Speltips: Luminosity - Splyce

Speltips: Luminosity -2.5 Map 2 (Train), -3.5 är fullt godkänt också!

Liga: ESL Pro League

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5

Odds: 1.645

Spelstopp: SÖNDAG NATT 02:10

Inatt ramlar Luminosity och Splyce in på tågbanan tillsammans och ska avgöra vem som är bäst där just nu. Ett stekhett Luminosity som bankade skiten ur Cloud9 igår med en upphämtning utan dess like, mot ett kallt, avskyvärt, tråkigt och ointresserat Splyce som dessutom fick reda på hur pass dåliga de är i nuläget när SK körde över dom med 16-0 häromdagen. Jag har en bra gissning på att det blir brassarna som står som vinnare i slutet och tänkte helt enkelt förklara varför.

Luminosity, som redan nämnt, gjorde en riktigt fin prestation mot Cloud9 igår. De låg under med hela 7-0 innan de bestämde sig för att kanske spela CS igen. Det var dock inte så att detta Luminosity inte hade någon som helst chans de första 7 rundorna, det vara snarare så att Cloud9 var alldeles för individuellt bra och Luminosity inte. Det var dessvärre också en hel hög med otur inblandat i de rundorna och hade likväl kunnat sluta åt andra hållet.

Men de tog sig i kragen. De startade om, gick in med mindsettet 0-0 och tog runda för runda. Slutade bra. Vände 0-7 till 7-8 i halvtid och lyckades sedan vända hela matchen på T-sidan, den svåra sidan, och vinna med 16-11. Starkt ska det sägas, då Cloud9 faktiskt är ett riktigt bra Train-lag. Problemet är bara deras CT-sida, som inte alls klappar som den ska just nu. De behöver mer tid där, vilket de kommer få i framtiden.

Luminosity är också fantastiskt bra på Train, från ingenstans egentligen. 10 vinster och 3 förluster på de senaste 13 Train matcherna säger väl allt. Hela 76,9% win rate på den kartan och då har de mött lag som Cloud9, Optic, Complexity och Liquid där. Det roliga i detta sammanhanget är att de slagit dom alla också. Det är fan riktigt häftigt helt ärligt. Speciellt när man inser att detta inte var deras bästa karta för så himla längesedan. De har väl bara insett att detta var en karta de faktiskt kunde spela och således valde att fortsätta nöta den. Sagt och gjort.

Splyce är egentligen ett bra lag på Train också. Problemet de har är snarare att de är ett ointresserat lag. De är ungefär som Ghost i denna ligan - det Ghost som slog SK igår. Train. Men det är en annan historia.

Detta Splyce har bra spelare. De är egentligen ett bra lag. Men återigen, de är ointressanta. De ser totalt frånvarande ut när de spelar och de vill inte mycket. De försöker inte tillräckligt, de ser inte ut att träna tillräckligt och de ser enbart ut att försöka spela av denna ligan så fort det bara går för att sedan vinna elimineringsmatcherna. Precis som Ghost.

Det Splyce saknar är alltså motivationen. Eller ja, det ser ut så. Senast mot SK hade de ingen chans. De förlorade 16-0 utan något som helst problem. Det roligaste är att de sedan vann Inferno därefter med 19-16. Men det är inte för att Splyce är så fruktansvärt bra, det är för att SK är fruktansvärt dåliga just nu och framförallt på Inferno.

Det blir inte lättare när man sitter på en IGL som Semphis heller, som är ökänd för sitt temperament. Han är oerhört glad för att förlora matcher snabbt med sina forcebuys. Det finns nog ingen som shoppar så mycket som Semphis, och Splyce, mer än fransmännen. Det förstör mycket. Ekonomi är väldigt viktigt i detta spel och ska man vinna matcher så måste man hålla koll på ekonomin. Det kan inte detta Splyce, fortfarande. Väldigt slarvigt.

Med tanke på hur stor skillnad det är i mindset på dessa två lag och hur stor skillnad det är mellan lagen så måste jag gå på Luminosity här. Luminosity är ett bättre lag, har bättre form och är betydligt bättre på Train än vad Splyce är. Helt rätt med ett favoritskap på Luminosity, dock borde -2.5 vara lite lägre än vad det faktiskt är.

Chansen att de vinner med allt förutom 16-14 är större.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.