Speltips: Eine Super-Schale

Hej,

Var några dagar sedan som vi hade någon form av aktivitet här på min sida. Jag hade tänkt att dra ut något spel under lördagen men det blev lite stressigt med tiden. Annars var ju söndagarna som de alltid brukar vara, rätt så dystra.

Nu är det däremot en ny vecka och en hel hög av turneringar så vi borde kunna hitta en hel del spel att grotta oss in i lite extra. Idag ska vi öppna veckan med en enormt stor underdog, kul va?

Kuhn/Martinez - Lemstra/Rosenkranz (2) @ 11.00 Turnering: Challenger Ismaning Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 16:30

Jo jag vet att det inte går att få in så mycket pengar på de här matcherna, men jag tycker det är värt att försöka lägga så mycket man kan. Tills man uppnår sitt procentuella värde, exempel i mitt fall så är det att försöka komma upp i 5U, eftersom att jag flatar. Alla kör däremot olika men i en sån här stor chansning så får man antingen nöja sig med den summan man får in (eftersom vi ändå kommer ha hög avkastning), eller så får man ta på olika odds, eller så får man vänta in matchen live. Det får ni själva avgöra.

Jag tror knappast att jag behöver inleda det här inlägget med att säga att detta är en oerhört stor chansning va? Det ser man ju till och med i min uber-tyska rubrik om inte så. Nej, men jag tror att till just det här oddset så finns det en bra chans för tyskarna att småskrälla här lite. Det är inte världens bästa par man möter, även om det är två oerhört skickliga spanjorer.

Supertalangen Nicola Kuhn är en helhjärtad singelspelare, han har bara spelat ett fåtal dubbelturneringar i sin karriär och jag tror verkligen inte det kommer att ändras med tiden heller. Han är väldigt baslije-inspiererad vilket inte kommer som någon direkt chock och just volleyspelet är inget som direkt skrämmer, därav ser jag nog ingen större fara i att han spelar mer dubbel ju mer tiden går. Däremot så är det en skicklig spelare överlag, vilket betyder att han kommer ha vassa returer som vårt tyska underdogpar måste se upp med.

Däremot har Kuhn parat sig ihop med en väldigt inbiten spelare på dubbeltouren, trots att han ändå är mest singelanpassad. Martinez dominerar sina futuresturneringar på gruset hemma i Spanien och har på det sättet kunnat ta sig upp till en ranking på drygt 250 i världen i dubbeln. Väldigt giftig i volleyspelet och samtidigt är han väldigt rörlig och står ofta rätt i sin position. Också han väldigt farlig i returspelet och det är väl där som deras stora styrka kommer ligga i. Annars är både Kuhn och Martinez enormt grusspecialiserade och framför allt Martinez har bara spealt några fåtal hard/inomhus matcher i sin karriär. Där har vi en fördel, då underlaget är Snabbare så kommer spanjorerna inte få så mycket tid på sig i spelet som de hade fått på gruset.

Vilka är då de tyska spelarna vi ska backa? Jo, två väldigt unga spelare som däremot spelar bäst på inomhusbanorna och således kanske får sig en liten fördel där. Kai Lemstra tror jag kommer bli riktigt bra, precis börjat spela mer professionell tennis och gjorde förra veckan riktigt bra resultat i en futuresturnering här i Tyskland och även i kvalet till den här turneringen höll han nästan på att slå ut inomhusspecialisten Farrukh Dustov och det tycker jag visar på att han har en spännande kapacitet. Servar bra trots sin ålder och det kommer vara väldigt viktigt idag.

Likaså är det också med Rosenkranz, jag tycker han här i kvalet denna vecka verkligen servat bra och han verkar trivas bra på dom här inomhusbanorna. Rosenkranz är den lite mer rutinerade spelaren i dubbeln utav dom och har ett par bra resultat inomhus på futurestouren, annars så är det inte så mycket mer statistiskt att kunna gå på. Lemstra har gjort bra i dubbeln på juniortouren men det är såklart inget som direkt spelar någon större roll just idag.

Varför tror jag då på tyskarna idag? Varför kan de skrälla? Jo, jag tror att de kan skrälla på grunderna av att de spelar lite bättre på inomhusbanor, att deras spel är mer anpassat hit. Kuhn är ett svagt kort i dubbeln även om han är en supertalang i singeln och man vet inte riktigt hur han ställer sig till just motivationen när det gäller den här spelformen. Sen har man också den rena motivationsfaktorn, dubbeln har fruktansvärt små marginaler i sig och därav ser jag faktiskt många chanser för tyskarna att rentav utnyttja och samtidigt kunna försvara sig i. Spelar de på topp så tror jag de kommer kunna hänga med bra i den här matchen, blir man för veka i något gem så är det nog såklart game over. Men oddset tycker jag är spelbart och jag tycker det är lite väl stor tilltro på spanjorerna. Jag skulle säga att korrekt odds på tyskarna mer ligger på runt 8 och därav har vi lite spelvärde att gå på. Detta kommer bli riktigt intressant, vi får hålla enoooorma tummar för att det här spelet ska gå vägen. Jag hoppas det i alla fall.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.