Speltips: Mot Tampa Bay!

God onsdag kamrater!

Ja angående igår då. Vi hade fyra spel ute och endast ett utav dessa fyra satt. Helt oacceptabelt. Rays att gå över 7.5 hits var bara ett rakt av dåligt spel såhär i efterhand då man aldrig var i närheten av att gå över den linan och landade istället på 4. Red Sox -1.5 var spelet som satt och det har många gånger visat sig att Red Sox definitivt är ett lag som man kan lita på. Man låg under med 2-0 nästan hela matchen men har man den offensiva styrkan som Red Sox har ja, då händer sånna där saker där man plötsligt kan vända på matchen helt i slutet.

Dodgers gjorde heller inte riktigt något bra jobb mot Reds och det förvånar mig att man inte skötte det bättre när det är stenhårt i deras division om vem som kommer att vinna och plus att man igår hade Ryu som har varit outstanding på kullen. Man förlorade matchen med 3-1 och ligger nu 1.5 matcher bakom ledande Rockies. Phillies var nog det spelet jag var mest besviken på. Helt absurt. Man tappade 6-3 till 6-6 i den sista inningen för att sedan återigen i inning 10 släppa ytterligare en run och med det förlora matchen. Bittert.

Vi åker till Tampa igen denna kvällen där Indians återigen och för sista mötet ska gästa Rays. Vi kommer få en sjukt bra match pitching-mässigt då Indians ställer upp med Carrasco och Rays ställer upp med helt galna Snell. En pitchers game, med andra ord.


TB Rays - CLE Indians

TB Rays @1.952, Pinnacle, 5/8 units, 19:10


Startande för CLE Indians -

Carlos Carrasco, som går för en 3.41 ERA över 27 starter. Har med sig 169 inning, är noterad för 201 strikeouts och landar på en 1.12 WHIP.

Som ni ser, Carrasco är ingen dålig pitcher. Han tillhör inte top 5 i ligan men han har bra siffror och visar konstant upp bra kontroll över sina bollar men han släpper ändå lite väl mycket med tanke på att han ligger på en så hög strikeout-procent och sett till hur mycket hits han släpper i förhållande till sina kastade innings. Över sina 25 senaste innings och hans 4 senaste matcher, så har han släppt 27 hits och 13 runs. Han är alltså inte inne i sin bästa period kanske men jag ska heller inte ta ifrån honom att han som sagt är en väldigt bra pitcher. Med full fokus och bra spel, så ska Rays kunna störa honom med lite runs framåt.

Startande för TB Rays -

Blake Snell, som går för en 2.06 ERA över 27 starter. Har med sig 157 innings, är noterad för 186 strikeouts och landar på en 1.01 WHIP.

Alltså vad ska jag säga om Snell. Det är så sjukt att Snell har gått från 0 till 100 verkligen för att det går inte överhuvudtaget jämföra Snell förra året med hur han är och kastar detta året. Hur detta har skett har jag absolut ingen aning om men Rays-pitchern har blivit ett absolut monster som över hela detta året har gjort vadå? En dålig start? Detta över 27, TJUGOSJU starter. Helt felfri. Snell ligger på en delad plats i ligan när det kommer till pitchers som har mest wins, tänk då på att Rays inte är det bästa laget på att hjälpa honom att vinna matcher heller. Sen ligger han på en 2.06 ERA, endast DeGrom för Mets och Sale för Red Sox har en bättre ERA i ligan. Detta gör honom till ligans tredje bästa pitcher där han på den punkten är bättre än Verlander, Kluber, Kershaw, Greinke och Scherzer(!). Då förstår ni hur bra Snell har varit detta året kanske. Absolut stensäker form på hemmapitchern när han kliver in i detta mötet.

Ja visst, Snell möter visserligen ett riktigt bra lag nu som ska slå emot honom. Men det är verkligen inte första gången han har gjort det och han har konstant visat denna säsongen att oavsett vilket lag han möter så kastar han sjukt bra. Jag menar, killen kastade för tre matcher sedan mot Red Sox, ligans bästa lag och gick 6 innings där han endast släppte 2 hits och 1 run. Bara det i sig är en bedrift. Indians har sin magic number på 3 matcher nu, man kommer till 99% säkerhet att nå slutspelet och denna kvällen är sista matchen innan man får en vilodag. Jag säger inte att det är så, men det finns en risk att Indians vilar 2-3 ordinarie tunga spelare i sitt lag för att ge dessa herrar två dagars vila innan man ska spela mot Detroit där man i den serien kommer bli klara till slutspelet. Det öppnar upp ännu mer för Snell att återigen göra en bra prestation och som jag nämnde innan - Carrasco, han är inte helt orörlig. Kan man störa honom minsta lilla och ge Snell run-support samtidigt som Snell håller Indians på låga siffror offensivt så ska seriens sista match gå till Rays.

Pinnacle ger oss 1.952 på att Rays vinner kvällens match, taget!

/Stefan Tirnanic @MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.