Speltips: Oklara, fast bättre?

Hej!

Skön inledning på denna comeback här, holländrna gjorde oss knappt besvikna när de vann sin match igår. Med knappt menar jag att de faktiskt gjorde oss besvikna, framför allt när de höll på att dubbelbreaka Song/Stanek i första set men sedan tappade två givna break och förlorade setet. Var också illa ute i andra setet, vilket var ett katastrofalt set med breaks hit och breaks dit, ungefär som jag förväntade mig. I alla fall, efter att ha missat några matchbollar lyckades man vinna till slut och en skön seger framför allt.

Cressy/Shofayziev - Liaonenka/Zgirovsky (1) @ 1.57
Turnering: ITF Vitryssland F3
Spelbolag: bet365
Värdering: 5/10U
Spelstopp: 13:30
Japp, ni läser rätt, till Vitryssland ska vi och för det mesta så försöker jag verkligen hålla mig borta från alla dessa öststats-turneringar. Rykten blandade med egna erfarenheter och en hel del suspekta resultat gör att jag oftast säger nej och bara skrollar förbi turneringarna. Men ibland, ja då töjer man på sina regler också, framför allt när de inte är några officiellt inskrivna sådana.

Jag tycker den här matchen känns lite småintressant, framför allt då jag tycker alla fyra är verkligen intressanta spelare på sina sätt och vis. När det kommer till de hemmaspelande vitryssarna, Liaonenka och Zgirovsky, så blir jag imponerad över att de verkar otroligt samspelta trots sin ringa ålder. Liaonenka född 99 och Zgirovsky -01, så de har spelat lite ihop här på proffsnivå nu när de börjat känna på det och även en del under juniortiden. Några intressanta resultat med de kommit med här på ITF-nivå, där de bland annat slog ett ryskt par i STB som annars brukar vara riktigt starka i dubbeln. Jag vet dock inte riktigt var deras nivå ställer dom för tillfället och det gör att jag också tror de överpresterat en del sett till hur bra dom egentligen är. Jag tror att de inte kommer lyckas göra fullt lika bra resultat hela vägen ut, men de båda var i alla fall runt 100 till 200 på juniorrankingen så något finns det väl kanske där ändå.

Det självklara valet blev ändå att inte spela på dom dagen till ära. Framför allt är det Maxime Cressy som väcker mitt intresse, en spelare som kanske flyger en del under radarn, men som jag följer en del på grund av att han spelar college i USA. Där spelar han för UCLA, vilket är såklart, en av de bättre skolorna där och resultaten har framför allt speglat att han kan bli en rätt så bra dubbelspelare i längden. Kommer senast från förra veckan med en titel i dubbeln i bagaget och jag tror att han har alla vapen för att bli bra där, servar rätt så bra för just den här nivån.

Hans medspelare är ett wildcard, inte på sättet att han fått det till turneringen, utan jag har ingen aning om var jag ska placera honom. Tyvärr så är jag väldigt dömande här, Shofayziev är uzbek och jag har väldigt svårt att lita på dom när det gäller deras prestationer sett till tennisen. Som person bryr jag mig inte ett dugg om honom, det är just att något sjätte eller sjunde sinne säger att jag inte bör lita helt hundra på hans prestationer. Shofayzivey har dock en rätt så bra meritlista i dubbeln, där han faktiskt en gång i tiden varit nästan inne och nosat på topp 400 i världen. Det är bra mycket starkare rankingmässigt än någon av de andra tre för tillfället. Gått långt i många av sina turneringar och det är väl därför han stigit på rankingen så pass mycket, annars har han faktiskt bara en titel i dubbeln. Precis som Cressy.

Jag tror att Cressys och Shofayziev är alldeles för rutinerade idag gentemot sitt motstånd och att de kommer vinna på det. Cressy servar bra och Shofayziev tror jag kan passa rätt bra ihop, det känns som båda även satsar mycket på dubbeln och då vill de nog ta alla chanser de kan få. Det sett till det historiska gör att jag tror de kommer vara lite bättre än de unga och hungriga vitryssarna. Jag håller mig dock lite skeptisk, man vet aldrig i sådana här matcher och vitryssarna lär nog ge en bra fight gentemot våra spelare. Är de dock fokuserade i sina egna servegem och inte låter småttingarna trilla för mycket boll i duellerna, då tror jag de bör vinna den här matchen i två raka.

Vi håller tummarna!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.