Speltips: West Ham-Liverpool: Trött lunchmatch från London?

Jarrod Bowen
En häftig Premier League står uppradad framför oss. Hela sju fighter finns på programmet och jag tänkte ta avstamp redan vid lunchmatchen i London.

Levande spel

2024-04-27 13:30
West Ham +1.5 @ 1.75
West Ham United FC
Liverpool FC
2024-04-27 13:30
West Ham (Insatsen tillbaka vid kryss) @ 5.00
West Ham United FC
Liverpool FC


Som vi skrev i headern här ovan, så har vi en riktigt härlig Premier League lördag framför oss. Jag själv har ledigt från Stream idag, men grabbarna kommer som vanligt diskutera dagens stryktipskupong. Naggande nära senast, när jag tyvärr valde att flytta reduceringskrav från Malmö till Hull, vilket också blev fallet. 12 rätt med bra utdelning. Vi vänder blad och hoppas på klonk idag istället. Vill du haka på någon dagens sytem, så köper du in dig här.

Dagens lunchmatch hämtas in från Olympiastadion i London. Hemmalaget West Ham United tar emot ett formdippande Liverpool och frågan är om vi får en trött lunchbatalj?

Risken finns absolut, många tröttkörda ben efter ett hårt matchande senaste månaden. Samtidigt har båda lagen fått vila från spel i veckan, och bör kunnat åthämtat sig något.

Senast lagen möttes, var spelplatsen Anfield och tiden, några dagar för jul. Den gången krossade Reds Hammers med hela 5-1, och skall vi gräva djupare i matcherna inbördes så är det klar favör dagens bortalag. Liverpool har nu vunnit fem raka fighter hemma/borta.

West Ham United

Hammers åkte på en rejäl plump senast i derbyt mot Crystal Palace. Eze och Olise hade show för hemmalaget och West Ham fick åka hem med svansen mellan bena efter att ha släppt in hela fem påsar. Förlusten innebar att Hammers nu är uppe på fyra raka fighter utan framgång. Två raka förluster i ligaspelet och förlust respektive oavgjord match i Europa League.

Inför dagens kamp förväntas både Konstantinos Mavropanos och Jarrod Bowen komma till spel för hemmalaget. Klart plus såklart, då Bowen missat samtliga av dessa tre förluster vi talat om ovan. Den engelska landslagsspelaren finns nu noterad för 15 mål och 5 assist i ligaspelet samt 1+5 ute i Europa. Som ni hör är han en ruskig motor för offensiven i londongänget.

Ser vi på frånvarolistan, så finns fortfarande Nayef Aguerd där.

Hemma i London är West Ham hyfsat svårslagna ändå. Arsenal var här och kvaddade The Irons, men frånsett den förlusten är det jämna matcher. Både Tottenham och Newcastle har varit här och tappat poäng. Så även Manchester United. Om detta är en måttstock vet jag ej, men vad jag vet är att West Ham allt som oftast gör mål här hemma.

Formen kanske har varit bättre tidigare under säsongen. Men jag tycker ändå att West Hams offensiv är riktigt vass när Bowen, Paqueta och Kudus får spela ihop. När någon av dessa saknas, saknas också en viss stuns, vilket vi fått se prov på under en del matcher på sistone.

Liverpool

Mörka orosmoln över Liverpool just nu. Laget föll så sent som i helgen i merseysidederbyt, och spelarna känns lika utcheckade som tränare Jürgen Klopp. Märkligt kan tyckas då en titel finns kvar att slåss om. Möjligen är det helt enkelt soppatorsk i maskineret.

Ser man på hur Liverpool försvarade sig senast, känns säsongen helt klart över.

Tittar vi på Liverpools frånvarolistan inför dagen, är den inte alltför lång. Värd att noterade är dock Diego Jota. En spelare som jag kanske tycker varit bland de absolut bästa i detta lag under säsongen.

Formmässigt har det alltså varit bättre även i Liverpool-lägret. Pool kommer in till dagens kamp med en förlust i bagaget i derbyt och uttåg ur Europa League. Man han även med en förlust hemma mot Palace och väl där tappade man mark i guldkampen.

Kikar vi på spelare för spelare, så måste vi nämna Mohammed Salah. Den egyptiske prisen som varit navet i Klopps anfallsfotboll de senate fem åren, har inte alls gått att känna igen på sistone. Faktiskt skulle jag vilja dra det så långt att han inte varit sig själv sedan han kom tillkbaka från AFCON i januari/februari.

Hemma på Anfield i Liverpool är Liverpool bäst i Ligan. På resande fot är siffrorna inte fullt lika starka, man har tagit tio poäng färre, och här är både Arsenal och Man City betydligt starkare.


Summering och speltips:

Lite knepig match på förhand, då vi inte riktigt vet var vi har lagen idag. Liverpools titelchans är inte borta, men visst känns det som att tåget rullar allt Snabbare från perongen efter två raka nederlag för de röda.

West Ham på andra sidan planen blandar och ger. Irons är verkligen inte någon toppklubb i bemärkelsen CL platser. Men man är ändå precis där bakom. Spelmässigt har man sina toppar i offensiva led med Kudus, Bowen och Paqueta. Lägger vi även till en krallig Antonio, blir man helt klart tunga. Samtidigt får vi inte glömma att man faller ihop då och då. Rätt tydligt när vi ser på matchen senast mot Crystal Palace. En seger idag, skulle kunna innebära att man passerar Manchester United och klättrar upp den viktiga topp 6 platsen.

Jag kommer ändå att gå på hemmalaget i eftermiddag. Jag tycker oddsen är för skeva här. Inställningen på Liverpool under senaste tid har varit alldeles för dålig. Key-spelare underpresterar och jag tycker man känns helt ofarliga många gånger. Varken Salah, Nunez eller Diaz känns i form, och då har Liverpool svårt att fungera.

Att man då ställs upp som klara favoriter med -1.5 handikapp på bortaplan, där man inte imponerat enormt under säsongen blir avgörande för mig.

Huvudspelet i matchen blir West Ham +1.5 till 1.75 inne hos Svenska Spel. Detta tar jag semitungt då jag inte anser att den bör stå över 1.60

Jag är dessutom inne på att West Ham absolut kan komma att göra några mål här i eftermiddag och då är inte en seger långt bort heller.

Sidospelet i kampen, blir West Ham Draw no Bet till 5x pengarna inne hos Svenska Spel

Skulle matchen sluta med delad pott, får vi pengarna åter. Jag tycker denna är spelvärd ner till 4.25-4.4 någonstans.

JOBBAR VI HAMMERS!






Levande spel

2024-04-27 13:30
West Ham +1.5 @ 1.75
West Ham United FC
Liverpool FC
2024-04-27 13:30
West Ham (Insatsen tillbaka vid kryss) @ 5.00
West Ham United FC
Liverpool FC


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.