Speltips: Duon tillbaka på gruset

Hej!

Nästan så att jag ändå fick vakna upp med skämskudde här, precis som jag skrev om i slutet av gårdagens inlägg. De var inte alls bra Lawson och Quigley, hade faktiskt enorma problem nästan hela matchen igenom. Till slut dock, så visade dom varför de håller en högre klass, de lyckades att vända super tiebreaket från 7-4 ned och vinna med 12-10. Så otroligt skönt faktiskt och jag kan uppgivet säga att det verkligen slog fel det spelet, men nu känner jag också att...det spelar fan ingen roll då de vann. Det är så mycket skönare att få rätta som vinst den här dagen. Nåja, tennisen är ändå en 365-dagars sport (i stort sett) så det är bara att kämpa vidare.

Lopez/Lopez - Mergea/Qureshi (1) @ 1.85 Turnering: ATP Monte Carlo Masters 1000 Spelbolag: SBOBET Värdering: 5/10U
Spelstopp: 12:00

Ett litet närmare spelstopp här än det annars brukar vara, jag får skylla mig själv då jag lyckades sova förbi ett antal klockor imorse. Men vi hinner och det tror jag absolut att det är värt också.

Nu är de tillbaka efter dryga månadens uppehåll från varandra, Lopez och ja...Lopez. Spelade senast ihop i Miami där det inte gick så bra och gick sedan skilda vägar där Feliciano stannade kvar och spelade Houston och Marc Lopez drog till Marrakech där vi var och petade på en del. Han är nog väldigt glad Marc att få tillbaka Feliciano, kan inte ha förlåtit Granollers sen finalen sist.

I alla fall, detta är ett av världens bästa par på gruset, man kan tycka att Marc är lite sådär ibland, framför allt på de andra underlagen där han det senaste året blivit rätt så hotad i många lägen. Men på grus håller han fortfarande riktigt hög nivå och här när underlaget blir lite slöare och han får mer tid på sig, ja då är han extremt giftig. Förra året var ju fantastiskt för dom båda där de tillsammans tog sig hela vägen igenom Franska Öppnan och tog den titeln, så där har vi var deras kapacitet ligger kring.

De funkar väldigt bra ihop då dom är rätt olika varandra, Feliciano är otroligt vass i servespelet och vinner mycket åt dom där, samtidigt som Marc är väldigt bra på att fiska upp bollarna vid nätet. Nu har man också spelat så mycket ihop att man är otroligt samspelta med, så man vet precis hur den andre spelar och rör sig vilket man vinner mycket på.

Detta år har inte varit något särskilt bra för dom får man väl säga, men jag tror att nu när grussäsongen trappas upp, att man är otroligt sugna på att komma ut och visa varför man vann en Grand Slam förra året och återigen ta sig upp mot tronen.

Motståndet är självklart tufft idag där vi har två rutinerade spelare i form av Mergea och Qureshi på andra sidan nätet. Har sedan Indian Wells i år börjat spela tillsammans på riktigt och det känns som att man börjar få ordning på samspelet ihop. Gick bra under förra veckan i Marrakesh där man tog sig till semifinal och gjorde det bra i Indian Wells också. Man har också fått sig en extra match här i Monte Carlo då man slog Cilic och Petzschner enkelt i första omgången med två raka set. Lopez och Lopez går in i andra omgången här då man är bland de åtta bästa seedade.

Det jag känner talar för spanjorerna det lilla extra är att man gynnas främst mest av underlaget, de båda får lite större utdelning på gruset och båda två är snäppet vassare i grundspelet, vilket kommer göra att de får mer ut av spelet ju längre bollarna bli. Man är också ett otroligt starkt par och kommer inte bjuda till med mycket för motståndarna. Tittar man på oddset så ger SBOBET oss dryga 1.85 vilket jag tycker är mycket bra. Trots att man inte inlett året så jättestarkt så tycker jag att man i den här matchen ska vara större favoriter och detta är ett spel som jag tycker är spelbart ned mot 1.7 ungefär.

Bör ha störst fördel här spanjorerna och är man bara tillräckligt fokuserade, ja då ska man gå vinnande ur den här striden. Det är dags för dom att visa upp vad de verkligen går för.

VAMOS!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.