Speltips: Hundrade gången gillt....

God förmiddag.

Har knappt några ord att beskriva gårdagen till, det var hemskt att följa för spelet började så jäkla bra. Meister/Quigley städade undan tre breakbollar direkt i inledningen av matchen och sen bara rullade de på och hittade ett enormt flyt i spelet och tog hem första set med 6-2 rätt så snabbt. Andra började lite trevande och de tappade serven inledningsvis men visade direkt att de inte tänkte ge vika när de bröt tillbaka lika snabbt som de blev brutna. Matchen var rätt stabil sedan och när man höll serve för 6-5 i andra lyckades man till och med få 40-0 i Bester/Polanskys, alltså innebär det fyra matchbollar för att avgöra det hela. Man lyckas faktiskt missa alla och på något sätt var man inte ens nära att avgöra då. Visst, ett tiebreak och mycket kvar att spela för. Meister/Quigley tar kommandot där med och går snabbt upp till 4-1 där, man tänker väl på något vis då att nu är det klart, men jag vet hur dom fungerar och inget är klart förräns sista bollen är spelad. Det skulle också visa sig stämma och vid 5-4 och serve lyckas man inte hålla och tappar den till 5-5, sedan håller kanadensarna för 6-5 och de tar direkt sin chans för att vinna tiebreaket. Därifrån var det aldrig nära och amerikanarna stod för en kollaps som det var rätt länge sedan man fick bevittna.

Jag hatar sådana förluster och tycker inte det finns mycket värre saker. Ett spel som var så rätt blev helt plötsligt helt fel, på bara några sekunder och i slutändan så kvittar det faktiskt om det är ett bra spel eller inte om de förlorar. Allt handlar om att vinna och gör man inte det så förlorar man pengar. Så fungerar den här världen och det är tungt men man får inte ge vika för det utan fortsätta kämpa på och se det som den långdistans det är.

Libietis/Novikov - Bester/Polansky (1) @ 2.37 Turnering: Challenger Columbus Spelbolag: bet365 Värdering: 4/10U Spelstopp: 18:00

Det här blir väl hundrade gången gillt eller något för mig när jag spelar mot kanadensarna, dom lyckas fan alltid vinna på något sätt och nu tycker jag att det egentligen räcker. Det är dags att någon sätter dom på plats och jag tror verkligen på att Libietis och Novikov kan göra det.

Vi backade dom redan i första omgången denna nykonstellation av lettländaren Libietis och amerikanen Novikov när de mötte förstaseedade Groth/Krajicek där de vann i ett super tiebreak. En bra insats av dom får man säga, riktigt bra. De visade att de har kvalitet nog att jämföras med de bättre på den här nivån och jag tycker man höll upp spelet bra för att vara den första gången man spelar ihop. Libietis har haft en fantastisk vecka här får man säga och det var så nära att han lyckades komma till semifinalen i singelturneringen men fick ge sig vika i ett tredje set tiebreak mot oerhört rutinerade Benjamin Becker. Bra vecka för honom och han visar verkligen hur giftig han är inomhus med sin kraft och serve. Samma visa i dubbeln där de trots att de mött rätt mediokert motstånd visat sig vara väldigt stabila när det gällde. Igår mötte man hemmahoppet Pollanen/Torpegaard och man höll sig intakt hela matchen där man var lite svaga på att vinna breakbollar när man missade tio stycken men samtidigt var man stabila då man räddade alla fem också. Två bra tiebreaks sedan för att fullborda triumfen.

Bester/Polansky har jag nu nämnt här i ett inlägg igår och säkert några tidigare. Man kan ju tycka att de inte bör vara här idag och att vårt par kanske borde stå på andra sidan men faktum är att man inte kan ta ifrån deras prestation heller när de undviker fyra matchbollar och hämtar in 4-1 underläge i tiebreaket. Det är RIKTIGT starkt och ingen kan säga något annat. Samtidigt har det visat en del på att de kan vara sårbara i sina servegem när det börjar dra ihop sig och jag tvivlar inget på Libietis/Novikovs kvaliteter i egna servegem men lite i hur pass duktiga de är på att returnera. De måste vara bättre än de brukar där för att ha en chans idag.

Jag kan se en matchbild där vi faktiskt går in i två tiebreaks för att avgöra det hela. Jag vet att marginalerna är små då och förhoppningsvis kan våra spelare visa sig vara de starkare när det väl gäller. Det är också därför jag tycker det finns en del spelvärde i det här för ett odds på 2.37 i en tight match, det tycker jag är mycket bra.

Vi får se hur det går, som sagt, det är små marginaler och jag tror ingen av er som följer mig är förvånad om det beger sig in i ett super tiebreak i slutändan. Där vet vi ju att oddset aldrig är på vår sida men kanske att mer positiva tankar kan få en att vända på det där ;)

Njut av latheten en sån här söndag så hörs vi imorgon igen då vi har en mycket fin vecka att se fram emot!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.