Speltips: Tredje raka för Vostes?

Tjena,

Tyvärr fortsätter kräftgången och det känns alltjämnt väldigt motig just nu. Spel som tidigare under året antagligen hade hittat hem är det nu tvärstopp för. Om jag kikar tillbaka på de senaste spelen så är det just de dåliga starterna som har varit den bidragande faktorn. Hade "vår" spelare fått första set så hade vi haft helt andra utgångslägen. Nu har det oftast varit två bollars diff åt fel håll i första. Så små marginaler är det i bordtennis och det får man bara ta.

Om vi tittar snabbt på dagens matcher så hade väl inte Kopanyi den minsta chans mot Kadlcek. Kadlcek fick första och kunde därefter bara tugga på. Jag tyckte Kopanyi såg stel och orörlig ut. Vi skulle senare få svaret på varför då han lämnade W.O på grund av skada. Surt för oss att han ändå försökte spela första matchen.

I den andra matchen litade jag som vanligt på Huzjak lite väl mycket. Zwickl är en riktig räv och taktiker och det visade han verkligen prov på mot Huzjak. Han var bollsnål matchen igenom och attackerade på exakt rätt bollar mest hela tiden. Hade Huzjak fått första set i denna matchen så tror jag att matchen hade fått en helt annan utgång.

Tidigare ikväll så skickade jag ut ännu ett maxspel. Det har blivit lite väl mycket av den varan de sista dagarna då jag max brukar klicka cirkus tre per år. Nu kunde jag dock inte hålla fingrarna i styr då jag tycker oddset var så ofantligt fel. Det känns som att bolagen gick mycket på Petiots seger över Chtchetinine häromdagen och det var även det jag hoppades på. Jag anser ju som ni vet att det knappt finns en likhet mellan MR C och Huzjak. Båda är defensivspelare, absolut, däremot finns det ingen i hela världen som spelar på ett sådant sätt som Huzjak gör. Hans skruv har ställt till det för många spelare och även klart bättre spelare än Petiot.

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Challenger Ochsenhausen

Frane Kojic vs Yannick Vostes

Spel: Frane Kojic @ 2.20

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 11:10
(Bet365 har inte ändrat till rätt tid ännu. Där gäller 12.30)

Frane Kojic och Yannick Vostes är båda två flitiga besökare i Challenger Series. I normala fall skulle vi nog ha omvända odds på dessa spelare. Nu har dock Vostes slagit Kojic två gånger om de senaste dagarna. Båda gångerna med 3-0 i set. Det är inte bolagen sena på att uppmärksamma och det är det som jag hoppas vi kan utnyttja i denna match. Sett över 10 möten så bör Kojic vara favorit.

Frane Kojic har sin träningsplats i Ochsenhausen och känner givetvis sig hemma här. Han är en kroat som satsar fullt ut på sin bordtennis. Han lär därför lägga ner mycket krut i sommar och har nog inte tagit allt för många break. Kojic ses även flitigt ute internationellt där han föga överraskande har det klart tufffare än i Challyn. Det är en stor spelare med bra räckvidd vi snackar om här. Rätt tråkig spelare att se på då det inte är någon bolltrollare vi snackar om. Helt okej i serve- och returspelet och upplevs också som väldigt tät och svår att slå igenom på så vis. Kojic har gjort en del Challys på sista tiden och har faktiskt åkt ut i semin i de tre senaste. Lite konstigt kan jag tycka då han har en vinnarskalle och oftast höjer sig i rätt lägen.

Yannick Vostes är en rutinerad belgare som nuförtiden verkar trivas bra i Chally-sammanhang. Trots att jag följt honom under flera års tid så är han väldigt svår att få grepp om. Han blandar toppprestationer med riktiga bottennapp och att gå på statistik på honom är i princip omöjligt. Bolagen har tryckt ner honom lite väl mycket inför denna Chally. Det är egentligen inte konstigt då han faktiskt gick in och vann veckans första tävling. Att han skulle vinna två raka ser jag dock som en omöjlighet. Han träffade verkligen rätt i tisidags och det var längesedan jag såg honom så bra. Idag verkade han dock vara ner på jorden igen. Han står på 1-2 efter förluster mot Petiot och Huzjak. Vinsten tog han mot Duranspahic. Det ser ut som att han är lite smånöjd efter den starten på veckan och därför känns det lägligt att gå emot honom här.

Kojic däremot bör och ska vara revanschsugen. Efter att ha fallit på målsnöret så många gånger nu så är det dags för en vinst. Vad passar då bättre än att möta Vostes som har krossat honom två gånger om?

I båda dessa matcher har Vostes varit den hetare av de två. Därför är jag inte orolig över att spela Kojic här. Får han bara igång sig själv så bör han som sagt vara favoriten här. Kojic har dock inlett denna Challyn lite svajigt också. Vinsten med 3-0 över Huzjak var inget att snacka om utan det som gjorde mig orolig var 2-3 förlusten mot Kadlcek. Jag lägger dock ingen större vikt vid den matchen då han "alltid" höjer sig mot bättre motstånd. Känslan är att Vostes inte ska kunna ta tre raka mot Kojic. Det återstår dock att se imorgon..

- - - - - - - - - - - - - - - -

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.