David - tabletennisbets blogg

Speltips: Två spel i samma match

Tjena,

 

Bloggspelen fortsätter leverera då Bluhm idag körde över stackars Tapia. I övrigt så blev det två vinster och ett missat maxspel. Summa summarum dryga 10u in till kassan.

----------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Rodrigo Tapia vs Eduardo Gonzalez

SPEL 1: Gonzalez @ 1.72

Stake: 7/10u

SPEL 2: Gonzalez -1.5 @ 2.62

Stake: 3/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 09:10

 

Denna turneringens två stora förlorare ska nu göra upp i en spännande match. Tapia var exakt så dålig som jag förutspådde idag och jag tror han får det väldigt svårt att vinna någon match denna gång. Han har tre förluster med sig från idag och utan att ha vunnit ett enda set.

Gonzalez gör sin andra tävling denna veckan och här kan jag faktiskt se en del ljusglimtar. Han vann mot Qiu igår och bara det tyder på att spanjoren har en del bordtennis i sig. 

Idag tog han set mot både Bluhm och Jancarik och det känns som att han iallafall har en liten chans mot sina motståndare jämfört med Tapia.

Gonzalez har också blivit bättre i spelet ju fler matcher han har fått här i Ochsenhausen. Han verkar inte hänga med huvudet trots alla förluster utan ser nog detta som bra träning. Han har rätt bra tryck i sin forehand och Tapia lär få svårt att stå emot där.

Tapia verkar helt hjälplös. Det finns liksom noll fart i spelet och man ser verkligen att han är flera nivåer sämre än samtliga spelare på denna nivån. 

Gonzalez bör ha mycket bra chanser att stänga denna matchen snabbt imorgon mot en trött och avslagen Tapia.

----------------------------------------

@Tabletennisbet

David - tabletennisbets blogg

David - tabletennisbet

David, som huserar under namnet tabletennisbet, brinner för sporten som många andra ser som en källarsport. Han jobbar in spelen tillsammans med sin hund som skäller in spelen åt honom. David har fört en relativ anonym tillvaro men vill nu ut i offentligheten för att sprida sin kunskap och få fram bordtennisen i rampljuset. Det är inte alltid lätt att få fram statistik från bordtennis vilket gör att David har byggt upp ett stort kontaktnät och tillbringar alldeles för många timmar framför sina datorskärmar.

Sveriges bästa

Kända profiler