Speltips: Mot Boston!

Gooood dag kamrater!

Idag är vi extra exalterade och det är inte för att det är tisdag - nej. Utan för att det idag är Sale-day! Sale står ikväll på kullen hemma på Fenway Park och ska starta sin tredje start för denna säsonge och vilka ska han då starta mot? Ja hörrni, varken mot Rays eller Marlins som man har fått möta varje match inledningsvis utan inatt har vi ett extremt hett möte på Fenway Park och jag pratar självklart om inga mindre än självaste New York Yankees som gästar hemmalaget!

Yankees på besök i Boston alltså och den här rivaliteten har inte varit så här hetsom den är nu på år. Två extremt tunga lag ska möta varandra där Yankees ansikte utåt är nysignade Giancarlo Stanton och Red Sox ansikte utåt är nysignade J.D Martinez.

Sale får första matchen för Red Sox och Severino får första starten för Yankees, jisses vilken matchup!

_______________________________

BOS Red Sox - NY Yankees

Speltips: BOS Red Sox ML @1.714

Bolag: Pinnacle

Värdering: 7/8 units

Spelstopp: 01:10

_______________________________

Startande för NY Yankees -

Luis Severino, som går för en 1.38 ERA över 2 starter. Har med sig 13 innings, är noterad för 14 strikeouts och landar på en 0.77 WHIP.

Jag sa i något inlägg, om det var det första, att jag inte trodde Severino skulle få ett så bra år som många säger att han kommer få. Inledningvis och än så länge efter hans två startande matcher så har jag haft fel. Han har alltså gått 13 innings, över dessa har han släppt 6 hits och 2 runs. Stabila två matcher av Yankees-pitchern men som jag ändå måste säga, ''bara'' har mött Blue Jays och Rays än så länge. Möter inatt Red Sox borta på ett knökat Fenway och har inatt ingen lätt uppgift.

Startande för BOS Red Sox -

Chris Sale, som går för en 0.82 ERA över 2 starter. Har med sig 11 innings, är noterad för 14 strikeouts och landar på en 0.82 WHIP.

Ja, ni som vet ni vet. Det här är min absolut största favorit i ligan som jag också följer stenhårt i vartenda start han kastar. Har som Severino gjort två matcher även han, har alltså gått 11 innings där han har släppt 6 hits och 1 run. Jag får väl även här säga att Sales svårighetsgrad i motstånd på en skala 1-10 inte sträcker sig längre än en 4a. Har inledningsvis kastat mot Marlins och Rays, två lag som inte kommer lyckas hänga med i ligan vidare mycket denna säsongen. Men så vet vi också att Sale var extremt bra förra säsongen mot tyngre lag och det finns inget, absolut inget som visar att han skulle vara sämre denna säsongen. Alltifrån slutet på förra säsongen, till försäsongen i år och framtill starten inatt.

Det enda jag återigen kan pika lite på, det är väl att hans pitchcount måste hållas under rimliga siffror inatt. Detta för att han ska ha chanser till att gå djupare i matchen, minst 7 innings så att man inte behöver använda mycket bullpen utan kan plocka in en reliever och därefter ligans topp-closer Kimbrel. Det säger jag inte för att Red Sox har ett dåligt bullpen, absolut inte. Men jag ser gärna att Sale styr i trådarna en stabil tid in i matchen och kan avlasta bullpen som kommer behövas i kommande matcher mot Yankees när man inte har en av ligans bästa pitchers på kullen.

Yankees har ett snitt på 8.4 hits så här långt in i säsongen, Red Sox har ett snitt på 9 hits. Problemet med Yankees tycker jag, är att man förlitar sig alldeles för mycket på att Judge och Stanton ska producera offensivt och det säger jag inte att man gör. Men samtidigt båda herrar i toppen när det kommer till att strikea ut sig själva, just för att man svingar som galningar på kasten och vill i varje pitch slå en homerun. Stanton har under kort tid i två matcher gått 0-7, 0-5. En match hade han 5 At Bats, i den matchen strikeade han ut 5 gånger. En annan gång 7 At Bats alltså, i den matchen strikeade han ut 4 gånger. Inte en enda hit på 12 försök alltså. Inte konstigt att han inledningsvis ligger på otroligt usla 0.167 AVG. 7 hits på 42 försök.

Man har Sanchez, Judge och Stanton som svigar på det viset. Att då Sale inatt står på kullen som kastar ur en sne vinkel in mot boxen kommer överhuvudtaget inte unerlätta för dessa herrarna. Sale är som gjord för att pitcha mot dessa killarna och kan plocka med sig en hel del strikeouts på bara dessa tre.

Varken Red Sox eller Yankees har mött något tungt lag som jag skrev innan, skillnaden dock är att Red Sox har ett 8-1 record och Yankees har ett 5-5 record. Red Sox har inklusive springtraining förlorat endast 2 matcher på senaste cirka 20. Man spelar minst sagt som ett lag och har ett top fem average i ligan lagmässigt. Första tungviktsmötet för säsongen, hemma på ett kokande och utsålt Fenway Park med Chris Sale på kullen. Den här första matchen går till Red Sox.

Pinnacle ger oss 1.714 på att Red Sox vinner, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.