Speltips: Mot Los Angeles!

GOOOOOOOOD KVÄLL, KAMRATER!

Lustigt hur det känns som att det för inte så länge sedan var opening day, att det inte alls har spelats baseball så länge som sju månader men att det inatt faktiskt är säsongens och årets sista baseballmatch. Här har man varit med ett slutspel och 162 stycken grundserie-matcher i ryggen, man har mer eller mindre kollat varje natt på någon match som spelats, man har läst om vad som händer i lagen vid sidan av och så har man efter det skrivit inlägg. Baseball konstant under sju månaders tid. Efter inatt blir det inget mer sådant några månader och samtidigt som jag är så otroligt laddad och glad över nattens match så kan jag inte hjälpa att jag även känner lite ledsamhet över det hela.

Men, nu är vi här. Vi ska spela säsongens sista match och det här var ju skrivet i stjärnorna att Dodgers - Astros skulle mötas i ett WorldSeries och att serien inte skulle gå 4,5 eller 6 matcher. Utan den skulle självklart gå 7 matcher.

Game 7. Dodgers - Astros. It all comes down to this.

Vi har fått se ett helt fantastiskt World Series mellan dessa två lagen. Utan någon som helst tvekan det absolut bästa jag har upplevt under mina år. Vi har fått se helt perfekt pitching, vi har fått se deras extremt tunga offensiv, otroligt många defensivt fina spel men det häftigaste av allt? Det tycker jag är att vi har fått se sjuka 24 homeruns under de 6 matcher som har spelats hittills och att det ikväll kan bli fler. Återigen - ett rekord som har slagits denna säsongen.

Startande ikväll - Darvish vs McCullers. Jag kommer hålla vårt sista spel för året väldigt rent och enkelt - ML. Är det något vi kan tolerera att ryka på denna natten, ja då är det i så fall just vinnare av World Series.

____________________________

LA Dodgers - HOU Astros

Speltips: LA Dodgers ML @1.653

Bolag: Pinnacle

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 01:00

____________________________

Startande för LA Dodgers -

Yu Darvish.

Likt igår drar jag inte upp någon statistik som ni nu läst ett par gånger om samma pitcher. Darvish som jag nämnt innan kom ju från Texas och jag måste nog säga att jag ställde mig otroligt positivt till en LA-flytt för den förre Rangers-pitchern. Kom till Dodgers och kastade egentligen direkt på den nivå man förväntade sig att han skulle göra särskillt de sista matcherna på ordinarie säsong. Bra form in i slutspelet där han över två matcher Diamondbacks och Cubs enbart släppte 2 runs över 11 innings. Sen dock, var det tur för honom att stå mot Astros borta i Houston och jisses,, vad var det för hjänsläpp karln fick? Släppte 6 hits 4 runs över 1.2 innings och det såg man inte riktigt komma. Blev plockad och har fått vila armen ett bra tag nu. Har en enorm fördel av att han pitchar på hemmaplan denna gången och jag är övertygad om att han inte gör om samma misstag två gånger. Så bra är han.

Startande för HOU Astros -

Lance McCullers.

Egentligen hade man kunnat säga att McCullers tillhör den skaran av pitchers i laget som tillhör den mindre bra avdelningen. Men faktum är att han faktiskt har presterat väldigt bra i slutspelet till skillnad från ordinarie säsong där han inte alls var lika stabil i sitt kastande som nu. Håller ingen extrem klass menar jag, men är absolut en bra pitcher som har bra kontroll. Han gick längre än vad Darvish gjorde senast, men även han släppte en del ocoh över 5 innings släppte han 4 hits 3 runs samtidigt som han walkade hela 4 personer och enbart fick med sig 3 strikeouts. McCullers lever på sin curve ball och han kommer hoppas att Dodgers försöker träffa dessa bollar så att han får med sig groundballs. Är det något lag dock som är sansade när det kommer till att ta rätt bollar och inte svinga onödigt så är det just Dodgers. Man har ett extremt bra tålamod som man har visat i denna serien framförallt och det är just det som gör att McCullers inte får gå så långt i denna matchen inatt.

Ni vet vad dessa lagen kan göra, det har vi alla sett. Jag menar - Kershaw och Keuchel startade i game 5 och ändå fick vi se galna 25 runs den matchen som trillade in? Den såg inte någon komma men det visar ju också enbart på vad dessa lagen kan göra och vad man är kapabla till framåt.

Rent pitching-mässigt så kommer båda lagen ha alla sina pitchers redo att gå ikväll och det blir ju lite till Astros nackdel när Dodgers kommer att ha både Hill som kastade igår men framförallt Kershaw redo för att sedan i slutet enbart behöva plocka in sin alldeles magnifika closer Jansen. Kershaw sa igår redan att han är ''ready to go 27 innings'' om det så behövs. Han plockades aldrig in igår eftersom man hela tiden hade kontroll på läget och övrig pitching var outstanding. Kommer att plockas in ikväll och Kershaw på hemmaplan skojar man inte bort i första hand. Där har Dodgers en enorm fördel i nattens match, att man just kan plocka in honom.

Två väldigt offensiva lag, där jag ändå ger fördelen till Dodgers relativt klart. Varför? Dodgers lirar på hemmaplan där man är rakt av brutala, man har hemmapublikens stöd matchen igenom vilket är en fördel i sig precis som i vilken annan sport som helst, man har Kershaw redo och man såg ruskigt bra ut hemma i game 6 igår. Avgörande faktorn är att man har bättre pitching och en extrem closer.

''So here is Game7, the breaking point in this beautiful battle of baseball behemothes''

GAME 7. NU KÖR VI!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.