Speltips: NiP - GODSENT

Nattens spel som skulle bli vinst nummer 6 gick verkligen inte som det var tänkt. Istället för att gå ut och fortsätta sin dominans som visades på karta ett, denna gången på sin bästa map, gick de istället ut och blev förnedrade. Inte det konstigaste i hela världen egentligen, då det är NRG vi talar om, men någonstans måste dessa misstag rättas till. De kostar alldeles för mycket i längden. Luminosity är ett utmärkt exempel på det från förra årets säsong när de förlorade mot Winterfox, den australienska linan och därefter inte kunde ta sig till slutspel. Snacka om att de ångrade det efteråt, men det fanns ingen annan att skylla på än sig själva.

Vi får helt enkelt prova oss fram med några nya tankar och idéer. En av dessa är NiP's framfart i ESL Pro League. Har märkts en ganska bra attityd från detta laget de senaste veckorna och det bringar lite hopp i en att detta laget ska försöka ta sig framåt till nya höjder återigen. Suttit på en fin win streak alldeles nyligen där de hade fem raka vinster mot lag som Mousesports, BIG och Heroic för att sedan tack vare alla dessa vinster vinna Hellcase Cup och kamma hem $25.000 - alltid skönt för självförtroendet, vilket är precis vad den cupen var för dom. Ett sätt att bygga upp en boost igen.

Tråkigt nog så vändes allt detta till ren och skär skit när detta laget bara dagar efter gick ut och krigade i Minor kvalet där de senare slogs ut mot PRiDECache och således tappade sin chans på Major för andra gången sedan de åkte ut. Riktigt surt måste sägas. Kan inte tänka mig hur de känner sig just nu, men det är bara deras eget fel. De hänger inte med i spelet längre. Alls. Inte mot topplagen. Ännu konstigare är det när de ser ut som ett topplag just nu, när dom spelar. De dominerar fullständigt, minus då i Minor kvalet, där de såg bedrövliga ut.

Spelade senast igår mot BIG i två riktigt viktiga kartor med tanke på positionen i ESL Pro League och vann komfortabelt med 16-4Mirage och därefter 16-7Cache. De såg ut som vilket topplag som helst. Inget slarv, inga misstag och en sjuhelvetes dominans som gjorde att BIG inte hade någonting att säga till om. Det är precis detta NiP som synts till nu. Bådar gott.

Klart är att detta laget just nu har full fokusESL Pro League. Nästa chans för detta laget att utmana är ESL Pro League finalerna i Odense, Danmark i December. Det vill dom garanterat. De vet att de kan och de ser ut att ha suget att försöka klara av det. För att klara av detta dock, behövs det fler vinster i ligan. Ligger just nu på plats 5 i ligan med 33p inspelade. Låter kanske bra, men problemet är bara att skillnaden mellan nummer 2 och nummer 13 i ligan är 17p vilket beskriver hur tight det egentligen ser ut. NiP har endast 5 poäng ner till slutspelssträcket och de vet om att de inte har råd att förlora fler matcher ifall de ska kunna nå slutspelet. Med endast 6 matcher kvar och 18 möjliga poäng så lär de vilja gör allt och lite till för att hålla borta lagen underifrån.

Får lira två rätt bekväma kartor idag. Overpass och Cobblestone. Två kartor som detta laget faktiskt är bra på och två kartor som passar draken's awp riktigt mycket. Faktum är att REZ och draken är duktiga på dessa kartorna, utöver de tre andra veteranerna. Relativt övertygad om att de vet vad de går in i för match här då de vet att GODSENT är ett lag som man inte får underskatta, hur mycket dom än suger. De vet också om att GODSENT inte haft överdrivet mycket tid ihop sedan freddieb joinade och även att läget i laget inte är det bästa. Detta kan NiP utnyttja till fullo.

Idag möter man ett GODSENT som inte är ett lag ens. Den enda anledningen att detta laget spelar ihop är för att de är tillräckligt bra och vet att de kan få lön för att spela. Paybacken dom ger till organisationen då är att enbart bry sig om ligor/turneringar/cuper som betyder något. En av dessa är givetvis ESL Pro League, en liga som de vill göra allt för att stanna i. Sitter just nu på 6-11 i W/L i ligan med 20**p inspelade. Ligger näst sist av 14** lag och det ser inte alltför ljust ut.

Har dock ett någorlunda okej spelschema med NaVi, G2 och HellRaisers kvar att möta där de bör kunna knipa ett par kartor med tur. Detta i sin tur kan generera poäng och hindra dom från att hamna på nedflyttningsplats. Detta är så att säga det enda fokuset detta laget har just nu. Ska de slippa chans för nedflyttning så måste de börja prestera nu och det vet dom. Gick dock inget vidare igår när de skulle försöka just detta. Gick istället ut och blev förnedrade av FaZeCobblestone och Inferno med 16-4 / 16-10. Cobblestone, en karta FaZe inte ens spelar. Det bådar inte alltför gott.

Laget är kaos just nu och har egentligen varit en längre tid. Visst finns där vilja att sno åt sig poäng och försöka stanna i ESL Pro League, men frågan är om den viljan är större än NiP's. Perfekt läge egentligen att sno åt sig poäng av ninjorna idag som är ökända för att slarva bort matcher dom behöver, som Minor kvalet, men jag tror inte att det kommer bli tillräckligt. Känns som ninjorna är alldeles för inställda och motiverade att ta två raka vinster.

Speltips: NiP -0.5

Liga: ESL Pro League

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5

Odds: 1.847

Spelstopp: ONSDAG KVÄLL 21:20






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.