Speltips: Optic - Torqued

Speltips: Torqued +1.5

Liga: CyberPowerPC Extreme Gaming Series Fall 2017

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5

Odds: 2.62

Spelstopp: 2017-09-30 LÖRDAG 21:00

Intressant match igår. NRG bevisar återigen att de har en så sanslöst strulig form när de slarvar bort rundor på rundor. Fortfarande oförstående till varför de inte vågar köra Mirage som är deras absolut bästa map i deras map pool. Många frågetecken. Att Optic skulle vinna var en självklarhet, men innerst inne ville jag få det till att det skulle bli en lite större kamp om vinsten här än vad det faktiskt blev. Surt!

Dags för något nytt. Ikväll spelas CyberPowerPC cupen. En online-cup precis som iBuyPower Invitational som går årligen där det bjuds in ett antal bra NA-lag som får fightas om ett par tusen dollar. Prissumman i denna cupen är lagd på $15000 totalt och $9000 går till vinnaren. Denna cup betyder mycket mer för de mindre lagen än för de stora, som Optic. Däremot, är detta fortfarande en cup alla lagen mer eller mindre vill vinna. De vill visa att de är bättre, de vill visa att de fortfarande kan och de vill visa sin form. Med det sagt så är detta fortfarande en cup där de mindre lagen har mer att spela för än de större.

Torqued är just ett sådant lag. Detta är steel's lag. För er som inte vet vem han är så är han en av de i iBuyPower-gänget som blev bannade på livstid av Valve för att någonsin delta i en Major igen. Det står fortfarande fast. Dock, har ett antal olika ligor bestämt sig för att upphäva dessa suspenderingarna, vilket är fantastiskt. Inte bara för spelarna men också för alla fans. Dessa spelarna har blivit någon form av offer-ikoner och således drar dessa snubbar oerhört mycket publik.

Torqued är dock ett bra lag. Inget dåligt sådant. Om man vet vem steel är så vet man att han gör allt och lite till för detta spelet. Han är väldigt grundlig och väldigt fokuserad på detta spelet. Hans erfarenhet och strategiska expertis är sanslöst bra. Han är deras IGL. Han är den som går igenom alla taktiker, kör alla analyser och letar svagheter i sitt eget lag och motståndarnas lag - dagligen. Han är väldigt duktig på att lära ut rätt spelsätt/tänk och har således lyckats printa in detta i hjärnan på sina medspelare. Linan Torqued har är inte dålig. De sköter sig bra i Premier där de härjar just nu och kommer fortsätta vara med och utmana i toppen. Räkna med att s**teel kollat in Optic** både en och två gånger de senaste 24 timmarna.

För tidigt att säga vilken sorts map pool detta laget har men en garanti är att Torqued har saker de vill göra, både i denna matchen och i framtiden. Steel har utan tvekan letat reda på Optic's svagheter och har smidigt planer på vilken map de själva vill picka. Denna matchen betyder oerhört mycket för Torqued. De kommer få chansen att sopa ihop ett gäng EU-spelare och samtidigt ett stort lag. Snacka om att de är hungriga på att göra precis så. De vet också om att de kan. De har nyligen kvalat in sig till IEM Okland's Closed Qualifier där lag som Optic, CLG och Renegades härjar. Bästa är att dessa lagen är med i denna cupen också och detta kvalet är om två dagar. Reserverade taktiker kan finnas här och detta är ett ypperligt tillfälle att få testa på sina motståndare före eventet börjar. Kan inte bli bättre för Torqued just nu.

Gillar Inferno och Cache, vilket känns ganska naturligt då NA-lag brukar gilla dessa kartor. Optic är inte helt hatiska till dessa maps heller utan lär gå med på att spela både en eller två av dessa om de skulle poppa upp. Optic lär banna Cobblestone igen vilket de lyckats med 2-3 gånger redan vilket också är ett tecken på att de möjligtvis inte vill ha med den i map poolen. Torqued i sin tur bannar förmodligen Nuke eller Overpass. Kvar blir en del intressanta kartor som Inferno, Cache, Mirage etc. Torqued bör gå för Inferno/Cache här, vill de vara riktigt jävliga så ska de plocka Cache då deras Cache är fin samt att Optic inte ser helt harmoniska ut där.

Tycker inte det är omöjligt att Torqued kan skrälla till sig en karta. De lär vilja visa allt och lite till att de hör hemma på denna nivån, även om de inte gör det. I en cup som denna är det perfekt att visa vad de går för, speciellt när motståndarna har tankarna på annat håll.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.