Speltips: Rutinen avgörande i tungviktsmötet

Hej,

Vi har åkt på två rätt så snöpliga förluster här de två senaste dagarna. Dels har vi bloggspelet från igår, där japanerna Moritani/Takeuchi spelades som underdogs. Dominerade första setet men fick det lite tuffare i andra. Däremot så var de otroligt effektiva i andra setets tiebreak och kunde gå upp till en 6-1 ledning där med fem matchbollar. Tog de dom då? Nej. Någonting hände där under vägen och man missar alla fem, sedan får man också en ytterligare i egen serve. Missar den med och förlorar två raka poäng för att förlora tiebreaket och sedan super tiebreaket med 8-10, riktigt snöpligt och frustrerande i det minsta laget.

Sen hade vi också Bergevi/Samuelsson igår kväll. Jag såg en otrolig chans för dom då båda vitryssarna hade åkt ut under dagen och till tre gånger pengarna kändes det som ett otroligt värde. Kanske lite mer när de också hade breakboll till 4-0 i första set. Tyvärr räckte inte det heller och man förlorade i två raka tiebreak. De är verkligen emot oss för tillfället, dom där tiebreaksen.

Lammons/Lawson - Guez/Neuchrist (2) @ 1.72 Turnering: ITF Frankrike F22 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 14:30

Ett riktigt klassmöte det här och två par som är väldigt starka på den här nivån. Amerikanarna Lammons/Lawson är två rätt så bekantliga spelare i den här bloggen, eller jag har i alla fall följt dom väldigt noga de senaste månaderna och jag tror nog de var med i något spel för någon vecka sedan. Mycket möjligt.

De har i alla fall blivit ett gedigt par på den här touren nu, ett av de mest samspelta kanske till och med. Man tog också sin första titel ihop under förr-förra veckan och det var Alex Lawsons första professionella titel. Trots det så är han ändå rankad runt 250 i världen, gör den uträkningen ni haha.

Nåväl, de har spelat bra, men de senaste matcherna har varit väldigt tveksamma enligt mig. Efter att de vann turneringen i Frankrike valde man att åka till Portugal för att spela på hardcourt igen. Där åkte man ut direkt då man tappade set och förlorade i super tiebreaket mot Fitzon/Masur. Den förstnämnde är knappt en professionell spelare samtidigt som den sistnämnde ändå håller rätt hög kvalitet. Trots det, borde det vara en match man egentligen vinner ganska komfortabelt i två raka. I alla fall som de prioriterar och har spelat på sistonde. Sen hade man det väldigt tufft här under veckan i deras första match, där det också blev super tiebreak men där man kunde gå vinnande den här gången. Dock tappar man set mot Schott/Tabatruong som är ett rätt svagt kort, i alla fall Schott som inte håller någon vidare kvalitet i dubbeln och man svängde väldigt mycket i sina servegem, vilket gör att jag tror på en liten utmattning för dom idag ändå. Hade de visat upp lite bättre spel de senaste matcherna så hade jag nog funderat på att backa dom, men nu känns det som att de är på väg i motsatt håll istället.

Däremot tycker jag Guez och Neuchrist gjort det bra den här veckan. Man har i och för sig inte mött något motstånd alls i sina två matcher, men de har samtidigt visat upp bra servegem och vunnit precis så komfortabelt som de ska göra. Guez och Neuchrist är till skillnad från amerikanarna inget direkt samspelt par och Guez kan vara väldigt ojämn i spelformen här så det kan vara lite av ett frågetecken att backa honom. Däremot spelar han inte så mycket dubbel heller längre, utan fokuserar på att klämma ut det sista i singeln. Guez har dock en hög kapacitet i dubbeln och har varit tidigare rankad runt 200 i världen. Trivs utmärkt på inomhusunderlag med och är en skicklig returnerare, något som kommer vara viktigt i dagens match.

Neuchrist däremot är en rätt så specialiserad dubbelspelare och i min mening den som håller högst klass i dubbeln idag. Tyvärr drabbades han av en skada i mars detta år, det här var precis när han började etablera sig som en av de bättre Challenger-spelarna i dubbel och tyvärr på grund av det så måste han börja bygga upp rankingen igen. Annars en väldigt giftig spelare och lite skickligare i singeln med än amerikanarna vilket gör att han också kan returnera bra.

Det kommer vara avgörande, hur pass bra de returnerar, då jag tror på chanser i amerikanarnas serve. Framför allt i Lammons servegem då jag tycker att han inte är riktigt på samma nivå som de tre andra spelarna.

Det här lär bli jämnt, men jag tycker att kurvan ändå talar mer för Guez och Neuchrist idag. Det är dom två spelarna med högst kapacitet och kommer de in fokuserade från början till den här matchen så tror jag man kan gå vinnande i två raka set här.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.