Speltips: Winterfox har ingen chans

Speltips: Immortals -7.5 rundor karta 1 och 2

Liga: Starladder

Odds: 1.85 respektive

Units: 2.5/5 respektive

Bolag: Coolbet

Spelstopp: 00.00

Då var vi minsann här igen. Var ett tag sen jag framförde en rek på sidan, egentligen inte mycket att säga om det mer än att utbudet inte direkt har tilltalat en tillräckligt för att reka om det. Men det blir det ändring på redan idag då jag hittat ett spel jag tycker är intressant nog att framföra en åsikt om. Vi ska bege oss till NA-regionen igen där det som oftast går att hitta en del värde då lagen är så otroligt ojämna och/eller alltid har ett par lag som är utomordentligt värdelösa.

Precis där har vi hamnat idag när vi får denna matchup slängd i ansiktet på oss. Immortals som är ett av nordamerikas bästa lag ställs mot Winterfox, det absolut sämsta laget i hela ESL Pr**o League och som även skulle ha otaliga problem i ESEA Premier. Här ska det inte finnas mycket till snack om vad som bör inträffa då detta är en match i ett kval där de två topp placerade kommer vidare till LAN.**

Immortals som många troligtvis vet, är ett gäng brassar som hänger i USA och spelar CSGO på högsta nivå. Tidigare kallat Tempo Storm och har spelat ihop ett väldigt bra tag med få byten gällande vissa spelare. Den senaste i längden är FNX som kommit in från SK i utbyte mot Felps som i sin tur tagit Felps gamla plats. Detta har faktiskt gått ganska bra vill jag tycka. Iallafall än så länge. FNX har hittat sin plats i laget med garanti. Inget som direkt är svårt för honom egentligen då hans spelstil är ganska lätt att ha och göra med. Men överlag, en väldigt bra fit för laget. Utöver detta tillkommer ju den största stjärnan i laget HEN1 samt de tre andra musketörerna. Absolut inget dåligt lag eller femma.

Kommer ganska nyligen från en oerhört bra prestation i PolenIEM Katowice där dom slutade på bronsplats med lag som SK, VP, NaVi, Fnatic, NiP, FaZe och Astralis i turneringen. Vad du än vill tycka om de andra lagen är detta en väldigt bra prestation från Immortals. Bevisar också att detta laget verkligen kan spela på toppnivå och har kapaciteten att utmana de absolut bästa lagen.

Det enda som kan stoppa detta laget idag är dom själva. Med det menar jag deras mindset av hur dom kommer in till denna matchen. Går de ut och underskattar Winterfox lär vi inte få in vårat spel, även om Immortals kommer vinna enkelt här. Som tur är, brukar inte Immortals underskatta och framförallt inte brassarna. Har för vana att alltid respektera sin motståndare hur värdelösa dom än är, vilket i detta fallet är väldigt bra.

Winterfox on the other hand... är inte ett bra lag - alls. Eller fel. Vi tar det igen. Winterfox är inte ett bra lag, har inte bra spelare och ska inte ha en chans alls här. Laget spelar bra tillsammans däremot. De har alltså taktiker och de försöker hela tiden spela utifrån det. Det går det ju sällan vägen dock. Laget har inte haft det lätt i ESL Pro League, ligan dom klarade sig kvar i från förra säsongen, hur dom nu lyckades med det. Sitter just nu på 1 vinst och 7 förluster och då är detta i den bästa ligan i NA. Under den tid som 2017 varit har detta laget 19 förluster och 7 vinster sett till kartor. Med andra ord har de knappt vunnit någon match, utan enbart tagit kartvinster. Det värsta i sammanhanget är ju att dom har förlorat mängder av dessa matcher mot sämre lag än dom som finns i ESL Pro League där Immortals levererar. Det håller liksom inte.

Bästa med Winterfox är att dom försöker iallafall. De ger inte upp, de går efter vad dom har och spelar så gott dom kan. Inte lätt att vara 5 spelare från Australien och prova lyckan i USA när kvalitén på australienska spelare är ännu sämre än de från USA.

Där finns inte mycket detta laget egentligen ska kunna hämta ur en match som denna, hur man än vill tänka kring det. Ska vara utklassning utan att ens tänka på det från Immortals sida eftersom att detta Winterfox lag är ... hemskt. Då känner jag mig också snäll när jag säger så.

Coolbet erbjuder 1.85 att vi ska få max 16-8 per karta. Det tycker jag är bra generöst. För att göra det lite smörigare kan vi tillägga att Immortals vann med 16-1 respektive 16-7 senast dom möttes förra året i ESL Pro League. Då var Winterfox bättre.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.