Speltips: Bottenmöte i Chile

Tjenis!

Äntligen är landslagsuppehållet över! Resultaten gick dessvärre inte min väg, varken bettingmässigt eller rent sportsligt. Chile misslyckades med att kvalificera sig till VM vilket är en skräll med tanke på spelartruppen och back to back vinsterna i Copa America. Är sjukt besviken. Tyvärr rök den sista chansen för den gyllene generationen att sätta avtryck på den stora internationella scenen. Visst har vi Copa America 2019, men det smäller ju inte lika högt som en kvart/semifinal i ett världsmästerskap. Dessvärre är återväxten inte den bästa så det lär dröja ganska många år innan man kan glädjas med det chilenska landslaget igen.

Om vi skulle prata betting då... Bloggen har gått från 7 raka vinster till 2 raka förluster. Spelet på Ecuador +1.25 kändes klockrent men då Messi (GOAT) stod för en övernaturlig prestation så det spelet gick åt pipan. Surt!

Men, vi vänder blad. Denna helg bjuder på många intressanta möten i både den chilenska och mexikanska ligan. Räknar med en 5-6 prespel där. Vamos =)

Universidad Catolica - Deportes Iquique - Primera Division Chile

Avspark: 15 oktober 01:30

Lördagsmatch (i Chile) för två lag som befinner sig i liknande situationer. Bägge lagen har nyligen varit i toppen för att sakta men säkert falla nedåt i tabellen. I 2016s Apertura blev U Catolica mästare 3p före tvåan Deportes Iquique. I 2017s Clausura slutade Catolica 4:a, Iquique 6:a och i den nuvarande säsongen ligger Catolica på en 13e plats medan Iquique innehar 14eplatsen (av 16). Dessa lag har alltså gjort samma negativa resa under det senaste året där Catolica dock dragit det längsta strået.

Iquiques fall började ganska precis efter det att man åkte ut i gruppspelet i Copa Libertadores. Där krämade Iquique ut prestationer långt över deras förmåga men räckte alltså inte till i en av Copa Libertadores tuffaste grupper. Luften gick ur Iquique ordentligt och laget gick därefter inte att känna igen. På dem efterföljande 16 matcherna vann de endast 2 gånger, vilket är ett otroligt dåligt facit vare sig du heter Iquique eller BK Badboll. Nu är det inte heller bättre efter att man tappat Rafael Caroca till Universidad de Chile, där han förövrigt cementerat sig en plats i startelvan, vilket har visat sig vara ett oerhört tungt tapp.

Fram till lördagens möte har Iquique spelmässigt sett sämre och sämre för var match som gått. Botten nåddes i den senaste matchen där man åkte på storstryk hemma mot Universidad de Conpecion med hela 0-4, där dessutom viktige Mauricio Zenteno blev utvisad och som således saknas till denna match.

Hemmalaget har vi spelat emot ett par gånger redan och det med riktigt goda resultat. Jag har också skrivit långa texter om situationen där, hänvisar er till lite äldre inlägg om ni vill recapa. Men allt eftersom säsongen har gått och allt eftersom priserna på Catolica börjat stiga så har ett spel på dem kommit närmare och närmare. Nu när formen, trots resultaten, börjar peka uppåt så ser jag detta som ett utmärkt tillfälle för Catolica att 3 välbehövliga poäng.

Insatsen i derbyt mot rivalen Colo Colo var ett stort steg framåt trots uddamålsförlusten och jag vill tro att uppehållet kom i ett lägligt tillfälle för los Cruzados. Tränaren Mario Salas har nu haft tid på sig att ta med sig det positiva från den matchen och dessutom kunnat fila på det som varit mindre bra. Han har dessutom hela truppen tillgänglig till det här mötet och jag räknar med att han förberett gubbarna väl inför den här matchen. För trots dem sämre resultaten så är Catolicas trupp åtminstone lite bättre än vad tabellen visar samtidigt som man ändå har Mario Salas i bänken, en väldigt kompetent tränare.

Kan spelarna visa en liknande inställning som de visade mot Colo Colo och kommer upp till en liknande nivå så bör Deportes Iquique bli en överkomlig motståndare. Just Iquique har Catolica dessutom haft ganska lätt för det senaste året och detta är ett ypperligt tillfälle för dem att få lite andrum.

Den här chansen låter inte Catolica rinna dem ur händerna och jag räknar med en bra insats och 3 välbehövliga poäng i bagaget. Jag väljer därför att investera 3u på Universidad Catolica -0.5 till 1.78 hos SBOBet.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.