Speltips: Degerfors IF vs BP - Kan BP få revansch efter en sur förlust mot Degerfors senast?

Brommapojkarnas Samuel Leach Holm
Vi ska klockan 17:30 bjudas på Degerfors mot BP. Kan gästerna få revansch efter förlusten senast?

Levande spel

2023-07-29 17:30
Över 10,0 hörnor @ 1.93
Degerfors IF
IF Brommapojkarna


Allsvenskan rullar igång sin 17e omgång under den sista helgen i Juli och vi bjuds på allt från toppmöten till matcher som har en oerhörd betydelse i botten av tabellen. Vi ska klockan 17:30 bjudas på Degerfors mot BP. Kan gästerna få revansch efter förlusten senast?

Degerfors IF

Det fortsätter att vara tungt för gänget från “bruket”. Förutom den mirakulösa och något turliga vändningen mot BP för ett par matcher sedan Senast åkte man på en oehört tung kalldusch när Maic Sema i den 92a matchminuten hängde in matchens enda mål samtidigt som AIK plockade en poäng mot MFF. Det innebär att man nu befinner sig på den negativa kvalplatsen och just nu tyder inte mycket på att det kommer förändras. Kan man vinna mot BP ytterligare en gång?

BP

Efter en stark vårsäsong så var det inte alls lika imponerande insatser efter uppehållet. Det blev tre raka förluster innan man tillslut bröt den sviten. En svit man även bröt var derbyförluster efter att Ackermanns 1-0 mål räckt hela vägen mot Hammarby. Tre poäng som kan visa sig vara mycket värda för ett BP som sakta men säkert rört sig allt längre ned i tabellen. Samuel Leach Holm och Oscar Petterssons närvaro är givetvis väldigt viktiga men det var även intressant att se Lucas Hägg-Johansson få göra debut och dessutom hålla nollan. Kan man bygga vidare på derbysegern?

Analys och speltips

Det är inte många veckor sedan dessa två lagen möttes alltså och hade det inte varit för unge Sidklevs målvaktstavla på Mårtenssons långsskott hade det nog inte ens blivit 1 poäng för gästande Degerfors. Istället fick man dansa runt mittcirkeln, något jag tror BP är sugna på att göra revansch för. Men, något som också skedde i matchen var att vi fick se en då väntad matchbild med hörnor och fasta situationer, något jag tror det kommer bli än mer av på Stora Vallas gräsmatta. Senast på konstgräset i Bromma blev det 10 hörnor, något jag tror det minst blir även denna gång med liknande förutsättningar spelarmässigt och formmässigt. Spelet blir därför:

Över 10,0 hörnor till oddset 1,93 hos bet365 med 3/5 units.






Levande spel

2023-07-29 17:30
Över 10,0 hörnor @ 1.93
Degerfors IF
IF Brommapojkarna


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt