Speltips: Viva la Mexico!

Hej!

Fortsatt bra rull här på bloggen och spelen rullar in som vinster nu, självklart kan ju detta vända snabbt. Det vet vi nog alla, men än så länge, så känns det riktigt bra. Inte heller så många dagar kvar av månaden längre och förhoppningsvis kan vi avsluta den på riktigt fina siffror också. Lite kul hur det vände från att missa alla spel i början av månaden till att sätta nästan varje spel i slutet. Det visar egentligen på en sak - att man aldrig ska ge upp om man vet vad man gör och dessutom, alltid tro på sig själv! Även i sämre tider. Då kommer det alltid gå bra.

Nåväl, jag gillar egentligen inte att prata så mycket om det som varit, utan ser hellre framåt mot det som skall komma. Så vi kör på med ett nytt spel idag.

Gonzales/Scholtz - Sanchez/Zeballos (1) @ 1.57 Turnering: ITF Mexiko F4 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 22:30

Vi beger oss tillbaka till Mexiko som vi de senaste två veckorna rört en del spel hos. Mycket av spelen har handlat om att backa de starka paren, de lite mer rutinerade och egentligen, det blir ingen skillnad idag heller. Tyvärr har det inte erbjudits så mycket från Mexiko under veckan i jämförelse med förra men tack och lov får vi i alla fall försöka ta tag i kvällens final.

Gonzales och Scholtz har varit båda med i inlägg tidigare från Mexiko, dock inte när de spelat tillsammans utan när de spelat turneringar ihop med Kevin King. King som var kungen av Mexiko i början, har nu fått ge den tronen över till en annan, nämligen Nicholas Scholtz. Vann turneringen förra veckan i singeln och är samtidigt i semfinal i denna veckas. Plus det, vann han förr-förra veckan med King i dubbeln och nu i final med Gonzales. En jättebra dubbelspelare Scholtz, då han besitter bra kvaliteter både i serven och i volleyspelet. Tycker faktiskt att han håller på Challengern också, men hans ranking har tappat en del och nu kommer han inte in tillräckligt ofta för att spela dom större turneringarna. I år har det gått riktigt bra för honom och än så länge har han bara förlorat en match i dubbeln detta år. Där han också sitter på 16 vinster och tre titlar.

Precis som Scholtz är också Gonzales väldigt duktig i dubbeln. Gonzales var också för något år sedan, faktiskt en spelare som befann sig på Challengern vecka in och ut och tävlade i dubbeln. Tyvärr har det inte gått lika bra för honom på sistonde och därför tävlar han nu på den här nivån, men som grund, så är detta en duktig dubbelspelare på den här nivån och han satsar till skillnad från de andra tre, endast på dubbeln vilket gör honom lite extra farlig.

Motståndarparet har vi också spelat emot tidigare under veckorna i Mexiko, som ni märker, det är i stort sett samma spelare som lirar dom här turneringarna när de spelas efter varandra i veckorna och det är ett rätt så enkelt sätt att plocka poäng och framför allt - så är det otroligt mycket billigare än att åka från land till land.

Sanchez och Zeballos har spelat ihop ett tag nu, två turneringar under förra året och nu även i år, tre stycken. Denna vecka har man gjort bäst ifrån sig och det blir deras andra final totalt sett som de spelar. Gjorde det väldigt bra i en tuff match igår från semifinalen där man lyckades gå vinnande ur två tiebreaks mot Felder och Martinez, vilket är två spelare som förr varit på rätt så hög nivå i dubbeln.

Även om Sanchez och Zeballos presterat bra ihop denna vecka, så har jag väldigt svårt att se dom vinna dagens match och turnering. Sanchez är den bästa av dom och har under längre tid visat sig vara väldigt giftig i dubbeln. Han spelar dock väldigt sällan, vilket gör att hans resultat och matchträning kanske inte riktigt går hand i hand. Zeballos har presterat som bäst nu under senare tid, men har ofta haft stora problem att ta det där lilla extra steget till att bli bland de bättre på futurestouren. Zeballos är också en mycket starkare grusspelare, vilket gör att jag tror inte han riktigt hänger med när Gonzels och Scholtz kommer spela på sin kraft.

Jag tycker att Gonzales och Scholtz är alldeles för bra för den här nivån och dom ska, sett ur spelstyrkan, vinna såna här turneringar mot sånt här motstånd. Det är klart att Sanchez och Zeballos kommer vara väldigt motiverade idag, men de håller inte lika högt sett till volleyspelet, hur man rör sig framme vid nät och servandet håller inte heller lika hög nivå. Så där bör Gonzales och Scholtz verkligen kunna nyttja sina styrkor.

Jag tror att kommer man in med rätt inställning från början, är fokuserade och sätter press direkt på Sanchez och Zeballos så ska man vinna den här matchen. Tycker egentligen att korrekt odds är ned mot 1.5 eller 1.44 ungefär och därför väljer att backa de rutinerade dubbelspelarna i dagens final.

Hade varit riktigt kul att få avsluta veckan på bästa sätt, så hoppas att de också vinner finalen. Annars får vi bara skaka av oss detta och fortsätta sikta vidare mot nästa veckas turneringar.

Oavsett utgång så hoppas jag att ni får en riktigt trevlig helg!

VAMOS!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.