Tjena,

Gårdagens bloggspel trillade även det in. Figel såg ut att vara den hetare redan från start och vann de två första seten (11-8,11-9). Efter det så släppte Figel lite på koncentrationen och Indeherberg kunde ta tredje enkelt med 4-11. I det fjärde setet studsade Figel igång igen då han vann setet och matchen med 3-1. Analysen kändes bra då Indeherberg hade problem med att kontrollera Figels spel och ofta blev passiv i försvarsställning.

De två andra spelen som skickades ut blev det delad skörd på. Kadlcek levererade, vilket kändes otroligt skönt. Det är nog första och sista gången jag spelar en handicaplina på honom. Trots en lite skakig avslutning där han brände fyra matchbollar så lyckades han till slut att knyta ihop säcken.

Dagens sista spel som var ett överspel gick dock inte hem. Bankosz hade slagit Vostes flera gånger inför matchen och han brukar alltid vara där och störa. Igår hade han sina chanser men Vostes var alltid steget före matchen igenom. Totalt sett en väldigt fin dag.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Challenger Ochsenhausen

Yannick Vostes vs Frantisek Placek

Spel: Yannick Vostes @ 1.80

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 12:30

Det är dags för sista dagen i denna veckas spel i Ochsenhausen. Frågan är vem som tar hem årets påskturnering? Vostes är en av spelarna som verkligen har imponerat. Jag tror dock, som jag tidigare har skrivit, att Kuzmin kommer ta hem detta spektakel.

Förutsättningar

Yannick Vostes har äntligen hittat tillbaka till den spelare han kan vara. Han har sett otroligt fit turneringen igenom och träffen finns där igen. Det syns inte minst på resultaten då han står på 5:0 inför sista dagen med fina 15-1 i setkvot. Just setkvoten är den som imponerar mest på mig här då Vostes ofta annars kastar iväg ett set eller två när inte allt står rätt till.

Frantisek Placek är också en spelare med höga toppar och djupa dalar. Just nu har han hamnat i en djup dal. Tre förluster igår vilket han i två av dem normalt sett ska vinna. Hans backhandtryck har inte alls funkat och då blir det genast problem. Det är mycket nät ut just nu och han verkar ha svårt att hitta tajmingen i spelet. Jag får riktigt dåliga vibbar av honom eftersom jag har upplevt liknande saker tidigare.

Vostes är klar för slutspel sedan länge. Han går tidigare under dagen en match mot Kuzmin vilket kan vara en tänkbar final längre fram. Jag tror denna matchen är bra för Vostes att få i benen då tempot blir en aning högre.

Placek har bara matchen mot Vostes att vänta på idag. Han har alltså inte spelat någon match innan denna, vilket jag ser som en klar nackdel för honom då han har tre raka torsk.

Placek är annars den som har klart mest att spela för här. Han står på 3-3 och denna matchen kommer att vara helt avgörande för hans fortsatta medverkande. Med den dåliga formen jag upplever hos Placek nu så tror jag att dessa förutsättningar kan vara till hans nackdel. Han har ibland svårt att leverera under press och jag tror knappast det blir enklare nu.

Spelarna möttes så sent som för fyra dagar sedan. Då var förutsättningarna annorlunda då Vostes sett sämre ut än Placek. Bolagen erbjöd då 2.00 på Placek. Att oddsen nu är ännu lägre på Placek visar att bolagen tror på Placek pga hans förutsättningar. Jag kan inte riktigt hålla med om det då de inte tar hänsyn till Vostes form. Vostes vann för övrigt förra mötet med klara 3-0.

Matchbild

För Placeks del handlar mycket om starten i matchen. Hittar han in i den snabbt så kan detta absolut bli en match över fem set. Vostes har dock en match i benen och lär ha hittat sin träff för dagen. För Placeks del lär det ta lite längre tid, är min erfarenhet.

Som jag skrev för ett par dagar sedan kan ibland Vostes bli lite darrig under press och när inte träffen finns där. Nu är förutsättningarna helt annorlunda då Vostes inte har något som helst att spela för. Han ska då kunna spela ut hela sitt register här.

Får Vostes träff på serven och fart i benen så ska det krävas mycket för att Placek ska hitta in i denna matchen i tid. Vostes har sett stark ut i backhanddiagonalen medans Placek under dessa dagar haft det tufft just där. Vågar Vostes trycka hårdare där så får Placek det svårt matchen igenom.

Det var ett tag sedan vi hade någon lycka med Vostes, så nu är det verkligen på tiden!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.