Speltips: Härligt möte väntar ikväll

Speltips: eFuture ML samt eFuture +4.5

Liga: ESEA Premier

Odds: 3.00 på vinst - 1.80 på +4.5

Units: 2/5 på vinst - 3/5 på +4.5

Bolag: bet365

Spelstopp: 19.00

Plockat vinst på eFuture i denna match på Betsson tidigare idag till 2.65 och inte kollat runt tillräckligt tydligen eftersom att bet365 har hela 3.00 på att eFuture plockar en vinst här idag vilket jag inte ser som omöjligt. Här får ni ju redan bättre betalt än vad jag får vilket är fantastiskt. Med andra ord, har ni inget bet365 konto finns det ytterligare en anledning att skaffa ett idag.

Idag beger vi oss tillbaka till de lägre divisionerna i CSGO. IEM är avslutat och Astralis står som vinnare i en väldigt intensiv men kontrollerad match mot FaZe. Väldigt kul att se FaZe ta sig så långt i en turnering och framförallt väldigt kul att se NiKo möta dom absolut bästa med ett lag som har kapaciteten att bli bäst. Kommer bli en rolig avslutning på säsongen med garanti.

Idag ska vi inte se lika fartfylld och smart CS men vi kommer få se bra CS, det är jag rätt övertygad om. Vi ska nämligen få bevittna två riktigt bra lag möta varandra nu. Kartan är Train och jag tror mig ha hittat något som kan vara fint att lägga vantarna på för jag tycker inte riktigt att det stämmer.

eFuture är gamla Team123, danskarna som jag rekade skräll mot FlipSid3 för ett litet tag sen på Dust2 där det inte var något att säga om saken. I vilket fall som helst så är detta ett gäng som faktiskt vill bli bättre och verkligen blir bättre med tiden. Kämpar och sliter och filar ständigt på sin spelstil för att hela tiden bli bättre och kunna ta ner bättre motstånd än dom själva. Mycket av denna framgång vill jag säga ligger i coachen Fetish. Han har en oerhörd erfarenhet av bra matcher. För er som inte vet vem han är så lirade han för ett bra tag sen som IGL för b.la. Dignitas som idag heter Astralis. Med andra ord - erfarenhet.

Nå, man ska inte säga att det bara är han som gör allt för detta laget. Menar, han spelar ju inte själv. Han är coach. Men hans input är jävligt viktig och han ser till att detta laget får träna på rätt grejer och lära sig att analysera rätt grejer på både sig själva och sina motståndare - varje dag.

Laget består av talanger. Den största måste få nämnas som mertz. Detta är nya kennys utan tvekan. Kanske inte lika flashig, men ack så duktig. Bär oftast detta laget på sina axlar och det är sällan han ligger under 30+ i kills för att sedan dra hem matchen åt dom. Oerhört viktig spelare för laget och verkligen något som laget behöver. eFuture har även den sköna liraren SandeN som har hängt med i scenerna ett bra tag. Han har äntligen fått ett lag igen han kan bygga något med för att komma tillbaka till den nivån han spelade i förut. Även han har gedigen erfarenhet med b.la. spel i CPH Wolves, Dignitas och SK. Där finns rätt bra rutin i laget blandat med nytt blod i form av ac0r, rezex och sycrone.

Vad detta laget är väldigt duktiga på är att aldrig ge upp. Inte direkt för att resultaten säger att dom behöver det, men de lägger liksom aldrig av. De fortsätter även om det går dåligt. Viktigt, eftersom idag kommer dom behöva varje runda dom kan få. Vad dom också är duktiga på är att spela tillsammans. Många lag spelar inte tillsammans, dvs, tradear effektivt, gör executes tillsammans, utan många lag försöker alltid köra lite för mycket individuellt vilket straffar dom. Det gör inte dessa herrar ofta och det måste man credda för det gör detta laget oerhört giftigt i många situationer.

Sist men inte minst får man nämna att laget passar väldigt bra på Train. Har helt okej statistik på Train mot bra motstånd där en vinst faktiskt är mot just Space Soldiers som dom möter idag. Har även spelat tight mot LGR (16-19)**, plockat ner Tengri med 16-14 och förlorat mot Outlaws (11-16**) som alla är solida Train-lag.

Man ska dock inte alltid gå på statistik men det är viktigt att visa hur ett lag spelar på kartan eftersom det är väldigt avgörande.

Space Soldiers är ett annat bra lag på Train. Överlag är detta också ett väldigt bra lag, utan tvekan. Har nyss pumpat in ännu mer power i sitt lag med hjälp av Calyx som de shoppat från Dark Passage. Med honom, är detta laget ännu starkare. No doubt.

Öerhört talangfullt lag. Ännu mer talangfullt nu. Sitter på xantares som helt klart är en av CSGO's största talanger. Utan tvekan. Utöver det har dom också väldigt bra rutin i laget med MAJ3R. Även bra support och taktisk skicklighet from paz, despe och ngin. Där finns mycket att tillgå vill jag säga. Det bästa med detta laget är att dom är hela 6 spelare. En kan vilas hela tiden och på så sätt hålla uppe tempot. Riktigt kul faktiskt.

Givetvis finns det nackdelar med detta också och kanske är det just det som börjar bevittnas nu...

Vad som är lite tragiskt är att förväntingarna inte direkt levts upp till. Visst, deras form är bra, resultatmässigt, men jag tycker mig se ett par svackor i deras spel. De är inte lika samspelta, inte lika seriösa och framförallt inte lika effektiva - i sitt spel. De slarvar. Jag vet inte varför, men förhoppningsvis är det temporärt. De har kunnat stänga ett antal matcher på senare tid med bättre siffror än vad dom fått dom till. Ibland har laget t.o.m förlorat. Detta är slarv. För kapaciteten att panga på ordentligt finns där.

Viktigt för detta laget idag är att hitta tillbaka i sitt spel och stänga dessa lösa trådar som de sitter på. eFuture lär definitivt ta vara på detta. Jag vill tro att det kan bli en bra tight match idag där eFuture kan gå vinnande ur om de enbart fokuserar på sitt spel. Givetvis skadar det inte att de sårar sina motståndare när dom gör misstag, men fokuset måste ligga på deras spel för Train är en såpass taktisk map att du inte har råd med för stora misstag då rundorna går fort om det går dåligt för en. eFuture har bra chans här om de kan lyckas få till en bra start. Helt övertygad om att dom är taggade iallafall för det är inte varje dag man får möta ett så bra motstånd som Space Soldiers.

Trycker eFuture har bra chans här ikväll. Ska mycket till, men de har klarat det förut. Gäller att stoppa Calyx och xantares idag så ska detta kunna gå hem. Klart är att det blir en väldigt spännande match.

Lite roligt är också att linan på +4.5 har suttit mot Space Soldiers i deras 4/5 senaste Train matcher. Detta mot likvärdiga lag. Team123 aka eFuture är ett av dom lagen som slog Space Soldiers där de vann med 16-14. Däremot var Calyx inte med den gången eftersom han inte hade joinat ännu.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.