Bysen10s medlemsblogg

Vinst för båda lagen gäller.

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Sista månaden på detta året, har inte direkt varit ett bra år för min egna del. Bytte ju ocj skapade spelboken här hos 1X2 vilket ja verkligen inte har ångrat, däremot liren totalt sett har varit negativt. Men inget och gräva ner sig om utan blcikar framåt och avsluta året snyggt.

 

Ikväll spelas denn sista omgången i Serie A i Brasilien, fokus ligger på mötet mellan Vitoria-Flamengo

där det är en måste match för båda lagen. Vitoria som ligger på en 15 plats med 43 inspelade poäng. Problemet är att de de är så oerhört jämnt o botten. där 4 lag idag gör upp om 2 nedflyttningar. (Rekade övern i Vitoria förra veckan)

15: Vitoria 43 -7

16: Coritiba 43  -8

17:Sport Recife 42 -13

18 Avai: 42 -19

Alltså kommer Vitoria behöva vinna idag på och verkligen vara på den säkra sidan. och man var nära förra veckan att åka ut då man låg under mot Ponte Preta med 2-0 i paus. Men satsade fullt ut i andra och vände till 3-2, innan matchen avbröts i 85 minuten efter PP fans stormat planen. Matchen upptogs aldrig utan Vitoria tillskrev segern och PP åkte ut ligan.

Vitoria har 3 viktiga spelare avstängda idag, Geferson (back) Wallace (back) Trellez (anfallare) 

Coach Vagner har haft en vecka på sig och montera laget för denna viktiga match, Lima ersätter troligtvis Trellez i anfallet. 

 

Flamengo då? jo man spelade så sent som i fredags bort i Copa Sudamericana mot Junior och vann med 2-0 och tog sig till finalen. Anfallaren Guerrero som fortfarande är avstängd efter dopning.  Saknar fortfarande den rutinerade målvkaten Alves som är skadad.  Borde göra lite ändringar då många spelare är trötta och sega i benen efter Match+Resa till colombia. Trorts att Flamengo troligtvis ställer över någon/några så finns kvalite framåt i Diego,och Ribiero.

och den unge talangen Vizeu. Flamengo ligler just nu på en 6:e plats vilket ger en direkt plats till Copa libertadores (CL)

nästa säsong vilket är oerhört viktigt för klubben. men både vasco och botafogo ligger 1 poäng bakom så vinst idag krävs trolgitvis för att behålla platsen.

 

Vitoria-Flamengo över 2.5 1.87 3.5U 

 

Sveriges bästa

Kända profiler