Speltips: Hemmapar får chansen

Hej!

Så nu kör vi igång igen, var väl nästan en månad sedan jag var aktiv här, både i form av bloggspel och spel överhuvudtaget. Det har varit mycket annat som fått prioriteras istället men förhoppningsvis så lugnar det ned sig här under dagarna och vi kan återigen försöka fokusera på att investera pengar i tennispar. Vi får se om jag har någon känsla kvar, har faktiskt knappt lagt ett spel privat de senaste veckorna och har för den delen heller inte följt något vidare mycket tennis. Så förhoppningsvis visar man ändå på att det sitter i ryggmärgen, annars blir det tillbaka in i skolbänken som man så fint kallar det ibland.

Griekspoor/Van Terheijden - Song/Stanek (1) @ 2.25
Turnering: ITF Nederländerna F6
Spelbolag: bet365
Värdering: 5/10U
Spelstopp: 17:00

Vi kan väl börja med att säga att detta är en relativt stor chansning. Inte egentligen någon som har en vidare längre form här av att prestera på topp i dubbeln, men det är vissa tendenser i alla fall som jag ser och har hittat som ändå säger att det holländska paret vi väljer att backa idag bör ha en chans.

Vi börjar med motståndarna dock, två som för första gången spelar tillsammans och som gjort det rätt så bra individuellt sett under året. Stanek får nog ses som dagens bästa dubbelspelare, han har visat prov på att han faktiskt kan spela på högsta futuresnivå när det gäller dubbeln och han har även gjort sig bra prestationsmässigt även på Challengern de senaste veckorna när det kommer till dubbeln. Stanek är dock väldigt ojämn och jag vet inte riktigt vart man har honom, gick ju från att vara på väg mot topp 200 för något år sedan till att knappt vinna matcher på futuren. Så en väldigt ojämn Stanek ställs vi mot idag, men som har höga toppar när han väl får spelet att stämma.

Evan Song är hans partner för dagen, en spelare som kommer från USA och som vanligt haft en collegekarriär att blicka tillbaka mot. Professionellt har det väl gått upp och ned för honom och är väl egentligen just där han är nu, som han platsar. Har en väldigt svajande form han med, där jag tycker att han överskattas rätt så mycket när det kommer till dubbelspelet. Tycker att Evan Song egentligen passar bättre på hardcourt och lite Snabbare underlag, men idag så får vi se honom spela på gruset här i Nederländerna.

Det paret vi ska backa, är hemmaspelande och två rätt så inbitna futuresspelare. Scott Griekspoor är nog futuretourens hetaste spelare just nu, där han kommer från två raka titlar i singeln och så sent som igår vann han även dubbeln här i Nederländerna, i deras femte turnering för året. Har börjat komma tillbaka från skadan nu, den tredje av bröderna Griekspoor, och innan han fick problem så var han på väg att börja slå sig in i Challengerspelet. Även om jag ogillar honom, så tycker jag att han just i denna form bör backas när han ändå är underdog. Jag tror han spelar på sin topp just nu och bör ha riktigt bra självförtroende, ni vet när allt verkligen flyter på som det ska.

Griekspoor spelar ihop med Tim Van Terheijden, en spelare som är rätt så lurig. Har en hyfsat hög grundkapacitet men verkar inte som att han någon gång får ut det riktigt. Gnetar på i singeln en hel del, men det är i dubbeln han lyckats bäst de få gånger han spelat och faktiskt den som har varit högst rankad i spelformen, trots att han spelat minst. Rätt duktig från baslinjen och jag tror att det kan fungera bra tillsammans med den hårt slående Scott Griekspoor.

En kombination av form, motivation och hemmaspelande gör att jag backar holländarna här. Tycker att Song inte är bättre än holländarna när det kommer till dubbeln och att det därför kan vara en fördel för holländarna. Även om de inte spelat ihop tidigare så känner de varandra och jag tror de kan prestera bra ihop. Lite klurigare för Song och Stanek där, men de är rätt så bra som man får vara försiktig här ändå. Holländarna måste spela på topp för att vinna, men jag gillar oddset, där jag bara tycker att holländarna bör vara små underdogs. Tror det kommer svänga en hel del i den här matchen.

Vi håller tummarna på att detta går vägen och att vi får en bra start här efter uppehållet. Vamos!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.