Stefan Tirnanićs blogg

Speltips: Mot Tampa Bay!

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

God onsdag kamrater!

 

Vi tar och rullar vidare mot Windy City ikväll där Yankees gästar Tampa Bay-grabbarna.  Vi har ett Rays här som fokuserar på en wild-card plats till slutspelet, man har visserligen en minimal chans på att vinna divsionen men den chansen ses också som mikroskopisk ska sägas och fokusen är på WildCardet. Sen har vi ett Yankees som krigar med Red Sox om första platsen i divisionen, man ligger dock 4.0 matcher bakom och behöver några vinster illa kvickt ifall man ska hänga med. 

Två lag vars säsong fortfarande inte är över, ett Rays som förvånat mig faktiskt sista tiden när man nu har vunnit en hel del matcher och ett Yankees som mer eller mindre hela tiden har varit på en jämn och stabil nivå både offensivt och defensivt. Archer står på kullen för Rays och jag siktar mig in på Yankees hits.

 

___________________________________

TB Rays - NY Yankees

Speltips: NY Yankees Över 7.5 Hits @1.86

Bolag: bet365

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 19:10

___________________________________

 

Startande för TB Rays - 

Chris Archer, som går för en exakt 4.00 ERA över hans 30 starter. Har med sig 182 innings, är noterad för 230 strikeouts och landar på en 1.24 WHIP.

Normalt sett kan man ju fråga sig varför jag rekar hits emot den bästa pitchern Rays sitter på. För det är väl egentligen det man kan skriva om honom, han har bra kontroll över bollen, får med sig stora mängder strikeouts och oftast går han djupt i matcherna. Men likt många andra pitchers i ligan så även om han inte släpper så mycket runs nödvändigtvis, så kommer han inte undan att han släpper hits. 

Archer släpper mer eller mindre en hit per inning och då ska man ha i åtanke att 50% av alla hans starter har varit mot lag som är mindre bra och varje gång han står emot ett bättre lag så släpper han i 9/10 fall en hit per inning eller mer - och då går han vanligtvis maximalt 6 innings tills han plockas på grund av pitchcounten. För två matcher sedan hade han problem med armen, inledde matcher med att släppa back-to-back homeruns till självaste White Sox, plockade av direkt efter det eftersom han kände att armen inte riktigt funkade. 

Kom tillbaka direkt och skulle stå emot Red Sox i hans senaste start och jag vet inte om det fortfarande var armen som strulade eller vad det var med honom men Red Sox fullständigt slaktade Archers bollar. Kom över 3 innings upp i 80 pitches och släppte över detta 9 hits 8 runs. 

 

Mycket tvivelaktig form på Archer som ikväll står emot Yankees alltså. Ett Yankees som ärligt talat sagt inte är långt ifrån samma nivå som Red Sox är. Judge - storstjärnan i Yankees har återigen kommit igång igen med att skicka iväg hits, Sanchez var på en middag med den nu pensionerade A. Rodriguez där han fick lite tips och slår nu i extrema siffror sedan dess, man har Castro som hela säsongen varit extrem och så har men Headly - Gregorius och Torreyes. Det får man vare sig man vill erkänna eller inte säga att en extremt bra uppställning finnes hos Yankees och med tanke på att inte en enda av dessa herrar nu är skadade utan alla lirar i upställningen. 

Alla dessa väntas till start ikväll och med sitt snitt på 9 hits per match ska det inte vara några större problem att ikväll dra iväg 6-7 hits på Archer för att sedan avsluta med några extra hits mot bullpen. Nu säger jag inte att man vinner matchen, man ställer upp med Garcia så på just den fronten kan man få det jobbigt då Garcia har en tendens att släppa hits och runs även han. Men hitsen - det är jag övertygad om att man får med sig en hel del ikväll. Archer med oklar form och Yankees med hela laget tillgängligt inför kvällens match.

                   Bet365 ger oss 1.86 på att Yankees går över 7.5 hits, taget!

                                                   /Stefan Tirnanic

                                                     @MSrekare

Stefan Tirnanićs blogg

Stefan Tirnanić

Stefan är inte bara tokig utan fullkomligt galen i amerikanernas så enkla men så vackra spel baseball. Själv är han bättre på vinbrännboll än på faktisk baseball, och då blir det nog mest vin som gäller. Frågar man Stefans flickvän, miss B, vad MLB betyder för henne svarar hon kvickt "sömnlösa nätter". ML-spelen har gått bra sedan den dag Stefan började reka, och han skriker gärna ut sin glädje över en vinst kl 4 en tisdagnatt.

Sveriges bästa

Kända profiler