Speltips: Basilicanova

Hej!

Äntligen beger vi oss in i månadens sista vecka och det är jag oerhört tacksam för. Det har varit en riktigt tuff månad, där vi tyvärr hamnat på minus och mest troligtvis också kommer vara det när månaden är slut. Så det ska bli skönt att starta om i juli, förhoppningsvis då med större möjligheter till gröna siffror. Positiva med denna månad är i alla fall att jag vet vad jag gjort fel och då kommer jag nog kunna lära mig av det också. Så det ska nog gå bra i slutändan ska ni se.

Ferrari/Ghedin - Di Maro/Di Maro (1) @ 1.83 Turnering: ITF Italien F19 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 13:00

Tappade smått hakan när jag såg den här matchen och det här oddset. Jag förstår mig inte riktigt på hur man ens i närheten kunnat värdera dessa fyra spelare som lika bra? Misstro mig inte, ingen av dom är direkt bra, men det ena paret ska vara så mycket bättre att det aldrig ska vara tanken om ett 50/50 odds.

Vi startar veckan här i Basilicanova och veckans 19:e turnering i Italien för detta år. En rätt så lugn första dag här sett till spelschemat, men den här matchen ska vi i alla fall ägna några tankar till.

Vi börjar med motståndet och det par vi spelar emot idag, tvillingarna Di Maro är två italienska spelare som harvar på futurestouren och de flesta veckorna försöker slå sig in i singeln, vilket brukar sluta sisådär. I dubbeln spelar de också på, men har aldrig riktigt fått något ut därifrån. Man har spelat en del ihop men har bara vunnit sex matcher under sin karriär tillsammans. Tvillingarna Di Maro står utan rankingpoäng i dubbeln men lyckas ändå tack vare klena startfält kunna ta sig en plats i vissa veckor. Har i år bara spelat tre matcher där man i två av dom blivit utspelade och i en vann på något otroligt vis mot ett lika dåligt par. Där svängde det i serven så det bara sjunger om det, och dessa tvillingar lär definitivt behöva hålla en hög nivå på den om man ska vinna idag.

Det paret vi backar är väl egentligen inga spelare som direkt skrämmer någon som kan spela dubbel rätt bra, men just mot det här paret bör man ha stor chans. Jag tror att den enda anledningen till att man värdera Ferrari och Ghedin så pass högt idag, är för att de båda knappt vunnit några dubbelmatcher på sistone. Då glömmer man dock att de spelar så pass lite nu för tiden och inte verkar satsa alls på spelformen.

Nicola Ghedin är däremot tveklöst banans bästa spelare och har faktiskt varit rankad bland de 600 bästa. Ghedin har också ett par titlar i bagaget sedan långt tillbaka, men senaste åren verkar han ha gått ned sig en del i spelformen. Däremot är han en väldigt duktig singelspelare på den här nivån och brukar kunna gå långt i de italienska futuresena, så att han kommer idag fungera utmärkt då han är så pass skicklig i sitt grundspel ändå.

Ferrari har inte varit lika bra som Ghedin men samtidigt gjort ett par bra turneringar. Sätter vi dom båda i kontext så har de åstadkommit bra mycket mer än Di Maro-tvillingarna någonsin gjort ändå. Ferrari har i alla fall spelat lite mer flitigt i år men haft det tufft med resultaten, blandat med bra motstånd och kanske i vissa fall sämre medspelare. Men som allt i allo så är det en helt okej dubbelspelare på den här nivån.

Det känns nästan sorgligt att skriva den här reken, eftersom jag i mångt och mycket bara skriver om hur lite de vinner, hur formlösa dom båda paren är och att de inte håller någon hög nivå. Tyvärr är det sant också, men det tar lite i hjärtat att inte kunna hylla något av paren direkt. I alla fall, som nimärker utav det jag skrivit, så ser jag inte någon anledning för ett 50/50-odds. Både Ferrari och Ghedin är två mycket bättre dubbelspelare och bör således kunna klara av denna uppgift väldigt enkelt. Har rätt stora problem med serven tvillingarna och fokuserar man då i returgemen lär man inte behöva anstränga sig så så mycket i sina egna gem.

Den stora risken i det här spelet är väl om Ferrari och Ghedin är omotiverade och går in med en loj inställning. Då blir det självklart tufft, de är inte alls samspelta som tvillingarna Di Maro och då kan det i vissa fall bli att man missar några poäng. Men som sagt har de bara fokuset med sig, så är detta en match man ska vinna. När det gäller oddset tycker jag det är spelbart ned till 1.57, dom ska vara klara favoriter idag Ferrari och Ghedin, oavsett om de vinner eller inte. Så kommer vi i alla fall att sitta med ett jättebra odds i förväg. Resten är helt enkelt upp till dom att avgöra.

Vi får hålla tummarna som vanligt och hoppas att denna sista vecka i skitmånaden juli i alla fall kan ge oss några drag i smilbanden. FORZA!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.