Speltips: Mot Texas!

MLB 6/8

God måndag kamrater!

Innan vi ger oss på nattens spel så vill jag snabbt bara ge lite credd åt ett fantastiskt lag och hur man utförde serien mot sina största rivaler. Givetvis pratar jag om Red Sox och när man spelade mot Yankees. Så, det var fyra matcher som skulle spelas på i Boston - Tors,Frr,Lör & Sön. I torsdags inledde man med att vända 0-4 till 15-7 och plockade dämed första matchen i serien efter att man spelat en absolut perfekt match rakt igenom. Man vann andra mötet med 4-1 och plockade då även match nummer två. Tredje mötet vinner man återigen med 4-1 och har alltså inför sista matchen chans att sweepa självaste Yankees på hemmaplan.

Det stod dock 4-1 till Yankees, där Yankees har lite flyt i den inningen man får in fyra runs och både jag plus alla andra tänkte nog att visst - man förlorar nog denna och man tappar en match men man måste vara otroligt nöjd ändå och så då - sista inningen, sista chansen. 0 på baserna, 1 out. Stenkört. Eller?

Lite walks från en Chapman(Yankees closer) som helt plötsligt började spraya bollarna helt åt skogen efter första så var man där och hade chansen ändå. Att kunna kvittera. Man har två outs men baserna laddade och Martinez fantastiska Martinez kliver upp som får iväg en hit får in två runs och vi har 4-3 på tavlan och nu snackar vi elektriskt atmosfär på Fenway. Bogaerts får iväg en halvdan boll efter det som bara ska vara en out och game over, men Andujar kastar den bollen helt fel och killen på första bas fångar den inte rätt. En error på Andujar, Martinez kommer in, 4-4 och Fenway exploderade. I extra innings hade Yankees inte ett smack, när det var Red Sox tur hade man 2 outs, två på bas och Benintendi slår iväg en singel som gör att Renda når hemplattan och Red Sox vinner med 5-4. Fenway exploderar återigen och min start på veckan kunde inte ha blivit bättre. Fyra matcher, fyra vinster mot självaste Yankees. Vilken serie det var där Red Sox återigen visar varför man är en favorit till att vinna World Series detta året. Fantastiskt!

Hur som helst, nog om Red Sox. Vi åker mot Texas denna natten där Rangers tar emot Mariners från Seattle!


TEX Rangers - SEA Mariners

SEA Mariners ML @1.862, Pinnacle, 6/8 units, 02:10


Startande för SEA Mariners -

Wade Leblanc, som går för en 3.95 ERA över 17 startade matcher. Har med sig 107 innings, är noterad för 85 strikeouts och landar på en stabil 1.19 WHIP.

Jag skulle definitivt kalla Leblanc en bra pitcher om jag nu rankar alla pitcher Mariners sitter inne på. Varför? Jo, för Leblanc har nog sedan 2011 aldrig fått så här mycket chanser till att kasta som han gör nu och bara det faktum att han för första gången sedan 2011 har 17 startade matcher. Ett nytt rekord för Leblanc som då, 2011 - hade 14. Har skött sig ypperligt denna säsongen och det är givetvis därför man har valt att fortsätta att starta med honom. Över hans senaste sju starter har han bara en dålig start och det kom just i senaste starten men att det var mot Astros får faktiskt ursäkta honom något då Astros återigen detta året är ett av lagen som väntas gå till final. Bra form på LeBlanc i övrigt!

Startande för TEX Rangers -

Martin Pérez, som går för en 6.50 ERA över hans 7 startade matcher. Har med sig 45 innings, är noterad för 30 strikeouts och landar på en mycket hög 1.97 WHIP.

Perez fick börja som en startande pitcher i Rangers den första månaden på säsongen. Den månaden gjorde han riktigt dåligt, sen blev han skadad och så nu när han har fått komma tillbaka var han nere i minors lite för att få upp formen igen. Visserligen har han bättrat sig en del då han nu när han kommit tillbaka startat 4 matcher och över dessa 4 matcherna gått 23 innings och släppt ''endast'' 12 runs. Däremot, så har han släppt 28 hits vilket i sig borde kanske ha gjort att han skulle kanske haft mer runs på sig än vad han har. Hans form är inte säkrad och speciellt inte när det kommer till att släppa mindre hits. Mariners är ett lag som slår bra och Pérez kan återigen få en jobbig start denna natten.

Jag skulle absolut vilja säga att Rangers säsong är körd vid denna tiden. Man ligger 22 matcher bakom i divisionen och 18 matcher bakom i WildCard och det ska till ett mirakel i fall man ska ta sig vidare. På den nivån. Mariners å andra sidan, har endast 2.5 matcher upp för en WildCard-spot och trots att man inte har den run-produktionen som man kanske måste ha för att gå vidare så har man fortfarande goda chanser för att nå en plats till avancemang. Man kämpar lite med att slå in folk som är på baserna, men man är riktigt bra när det kommer till hits i allmänhet och Pérez denna natten kan vara en biljett till Mariners för att både vinna matchen men också för att få igång lite runs offensivt. Rangers dessutom med sämst defensiv på hemmaplan i ligan, att ha en osäker pitcher på kullen kommer inte bättra på den statistiken särskillt mycket.

Pinnacle ger oss 1.862 på att Mariners plcokar nattens möte, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.