Speltips: Underlagsfördelen stor

Hej,

Det blev bra resultat igår när Gong/Hsieh vann sin match i Yokohama. Siffrorna skrev sig till slut till 6-3 7-6 och man hade massor med lägen som man missade, vilket höll på att straffa sig, men man visade också kvalitet när man vände underläge i andra sets tiebreak. Så all in all, ett komfortabelt spel precis som man hade hoppats på och framför allt, en bra start på veckan.

Cacic/Smola - Sorgi/Varillas (1) @ 1.66 Turnering: ITF Turkiet F8
Spelbolag: bet365
Värdering: 5/10U
Spelstopp: 13:30

Mitt uppe i match både Sorgi och Varillas samtidigt som jag skriver det här så BET365s tid på 12:30 lär inte bli något av i min mening, så jag valde att sätta fram ungefär en timme på spelstoppet. Vi får se när de drar igång men jag tror det blir mot eftermiddagen mer än lunch i alla fall.

Vi ska i alla fall ta och backa det förstaseedade paret här i Turkiet för denna vecka, nämligen Cacic/Smola. Det spelas ju på hardcourt här i Turkiet under några veckor innan man går tillbaka igen till gruset som det oftast är där och det missgynnar verkligen både Sorgi och Varillas som vi spelar emot.

Framför allt är det Varillas som missgynnas mest av det, i grund och botten en ren grusspelare som bara tagit resultat värda att nämna på det underlaget och nästan alltid haft stor problematik med hardocurt. Det lite Snabbare spelet passar inte honom alls, utan han gillar att kunna stå från baslinjen och slå långa dueller och låta sina motståndare göra misstagen istället.

Sorgi var ju med här för någon vecka sedan i bloggen och jag ifrågasatte då hans inställning till de här futuresturneringarna. Spelat blandat med Challenger och futures under slutet av 2017, där han också visade stor kvalitet på Challengern lite överraskande. Han kom även från Davis Cup spel direkt hit till futuresnivå igen och jag vet inte, det känns som att han inte är lika motiverad här. Sorgi är också en mer anpassad grusspelare och det är nog mycket väl en del av underlaget som spökar för honom. Jag kan tycka att han egentligen borde valt Sydamerika och turneringarna där, men här är han nu och jag tycker vi kan ta det till vår fördel.

De spelade tillsammans under förra veckan här i Turkiet, Sorgi och Varillas. Där blev det faktiskt en semifinal tillsammans, men det var inget större motstånd fram till semifinalen och där var man utklassade. Två bra dubbelspelare dock, Sorgi har varit högt rankad och Varillas har ett par turneringar i bagaget, men underlaget passar inte för dom - samtidigt som det gynnar vårt par idag.

Förstaseedade som jag nämnde ovan är Cacic och Smola. Cacic har en bra ranking nu och rankas nästan runt 250 i världen när det gäller dubbeln. Drog in fyra turneringar på raken bland annat i slutet av 2017 och totalt blev det 10 titlar för honom på futuresnivå. För honom är det också mest grus som gäller men han har visat att han kan spela bra även på hardcourt och inomhusunderlag i framför allt singeln.

Smola är den som bäst nyttjar snabbare underlag då han har en väldigt bra serve. Nådde i slutet av året sitt personhögsta rankingmässigt i dubbeln där han nu ligger runt 390 i världen. Rätt så ung fortfarande men har för det mesta visat att det är hans dubbelkunskaper som är snäppet vassare än hans singelegenskaper.

Som par tror jag de kan passa rätt bra Cacic och Smola. De kan serva bra båda två och är väldigt skickliga i volleyspelet, samtidigt som man kan slå bra från baslinjen med. Så de kommer bli farliga denna vecka och det är ett bra styrkeprov redan nu mot Sorgi/Varillas. De spelar just i detta nu singeln som jag påpekade och det ser ut som att båda går mot förlust (sorry jinx) och gör de båda det så har jag svårt att se dom vara lika motvierade i dubbeln som om de hade vunnit i singeln. Det och med tanke på att vi har två duktiga dubbelspelare i vårt team tror jag öppnar upp för en riktigt bra chans där Cacic och Smola ska vara numret större.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.