Speltips: Final i Egypten

Hej!

Igår blev det en skön och komfortabel seger, äntligen! Det har gått lite som i kräftgång de senaste dagarna så det känns skönt att det studsar upp mot rätt riktning här på slutet av veckan. Di Nicola/Portaluri var numret större under nästan hela matchen och segersiffrona kunde skrivas till 6-2 6-2. Bara hoppas att det fortsätter även denna dag.

Ore/Zhu - Cash/Mercier (1) @ 1.72 Turnering: ITF Egypten F21 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 20:00

Dags för final i Egypten igen och jag konstaterar det med ett igen då vi väldigt ofta brukar kunna hamna här på lördagarna. Nu är det den 21:e turneringen där i år och jag tror nog vi har varit här ett par gånger detta år. Inget jag orkar kolla upp dock men ni förstår nog principen i alla fall. Oftast väldigt intressanta dubbelfält här där de seedade paren brukar vara riktigt bra och de andra paren brukar kunna skrälla i vissa fall och utmana.

I dagens match får man väl säga att det mer lutar mot skräll hållet än de seedade, även om spelarna ändå håller en bra nivå. Det är tre amerikanare och en britt, som dock spelar på college i USA. Så vi kan väl kalla det ett "helamerikanskt" möte ändå.

Det paret vi backar idag, Ore/Zhu, har gjort det fantastiskt bra denna vecka. De har sett riktigt starka ut och slagit ut både de förstaseedade och det fjärdeseedade paret denna vecka. Framför allt deras vinst igår sticker ut väldigt mycket, den vinsten tog de mot det förstaseedade paret Ocleppo och Vavassori som är två spelare med riktigt hög kapacitet i dubbeln. Ocleppo runt 350 i världen och Vavassori runt 250 i världen så ni förstår kvaliteten där. Ore/Zhu visade upp riktigt stark mentalitet som slog de båda i två raka set där man bara släppte en breakchans emot sig som man även höll, men man servade också riktigt bra med över 80% på förstaservarna.

Ore och Zhu är också två spelare som gjort det bra ifrån sig historiskt sett i dubbeln. Ore är den tveklöst bäste på banan idag där han redan i år plockat hem en titel men också har en hel del andra i bagaget. Spåddes en lysande framtid när han som junior var rankad bland de tio bästa i världen men har tyvärr inte nått upp till några riktiga nivåer där än. I dubbeln har han dock visat att han är bland de bättre på futurestouren.

Zhu har också gjort det bra i år, detta är hans andra final detta år, där han också har blandat med några semifinaler sen tidigare. Historiskt sett kanske inte lika vass som Ore, men ändå, han har visat upp kvaliteter som jag tycker i alla fall visar prov på att han besitter en hyfsat hög dubbelkapacitet. Ett starkt par som nu är inne på sin tredje turnering tillsammans, något jag tror de kommer ha som fördel idag, att man är till viss del hyfsat samspelta sedan innan.

Motståndarna är något av en överraskning, Julian Cash är duktig i spelformen absolut, men Tyler Mercier...nej ni. Detta är en riktigt dålig spelare så jag förstår inte riktigt hur man har kunnat ta sig hit, antagligen har Cash presterat så pass mycket att man kunnat slå ut motståndarna man mött - eller så har Mercier lyckats höja sig ordentligt under denna vecka. Första gången i sin karriär som Mercier är i en final, bortsett från denna vecka så hade han bara förlorat i år och överlag i sin karriär sett till dubbeln så har han bara vunnit två matcher i karriären. Nu har han inte spelat så mycket i och för sig, men resultaten talar ändå sitt tydliga språk.

Nu har dom servat bra denna vecka som par och det är två spelare som förlitar sig mycket på just den delen. Lyckas man inte serva bra så tror jag man kommer vara väldigt svaga idag, framför allt Mercier då. Mycket ligger nog i hur Cash spelar om de ska vinna denna final, annars tror jag att om Ore/Zhu fortsätter spela som de gjort och håller nivån på sina gem som man hittills visat upp så bör man vinna denna final. De är båda mycket bättre i grundspelet och kommer kunna lyckas returnera bollen en hel del mer än sina motståndare. Fortsätter man bara som man gjort under veckan så har jag svårt att se dom förlora denna match.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.