Speltips: Skräll och kross hemma i Waco?

Hej,

Igår hade vi med oss flytet återigen när ännu ett bloggspel här satt och med det även en rätt fin formtopp nu som vi lyckats skapa. Tyvärr sprack den idag sen ändå när vi spelade på två thailändare vars namn är alldeles för långt för att skriva igen här. De fick storstryk i två raka tråkigt nog och det var rätt länge sen man var så fel ute faktiskt. Däremot är vi inte än så länge så pass minus för dagen som vi hade kunnat, utan ett spel i kvalet till Australian Open satt så än så länge...bara lite lite minus. Nu ska vi istället fokusera inför kvällen där jag valt två stycken matcher som kommer att ingå här i bloggen, en med lite mer text och en mer som ett konkret spel.

Frantzen/Petersen - Johnson/Johnson (1) @ 3.25 Turnering: ITF USA F39 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 22:30

Båda utav dagens spel utgår egentligen från samma punkt, det är två par som dels spelar på Baylor University och ett par som har gjort det tidigare innan deras karriärer drog igång ordentligt. Spelorten är precis där på universitet och jag tycker de redan visat att man tar det på största möjliga allvar att få spela en futuresturnering på hemmaplan.

Matchen som jag ska fokusera lite mer på idag är den med paret som nuvarande spelar för Baylor. Tyskarna Frantzen och Petersen har bara spelat något år tidigare men de känns väldigt intressanta och möjligtvis har de valt universitet tillsammans för att underlätta det sociala men kanske också utvecklas tillsammans, vem vet?

Igår spelade man sin första omgång här och gjorde det riktigt bra när man slog ett av de bättre futuresparen här i USA, Adams/Vinsant, i två raka set. Ser man till vad de tidigare presterat så har man inte spelat särskilt mycket professionellt, framför allt inte Frantzen, men han har riktigt bra resultat i dubbeln och på bara sju professionella matcher har han fem vinster och bara två förluster, där det också inkluderas en titel. Så det kan nog möjligtvis vara en potentiellt rätt så vass dubbelspelare vi har att göra med här.

Petersen är en spelare jag fick upp ögonen för runt två år sedan då han kvalade in i futures och presterade rätt så bra mot tufft motstånd. I dubbeln har han än inte så bra resultat, utan har bara hittat två vinnare och tio förlorade matcher. Lite handlar nog om att han spelade fler turneringar när han var yngre och lite mer handlar nog om att han inte alls spelat många matcher överhuvudtaget, så det är lite svårt att sätta fingret på om det bara är nu, eller något mer stående att han inte presterar bättre i dubbeln. Däremot så verkar han trivas inomhus, precis som det är idag, och jag tror att han i denna turnering börjar höja sig, framför allt när han får spela med en trygg partner.

Deras vinst igår tycker jag är mycket imponerande och det var som jag beskrev det riktigt bra motstånd man slog. Idag dock, så är motståndet ännu bättre och består utav bröderna Johnson. Riktigt bra form på dom då de kommer senast från en titel från förra veckans future i USA och man är faktiskt renodlade dubbelspecialister skulle jag säga som mer och mer börjar kliva upp på rankingen. Däremot tycker jag att de presterar bäst på gruset och inte lika bra på Snabbare underlag, de är självklart bland dom bättre även här, men på något vis tycker jag man gynnas mer av att kunna ha lite mer tid på sig i bollduellerna och man har nästan dubbelt så många matcher på grus än de andra underlagen, så jag tycker det också talar för att man har lite mer edge på gruset. Man gör dock bra ifrån sig även på andra underlag, så det ska man inte underskatta, men jag tycker lite att tyskarnas spelstil kan passa mot bröderna Johnson och det är såklart en rätt så stor skräll vi ska försöka oss på här. Jag tycker de står lite för högt Frantzen och Petersen och tycker mer korrekt ska vara runt 3, lite under, men BET365 har nästa nivå på 2.75 så där får man allt dra gränsen.

Tuff utmaning det här men jag känner att spelet har en hel del potential och att de kommer kunna utmana även det här paret precis som igår. Hemma lär de också överprestera och därför tror jag på en potentiell skräll här ikväll. Vi testar i alla fall.

Ayeni/Sigouin - Lenz/Maytin (2) @ 1.53
Turnering: ITF USA F39
Spelbolag: BET365
Värdering: 5/10U
Spelstopp: 22:00

Vi ska också gå på ett par som är storfavoriter här i veckan enligt mig. Både Lenz och Maytin har ursprunget från Baylor även dom och här är det mer två spelare som verkligen går bra i dubbeln. Maytin har vi som tidigare varit bland de 100 bästa i världen i spelformen och Lenz är utan tvekan en av de bättre på futurestouren i dubbeln, även om han är väldigt mycket satsande i singeln.

Man möter två "supertalanger" i Ayeni och Sigouin, som faktiskt gjort det rätt bra i dubbeln men å andra sidan, så har inte motståndet varit på den här nivån. Hade lite dalar igår mot ett svagt motstånd som Moraing och Rhoden. Det kommer inte hålla alls ikväll mot Lenz och Maytin i en match jag tror de kommer dominera från start till början. Jag tycker det är spelvärt ned till 1.4 och ser verkligen inte hur de ska förlora här på hemmaplan dom heller.

Så där, då har vi två väldigt intressanta matcher att se fram emot inför kvällen. De är oerhört hemmainspirerade får man väl allt säga så det enda jag kan egentligen avsluta inlägget är med: GO BAYLORS!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.