Speltips: NRG - Rogue

Speltips: NRG -3.5 Map 2 (Mirage)

Liga: ESL Pro League EU

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5

Odds: 1.699

Spelstopp: 2017-10-17 TISDAG NATT 04:30

Tro det eller ej, men vi sitter på fem raka rekar som gått in. Senast vann Gambit över det fruktansvärt usla (på LAN) Singularity med 2-0 i kartor och -1.5 hittade in hur enkelt som helst. Var aldrig något snack om saken. Det är väl trevligt, minst sagt. Då får detta ta och bli nummer 6.

NRG har gjort något som jag tycker är väldigt trevligt och något som jag önskat sen en tid tillbaka. De har äntligen ersatt Daps, deras IGL och mastermind. Visst, låter dumt när jag säger det sådär, men häng med åtminstone. Daps har varit en usel spelare en längre tid, inte bara för NRG således. Han är väldigt duktig strategimässigt, men det är SeanGares också. När vi däremot tittar på firepower och impact för laget så är han inte i närheten av en spelare som borde spela i ESL Pro League eller överhuvudtaget i ett topplag. Han är för dålig helt enkelt.

Det positiva är att han har gått över till coach rollen. Han kommer nu att styra och ställa som en sjätte person för detta laget och jag tror det kommer gynna detta laget otroligt mycket online. På LAN, inte lika mycket, sett till alla regler som gäller. Online däremot kan han styra och ställa som han vill och detta lär släppa på trycket för spelarna. Nu har de någon som kan säga hur de ska spela och sen kan de fokusera fullt ut på sin egna prestation. Mycket bra.

Troligtvis, har han insett detta själv nu också och således valt att steppa ner. Tur är väl det, för lite längre och det laget hade förmodligen gått i graven. Istället, har de nu plockat in en lovande talang vid namn RiKO från Denial. Denna kille snackas det gott om skall sägas. Jag har inte sett alltför mycket med denna herre dock, så jag kan inte snacka allt för gott. Däremot har han en enastående rating just nu. 21 år gammal, inte spelat alltför länge på toppnivå och rustar just nu en rating på 1.21. Det är fan bra, oavsett vad du heter.

Talang får han lov att kallas. Spelat med Denial i Premier och gjort bra ifrån sig. Har även gjort bra ifrån sig de få matcher han spelat för NRG än så länge. Sitter just nu på en trial period vilket innebär att de testar ut honom och ser hur han gör ifrån sig. Perfekt är ju detta för en talang som inte vill något hellre än att spela CSGO på den högsta nivån och trycka in pengar på heltid. Han brinner av glädje just nu och ser ut att trivas. Firepower kommer det ur denna killen.

Rogue däremot är ju det totalt motsatta. Ja, allt är väl motsatt mellan detta laget och alla andra lag i ligan. De är usla. De har bra spelare, men de är fruktansvärt usla. Surt, med tanke på att de praccar cirkus 8-10 timmar om dagen plus matcher ovanpå det. Vem vet, kanske är det just det som är problemet? I vilket fall som helst så går det allt annat än bra för dom. Laget rockar en fantastisk prestation på 3-11 i W/L i ESL Pro League och lär inte gå bättre än så i det långa loppet. Siktar mest troligt på att försöka få med sig någon map till av något lag för att sedan slåss mot nykomligen från Premier i en elimineringsmatch och där vinna för att hålla sig kvar.

Har en bra trupp dock. Mycket talang. En del erfarehet. Talar väl mest om Hiko och cadiaN där. Senast adderingen av cadiaN är ju en bra en om man kollar till rutin och erfarenhet men om man ska lägga till allt annat en spelare i denna metan och i denna tiden vi är i, behöver, så är cadiaN möjligtvis inte det bästa alternativet. Men han är bra, skall inte ljuga. Dock har han väl inte haft den impact man kunde hoppats på, både sett till hans prestation och lagets prestation sedan han kom. Kanske blir ändring på det i det långa loppet.

Största problemet för detta Rogue är att de inte tycks hitta en map de är bekväma på. Lyckas mer eller mindre förlora alla mappar de spelar på och ser inte ut att ha någon de har överdrivet bra prestationer på. Detta är ett stort problem i en liga som denna där varje match är viktig och således behöver man kartor att välja som är sin motståndares sämsta.

Mirage, är inte en av kartorna som Rogue är bra på. Rockar en 25% win rate på denna kartan, där den enda vinsten är över ett unknown lag kallat ICEBERG, som de bara ska ta för övrigt. Egentligen en karta som detta laget skulle kunna vara bra på över en tid, men inte en karta som verkar ha passat dom alltför mycket.

Det motsatta får man säga om NRG. Det är deras bästa karta, tätt följt av Inferno. Mirage är den karta NRG haft mest success på den senaste tiden. 8/10 senaste matcherna har varit vinst och det har varit mot bra motstånd. En karta som passar RiKO också eftersom att Mirage är en karta där snabba ryck och firepower fungerar lika bra som enastående taktiker. NRG har båda delarna.

Detta ska ju bara gå åt ett håll vill man tycka. Inte ett största fan av höga handikapp men att NRG vinner med max 16-12 får ses som bra till detta oddset.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.