Speltips: Svenskarna för bra på hemmaplan

Hej!

Så vi lämnar oss en underbar vecka bakom, där vi fick inleda juli på bästa sätt och med en hel del gröna siffror. Blev inget spel igår, måndag. Det berodde mest på att utbudet var lite halvdant, men till imorgon bör det finnas chanser till spel. Därav också anledningen till varför det här inlägget kommer. Jag ska försöka köra på här så mycket som möjligt innan jag försvinner en hel vecka från detta och alla andra sociala forum. Förhoppningsvis också med bästa möjliga resultat såklart. Vi spinner vidare helt enkelt och slutar babbla på för att fylla textrader.

Brunström/Siljeström - Carballes Baena/Cervantes (1) @ 1.53 Turnering: Challenger Båstad
Spelbolag: bet365
Värdering: 5/10U
Spelstopp: 14:30

Det finns en hel del dubbel att se fram emot från Båstad denna vecka, vi har genom wildcards en hel del helsvenska par som kämpar. Tyvärr fick vi se förra årets mästare åka ut redan i första omgången här, inte så förvånande egentligen då de mötte två starka spelare, men än dock fortfarande en besvikelse. Bröderna Ymer tog sin chans och imorgon är det dags för Eriksson/Sekulic, Bergevi/Göransson och inläggets huvudpersoner Brunström/Siljeström. Vi kommer dock att plocka även Bergevi/Göransson, men detta är en stor stor chansning så den kommer bara att finnas med i spelboken, inget kommer att motiveras här. De kan vinna, men de måste vara jävligt bra då.

Nu kör vi i alla fall inlägget, Brunström och Siljeström är precis hemkomna från Wimbledon spel där man tog sig till den andra omgången efter att ha också kvalat sig in till turneringen. Det får ses som en väldigt bra vecka för dom tycker jag, särskilt med tanke på att Siljeström precis har kommit tillbaka från sitt skadeuppehåll.

Dessa svenskar är väl det största hoppet vi har i form av ett helsvenskt par, de har spelat väldigt länge ihop nu och är mycket samspelta där man framför allt under det senaste året gick från att vara Challenger-spelare till att kunna utmana en del på ATP-touren.

Nu får man dock kanske en liten uppförsbacke, man ska snabbt ställa om till långsammare underlag och till gruset här, men jag tror att de är enormt motiverade för att spela denna vecka och framför allt göra bra ifrån sig här - och förbereda sig till nästa vecka. Man kan spela på grus, det har man visat tidigare och under förra året blev det två titlar på underlaget på Challenger nivå.

Frågan jag ställer mig dock är till motståndarparet, hur motiverade är dessa spanjorer? Inte allt för ofarliga i dubbelsammanhang, som så många andra singelspelare blir dom väldigt farliga i sitt returspel och är oftast den stora anledningen till att man gör bra resultat ifrån sig. Cervantes är den bäste utav dom men han har sett katastrofal ut i år och verkar ha tappat en hel del av sitt spel om man jämför med de senaste två åren då han var på väg uppåt mot ATP-nivå. Inga bra resultat i år i dubbeln där han bara spelat fyra matcher och förlorat alla. Samtidigt har han också tagit sig vidare här vilket får mig att fundera på om han nog inte kommer satsa fullt ut på singelspelet och jaga lite poäng och självförtroende inför ATP-turneringen här under nästa vecka. Han behöver verkligen det.

Carballes Baena har samtidigt en finalplats att försvara från förra året, så jag känner att jag inte är helt ute och cyklar när jag påpekar att de troligtvis kommer vara mest intresserade av singelspelet, vilket de också är bäst på. Carballes Baena gör några hyfsade resultat då och då i dubbeln, beror såklart på vilka han ställs emot och vem han spelar ihop med, men att säga att han är en dubbelspelare är väl att ta i lite.

Båda är dock bra så de ska inte underskattas, men samtidigt så känner jag att det skulle vara oroväckande om Brunström/Siljeström som två spelare, renodlade dubbelspelare, åker ut i första omgången mot det här paret. Jag tror att de kommer vara väldigt fokuserade på att göra bra ifrån sig hemma och att de kommer prestera från början. Man får inte ge spanjorerna så mycket utrymme bakom baslinjen att slå, man måste vara tuffa framme vid nät och försöka spela på det viset att man lockar fram spanjorerna långt i banan. Då har jag väldigt svårt att se dom förlora. Utifrån förutsättningar känns det som en bra möjlighet för svenskarna att vinna imorgon. Det ska dom bara göra.

In i spelboken och kika, där hittar ni fler spel, annars hörs vi återigen imorgon eller på onsdag. Ha en trevlig kväll!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.