Jalsjalleys medlemsblogg

WAS Mystics @ DAL Wings

Två spel i denna match, underskattad offensiv i Mystics från bolagen. Matchen mot Dream var tajt pga att Mystic inte riktigt kom igång i första halvan av matchen, andra halvan var en annan match. Ett tecken på styrka från deras sida är att dem vann även fast dem hade det tufft. Jag tror på Elena Delle Donne (F) framförallt, MVP 2015, tog ett Chicago Sky från 0 till 100 redan hennes rookieår. Hon är en one of a kind player! Kristi Toliver fd PG i mästarlaget Sparks 2016 (free agent signing inför säsongen ) är vass hon med och har en fin spelförståelse.

Dallas är tillbaka på hemmaplan efter en förlustfylld roadtrip, Diggins-Smith och Christmas-Kelly var upp och ned. De mötte tuffa hemmalag i Liberty och Fever men nog kunde de gjort det bättre denna roadtrip. Wings har ingen riktigt rimprotector och släpper in mycket poäng in the paint, ingen riktig big som gör jobbet defensivt eller när det gäller rebounds. 

Mina spel:

Mystic -2.0 @1.90
Mystic -4.0 @2.20

Jalsjalleys medlemsblogg

Jalsjalley

Ett ord. Basketälskare! Fokus ligger på NBA, även om det kan slinka in ett och annat WNBA/Eurobasket-spel också. Jalsjalley älskar att prata basket, statistik och sport överlag. Han hittade till basketen som liten grabb, genom sin bror, som visade honom Hakeem Olajuwon in action och efter det var "Jals" fast för all framtid!

Sveriges bästa

Kända profiler