Speltips: Det stabilare paret

Hej,

Vilken lustig match vi fick följa igår, nästan på gränsen till anskrämligt. Det breakades hit och det breakades dit, det var till och med så illa att vårt par låg under i första set med ett dubbelbreak och ställningen 4-0. Jag kan ärligt talat säga att jag verkligen inte trodde på spelet då. Tur nog så började dom att trumma igång maskinen och vände sedan det till 7-5 i första set. Exakt likadana siffror i andra set, där breaken verkligen haglade.

Så glad att gå vinnande där, så glad att jag slipper den matchens misär mer i alla fall. Den sveper vi bara in och går vidare på. Usch.

Clayton/O'Mara - Behar/Salisbury (2) @ 1.66
Turnering: Challenger Como
Spelbolag: bet365
Värdering: 5/10U
Spelstopp: 16:30

Nu går vi upp ett snäpp, det var länge sedan nu som jag publicerade ett spel på högre nivåer på tennisen. Eller det känns som det i alla fall. Tyvärr så är det väldigt få av dubbelspelen som släpps där och det mest uppenbara till det är ju såklart också att futures spelas bra mycket oftare och mer än Challengers med. Så det blir svårt att välja den högre nivån ibland, men några gånger finns det ett par intressanta spel och vi testar ett där idag.

Massor med britter på grus, det får en liksom att rysa till redan innan och skaka på huvudet. De har sällan ett bra track-record där och nu får vi se tre stycken utav dom stå på banan och nöta. Oftast är det en syn jag helst avstår men idag så tror jag mycket på den britten som inte har en brittisk spelare bredvid sig.

Behar och Salisbury är det paret som är högst rankat här, Salisbury är på väg in mot de 100 bästa dubbelspelarna och Behar pendlar mellan att vara innanför och utanför väldigt ofta. Har nu fått sig en turnering på benen tillsammans, där man tog sig till semifinal i Manerbio men fick se sig slagna av den veckans vinnare där. De har gjort det rätt så bra tycker jag ändå, rätt tufft motstånd i sina turneringar med så man får räkna in det en del. Tycker att det här paret i längden kan passa varandra väldigt bra. Vi har Behar som är väldigt mångsidig, kan spela bra både framme vid nät och vid baslinjen, sen också Salisbury som servar bra och är väldigt aggressiv framför nät. En annan sak som jag tror gynnar dom idag med är att de har en lite högre rutin på den här nivån än sina motståndare, det är väldigt många tighta matcher de här två spelarna kommer vinnande ur och jag tror just den mentaliteten kan vara väldigt viktig i såna här matcher i lite tidigare omgångar.

Motståndet idag är Clayton och O'Mara, två riktigt samspelta grabbar som under de två senaste åren fullständigt kört över på futurestouren. Nu har de lyckats ta sig upp på en tillräcklig ranking som gör att man nästan kan spela Challengers endast och det är ingen tvekan på att dessa grabbar satsar fullt ut på dubbelspelet tillsammans.

Det jag dock uttrycker frågetecken kring runt dessa grabbar är att jag faktiskt inte tycker att de än håller på den här nivån. Dom har absolut gjort bra resultat ifrån sig nu när man spelat på Challengern några veckor, men samtidigt har man också haft det tufft mot blandat motstånd och ser man till deras futures, så mötte de aldrig något direkt hot. Nu spelas också denna match på grus, något som de väldigt sällan spelat på. De har i stort sett bara skördat sina framgångar på hard- eller inomhusgolv. Jag tror tyvärr att deras serve och volleystil även missgynnas en hel del på grusunderlaget, där de inte kommer få samma utslag på sin serve och där det finns en hel del duktiga returnerare på den här nivån, som älskar att slå från baslinjen.

Så just idag tror jag väldigt mycket mer på Behar och Salisbury, jag tycker båda är dom bättre spelarna, de håller lite högre kvalitet för tillfället. Plus att de nu börjat spela ihop sig en hel del och tagit några viktiga vinster här under de två veckorna som varit. Jag ser dom som favoriter och håller dom sin nivå jag vet att dom kan - så bör de vinna denna match.

Vi håller tummarna.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.