Speltips: Semifinaldags i Santo Domingo

Hej,

De lyckades hålla sig otroligt bra och framför allt prestera som bäst när det väl gällde igår, Iradukunda och Knaff, vilket till slut ledde till att man kunde vinna i två raka set. Väldigt stark seger av dom och det var lite som jag kände på förhand, deras motivation och vilja var det som gjorde att man kunde knipa segern i slutändan. Låt oss se om vi kan påbörja helgen på ett bra sätt nu också när vi flyttar oss återigen till paradisöarna.

Bodmer/Haim - Andrzejczuk/Durasovic (1) @ 2.10 Turnering: ITF Dominikanska Republiken F2 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 19:00

Dags att återigen kliva in i Dominkanska Republiken där vi ska analysera en oerhört intressant semifinal. Båda paren håller riktigt hög klass här så det kommer bli en välspelad match där små marginaler troligtvis lär komma till avgörandet.

Vi börjar med att den här gången titta lite närmare på motståndarna för dagen, bestående av Andrzejczuk och Durasovic. Har spelat några turneringar ihop nu paret och man gjorde det riktigt bra under förra veckan där man faktiskt gick hela vägen och vann turneringen här i Santo Domingo. Väldigt mycket tur och skicklighet utifrån de matcherna man spelade, faktiskt så vann dom alla matcher i ett super tiebreak, så man kan verkligen säga att de höjde sig när det gällde den veckan.

Inte lika övertygande denna vecka dock, utan man har haft lite problem mot blandat motstånd och igår så var det i ett super tiebreak man återigen tog sig vidare hit till semfinalen. Jag tycker dock att dom håller hög nivå, framför allt Durasovic, som jag tycker tagit stora kliv det här året. Däremot så är Andrzejczuk i min mening fruktansvärt ojämn, han kan ibland vara riktigt vass, men ofta också blanda och ge, framför allt i sina egna servegem. Så i min mening är det ett osäkert kort, trots att han har bra form, men jag tycker när man ändå följt en spelare under ett helt år och samma stil upprepat sig, att en vecka inte riktigt förändrar något. Om man ska spela på svagheter, så gäller det för Bodmer och Haim att försöka nyttja Andrzejczuk svaga andraservar.

Bodmer och Haim är då såklart dom vi ska investera i under dagens match. Två spelare som faktiskt går långt tillbaka, trots att det skiljer tre år emellan. Kan knappt räkna till hur ung Haim var första gången de spelade ihop, men de verkar trivas ihop trots åldersskillnaden och det är framför allt i år, när Haim börjat spela professionellt på allvar, som man återigen tagit upp sitt samarbete.

Bodmer är en av de bättre dubbelspelarna på den här nivån, har haft ett riktigt bra år med en annan partner, likväl 2016 som avslutades på bästa sätt och sett till kapaciteten är det nog banans bästa spelare här.

Haim är precis som jag nämnde, ung och på väg upp, han har visat prov på kapacitet i år framför allt, där han gått långt i turneringar, men också en hel del fina dubbelegenskaper då han i sommar gjorde bra ifrån sig under några veckor. Tillsammans har man i alla fall en titel från November i år och jag tror att man har bra chans idag att nå finalen denna vecka. Två riktigt starka servare dom båda, men liksom Andrzejczuk kan de vara lite ojämna i servarna, vilket i mångt och mycket betyder att vi också behöver dom på deras bästa prestationsnivå idag.

Just när det gäller spelkvaliteten kan jag inte riktigt urskilja något från dom här paren. Väldigt jämna, där alla fyra är bra servare och duktiga framme vid nätet. Jag tycker dock att vi har en liten fördel, främst med att 2.1 inte känns direkt korrekt, utan 1.83 känns mest korrekt värderat. Men också då jag tycker Bodmer håller lite högre kvalitet och kan vara en avgörande faktor när det går lite längre in i matchen. Ska vi säga att det blir ett super tiebreak här? Bådas statistik på sistonde talar ju verkligen för det, men jag hoppas och tror att Bodmer/Haim kan avgöra det här i två raka. Vi håller tummarna för det.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.