Speltips: Fiorentina-Milan: Svängig historia att vänta

Serie A-omgången rullar vidare och smällkaramellen hittar vi i Florens, där Fiorentina och Milan drabbar samman. Ett möte som definitivt har alla förutsättningar för att bjuda på såväl mål som underhållning.

Levande spel

söndag 20:45
Över 2,5 mål @ 1.73
ACF Fiorentina
AC Milan


Målspelet på menyn när Fiorentina och Milan drabbar samman under söndagskvällen.

Gästerna med tre raka i ligaspelet

Tre raka vinster i ligaspelet för Milan som sakta men säkert börjat klättra i tabellen. Kommer senast från en uddamålsförlust mot Bayer Leverkusen i Champions League, där insatsen var bra men klasskillnaden ganska påtaglig. Nu väntar bortamatch nere i Florens och jag räknar med ett heltaggat Milan som verkligen kommit igång på sistone. Följde upp derbysegern mot Inter med att göra processen kort med Lecce förra veckan - man gick in i halvtidsvilan med 3-0 i bagaget vilket även blev slutresultatet.

Fiorentinas säsongsinledning har inte riktigt varit i linje med förväntningarna. Tuff start för nye tränaren Palladino som endast vunnit en match i ligaspelet hittills. Kommer senast från en 2-0-seger mot walesiska TNS i Conference League, en match där Palladino valde att snurra på flera offensiva spelare. Det var egentligen aldrig något snack om saken, visserligen behövdes ett par byten för att väcka liv i målskyttet, men 28-2 i skott och 799-210 i passningar summerar matchbilden rätt så väl. Mandragra fick dessvärre lämna planen innan paus och enligt rapporter handlar det om en knäskada, givetvis ett tungt avbräck för hemmalaget.

Alla förutsättningar för en målrik historia

Milans tränare Fonseca var under rejäl press efter en knackig säsongsinledning, men jag gillar det jag sett de senaste veckorna. Beslutet att mönstra en 4-2-4-uppställning såg jag inte alls komma men det har visat sig vara ett lyckat drag. Abraham och Morata har kompletterat varandra väl på topp, flankerade av Leao och Pulisic på vardera kant. Den sistnämnde har nätat i de tre senaste ligamatcherna och känns onekligen som Milans hetaste spelare för tillfället. I offensiv väg har spelet blivit betydligt rakare, man har lättare för att skapa målchanser samtidigt som man visat prov på ett ruskigt vasst omställningsspel. Under söndagskvällen förväntar jag mig återigen ett offensivt Milan som definitivt har vad som krävs för att såra ett Fiorentina som bjuder på alldeles för mycket på defensiv tredjedel.

Över 2,5 mål i matchen tycker jag är väldigt lockande till 1,73 gånger pengarna. Faktum är att Milan gått över linan i samtliga ligamatcher den här säsongen. Räknar vi med fjolsäsongen så är man uppe i 10 raka matcher som bjudit på tre mål eller fler. Jag ser inte riktigt trenden brytas här. Även Fiorentina har bjudit på matcher där det varit rena svängdörrarna såväl offensivt som defensivt. Tänker framför allt på 2-2-matchen hemma mot Monza, men även 3-2-förlusten borta mot Atalanta.

Utöver de omfattande defensiva problemen så har Fiorentina haft väldigt svårt att skapa målchanser den här säsongen, dock har man varit kliniska och effektiva när lägena väl dykt upp. Kommer till den här matchen med vinst i bagaget och i säsongens hittills största match vill man säkerligen bjuda på en stark insats inför hemmafansen. Offensivt finns det stor potential men här gäller det för Palladino att vidta nödvändiga åtgärder och stå för vissa justeringar i den taktiska balansen. Ser givetvis gästerna med fina chanser att ta ledningen i matchen, har svårt att se hemmalaget hålla tätt här med tanke på den gästernas offensiva kapacitet. Fiorentina kommer att trumma på offensivt vid underläge och jag tror vi kan komma att se en svängig och böljande tillställning mellan två lag som inte kommer vilja tappa några poäng. Båda lagen ligger högt sett till xG och det kan mycket väl rassla till åt båda hållen.

Det mesta talar för en sevärd och målrik historia - jag spelar över 2,5 mål till 1,73 gånger pengarna hos X3000.






Levande spel

söndag 20:45
Över 2,5 mål @ 1.73
ACF Fiorentina
AC Milan


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.