Speltips: Mot San Diego!

Gooood dag kamrater!

Då kör vi igång igen efter ett litet uppehåll blogg-mässigt. Resultaten utan blogginlägg har varit klart godkänt och där matchvinnare klart har dominerat mina spel. Jag tänkte faktiskt att vi även i natt fortsätter på samma spår och åker mot soliga San Diego där Padres tar emot Braves i game 1.

Padres som jag innan säsongen inte hade några större förväntningar på och som inte heller har förvånat på något sätt går just nu för ett mediokert 27-34 record medans Braves som man tyckte såg väldigt spännande ut inför denna säsongen har krigat på väldigt bra och går för ett väldigt stabilt 35-24 record. Faktum är att Braves har varit så pass bra så man till och med toppar NL East, detta före självaste WAS Nationals med någon vinst till godo.

Sen ska det ju också sägas att Braves har haft en otroligt offensiv säsong med flertalet spelare som slår i grymma siffror, man har fått in två rookies som har levererat på en bra nivå i mina ögon samtidigt som man har gjort sig av med Bautista för att fylla hans plats med ännu en power-hitter. Mycket stabilt lag framåt som ikväll står mot Padres pitcher Richard.

________________________________

SD Padres - ATL Braves

Speltips: ATL Braves ML @1.98

Bolag: SBObet

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 04:10

_______________________________

Startande för ATL Braves -

Julio Teheran, som går för en 4.03 ERA över 12 starter. Har med sig 67 innings, är noterad för 54 strikeouts och landar på en 1.22 WHIP.

Teheran skulle jag säga att trots hans något höga siffror är en av de bästa pitcherna Braves sitter inne på. Han släppte mycket och gjorde två dåliga första två starter denna säsongen men har efter det gjort mer eller mindre fantastiska insatser i varje start han haft. Klarade av Maj fantstiskt bra och gjorde där egentligen bara en enda kass start, detta mot urusla Marlins så det kom ju något förvånande. Möter nu kanske inte ett lag i exakt samma klass som Marlins, men ett lag som inte är långt ifrån den klassen Marlins är och ska definitivt inte göra om det misstaget. Har goda chanser att gå långt i matchen och lämna över till bullpen sista två inningsen med få runs släppta.

Startande för SD Padres -

Clayton Richard, som går för en 4.74 ERA över 12 starter. Har med sin 74 innings, är noterad för 61 strikeouts och landar på en 1.31 WHIP.

Richard för mig är en väldigt oklar pitcher som de senaste 5 åren har hoppat väldigt mycket. Inte bara det att han har gått från Padres till Cubs och sen tillbaka till Padres igen utan oklar som i att tränarna har användr honom som startane pitcher, sen en bullpen-pitcher, sen har man mixat honom i någon säsong för att nu igen då använda honom som startande. Påminner nästan lite om Red Sox gamle Buchholz. Jag är helt övertygad om att han inte klarar av rollen som en startande pitcher och då menar jag inte att han är urkass. Men han hade klart klarat av det bättre om han hade kunnat vara en inhoppare och inte behöva starta och försöka gå 6 innings för att inte fresta bullpen. Nu är jag ingen coach givetvis, men det är en hög tanke. Ska nu då stå emot ett Braves som varit ruggiga framåt och jag är inne på att veteranen kan få problem på hemmaplan detta mötet.

Jag har pratat om en hel del offensiv styrka Braves har, ja - man snittar 5 runs per match, man snittar 9 hits per match och man ligger i top 5 i ligan när det kommer till den biten vilket givetvis inte är så svårt att förstå då att Braves ligger före lag som har klart mycket bättre förutsättningar och som bör vara före detta laget. Starkt gjort av ett så pass ungt lag som man är.

Lägg därtill att Padres har ett av ligans sämsta offensiv, man har ett av ligans sämsta defensiv på hemmaplan också och det är inte då heller konstigt att Richard har ett record på 3-6 trots att även han ar kunnat göra bra matcher. Padres ger extremt dåligt med run-support till sina startande pitchers och jag kan inte se riktigt hur det ska ändras ikväll när man ska slå emot Teheran för Braves. Braves har vilat några fram och tillbaka de senaste dagarna och förväntas ikväll förutom Acuna ställa upp med fullt ordinarie lag. Här får Padres det tufft.

SBObet ger oss 1.98 på att Braves plockar match 1, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.