Speltips: Hemmaplan och en oerhörd motivation

Hej!

Så vi fick som jag ville till slut, april avslutades med positiva och gröna siffror vilket betyder att vi inte haft en minus månad sedan juni 2016. Det är ett rätt så bra facit kan jag tycka och ett som jag hoppas hålla året ut med, ingen minus månad skulle betyda att vi alltid går plus och det håller jag nog som högsta prioritet. Tyvärr har inte maj startat på bästa sätt, men där är vi bara en dag in och vi kommer ha många tillfällen till att göra bra ifrån oss här.

Cunha Silva/Gil - Marrero/Robredo (1) @ 3.00 Turnering: ATP Estoril 250 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 17:30

Maj månad och blogginläggen får återfinna sig i Portgual och Estoril, en oerhört vacker grusturnering längst kusten. I grund och botten så är detta ett motivationsspel, det är den mest tydliga linjen jag utgår från i dagens match.

Cunha Silva och Gil har varit återkommande flera gånger i den här bloggen. Då har nog alla matcherna varit på futuresnivå och det är väl där de hör hemma för tillfället. På futuresnivå däremot och framför allt på gruset, så är man ett par av absolut högsta klass och har ett enormt fint facit där med 20 vinster och bara 6 förluster, vilket resulterat i tre titlar för paret. Man har spelat rätt mycket ihop på sistonde och på så vis har man också blivit väldigt samspelta, något som också talar för deras framgångar den senaste tiden. Cunha Silva är en rätt så ung portugis som egentligen gjort sig bäst i dubbeln och det är nog i den spelformen han bör satsa mest på om han vill kunna nå en högre nivå. Frederico Gil däremot är tvärtemot en ung spelare, utan snarare en väldigt rutinerad spelare. Han toppade runt 60 i rankingen i singeln och vid 100-strecket i dubbeln. Så detta är en spelare som besitter hög spelkvalitet, kanske inte att formen riktigt är där på samma sätt som tidigare.

De ställs mot ett skickligt par, det kan man inte sticka under stolen. Både Marrero och Robredo håller hög klass i dubbeln och framför allt på gruset, men faktum är att de båda gått ned sig en hel del dom senaste åren. Robredo har nog inte satsat på dubbeln sedan tidigt 2000-tal och kan inte ses som en flitig spelare i formen. 35 år gammal här i dagarna med och jag tror att han kommer fokusera fullt ut på att försöka pressa ut så mycket det går ur sin singelskarriär innan det är slut. Har spelat tre dubbelmatcher i år Robredo, där alla slutat med rätt komfortabla förluster i raka set. Så hans ambitioner för dubbeln, dom ställer jag mig väldigt tveksam till.

Marrero däremot är ju en ren och skär dubbelspelare och spelar inte heller lika regelbundet som förra året. Har gjort några enstaka bra resultat i år men det känns som att Marrero också nu börjar trappa ned på sin professionella karriär. Annars är Marrero utan tvekan banans bästa dubbelspelare och är han på topp idag så kommer det bli tufft.

Egentligen, så att ni vet det, tycker jag att båda spanjorerna är bättre än portugiserna. Däremot så spelar portugiserna hemma idag i en ATP-turnering. De kommer ha stödet på läktarna och de kommer vara fullt fokuserade på att vinna den här matchen. Marrero och Robredo får såna här chanser vecka in och ut om dom vill, men för portugiserna är detta en fantastiskt bonus när man kämpar året runt på futurestouren. Så för mig finns det ingen tvekan på att de kommer spela på sin absoluta topp idag och då är man inte så dåliga. Marknaden verkar tycka exakt likadant och oddsen börjar röra sig en bra bit ned mot 2.50. BET365 ligger högst och ger oss 3 gånger pengarna vilket jag tycker är väldigt bra.

Det här är en bra chans för portugiserna och i många fall, framför allt i sådana här psykologiska och mentala sporter som tennis är, så slår motivation många gånger klassen. Det ser man ofta och denna match tror jag inte kommer vara något undantag.

Ska bli väldigt kul att följa och förhoppningsvis ger de oss en bra start här på månaden. Vamos!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.