Speltips: Mot Texas!

Baseball 8/8

Goooooood onsdag kamrater!

As usual, liten genomgång. Vi hade två spel ute igår där bägge inkluderade Nationals som mötte Braves på hemmaplan och visst gick det vår väg. Braves tog en 1-0 ledning ganska tidigt i matchen och egentligen var det allt man hade i princip på hemmapitchern under ett tag. För Rodriguez var helt jäkla outstanding i återigen en start mot Braves där han visade upp en extremt bra kontroll över bollen och släppte endast 3 hits och 1 run på sina 5 innings. Fried för Braves gick endast 2 innings innan han blev plockad, efter det exploderade Nationals totalt och svarade med att dra in 8 raka runs i matchen och visade upp ett fantastiskt offensiv medans Braves bara kunde finna sig i situationen och låta matchen spelas av. 8-2 hade vi på tavlan när matchen var slut och både Nats ML samt Nats -1.5 hittade hem.

I kväll då så tänkte jag att vi hoppar tillbaka till där vi var i måndags. Texas är det som gäller och jag tror att Mariners denna kvällen har goda chanser till att studsa tillbaka från gårdagens katastrof när man förlorade med 11-4.


TEX Rangers - SEA Mariners

SEA Mariners ML @1.613, Pinnacle, 6/8 units, 20:05

SEA Mariners -1.5 @1.952, Pinnacle, 4/8 units, 20:05


Startande för SEA Mariners -

Marco Gonzales, som går för en 3.46 ERA över 22 starter. Har med sig 132 innings, är noterad för 118 strikeouts och landar på en 1.15 WHIP.

Mycket stabila siffror för en stabil pitcher som detta året i särklass har haft mest startande matcher i jämförelse med hans första rookie-years i högstaligan och vilken säsong han har haft. Han hade en något knackig start på säsongen men har bara höjt sig hela tiden i sin stil när det kommer till att kasta och jag räknar honom som en utav de vassaste 'På uppåtgång-pitcher' som finns i ligan bland de yngre. Om jag blundar lite och bortser från han senaste start mot Blue Jays så har han över sina fem senaste starter gått 34 innings(!) och över dessa så har han släppt 6 runs. Helt sinnessjukt bra från Gonzales sida som i denna matchen är i minst sagt högform. Möter ett klart överkomligt lag här och har alla möjligheter till att göra ännu en strålande start!

Startande för TEX Rangers -

Yovani Gallardo, som går för en 6.51 ERA över 11 matcher varav 8 är startande. Har med sig 47 innings, är noterad för 30 strikeouts och landar på en 1.62 WHIP.

Inte lika charmiga siffror förstår nog de flesta. 2017 var Gallardo faktiskt i just Seattle innan han åkte vidare för Cincinnati och slutligen landade i Texas. Då gick han för en 5.72 ERA över 22 starter och det är inte riktigt vad man vill ha i laget kanske. Gallardo har gjort två bra starter denna säsongen så varje start har inte varit helt katastrofal men samtidigt - ta hans senaste start mot Orioles tillexempel. Ett lag i fullständig misär som har tappat precis alla spelare förutom en som är bra och som ligger tok-sist i ligan...där gick han 5.1 innings och släppte 9 hits 5 runs. Möter nu ett extremt mycket bättre lag och kommer få en kämpig start även denna kvällen.

Så - några av er kanske tidigare i inlägget tänkte att ''Hur blev det 11-4 igår?''. Jo det ska jag förklara för det var nämligen Hernandez som pitchade för Mariners och Hernandez efter sin/sina skador gick verkligen från 100-0 på två röda. Killen var en utav de bästa pitchers i ligan och är nu en otroligt instabil kastare som fortfarande dock är kapabel till att göra bra matcher men som inte är i närheten av vad han var förr. Han släppte 8 hits i matchen igår och han släppte precis vartenda run Rangers fick - 11 stycken alltså. Ett misstag av coachen som inte plockade honom tidigare men det är också fullt möjligt att han tänkte att det var direkt kört och valde medvetet att låta Hernandez kasta så att man kunde vila bullpen inför denna kvällen. Så trots allt, vinner man idag så var det helt plötsligt inte så dåligt beslut igår av coach.

Som jag skrev för någon dag sedan så är det nog känt för flera av er att Rangers säsong är körd då det ska till ett mirakel för att man ska ta sig vidare samtidigt som Mariners nu är 2.0 matcher bakom och racear med Oakland om en WildCard-plats då det troligast kommer stå mellan dessa lagen och vem som kommer få möta Yankees. Mariners som har kämpat med runsen och att få in folk till homeplate har återigen en gratis biljett till att vinna kvällens match med flertalet runs när den instabila Gllardo ställs på kullen.

Pinnacle ger oss 1.613 på Mariners ML och 1.952 på Mariners -1.5, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.