Speltips: Kina vs Haiti - Kan något av lagen ge sig själva möjligheten att slåss om avancemang?

Alessia Russo och Tabita Joesph
Vi kliver in i denna fortsatt underhållande andra omgång av gruppspelet och vi gör det i ett möte mellan desperata Kina och imponerande Haiti. Kan något av lagen ge sig själva möjligheten att avancera?

Levande spel

2023-07-28 13:00
Kina över 4,5 hörnor @ 1.65
Kina
Haiti


Det var inte många utöver jag själv och ni som ryggade som trodde på att ett överspel i mötet mellan Australien och Nigeria skulle vara vägvinnande. Nigerias 3-2 seger gjorde att mållinan 2,25 nåddes utan större problem. Vi kliver in i denna fortsatt underhållande andra omgång av gruppspelet och vi gör det i ett möte mellan desperata Kina och imponerande Haiti. Kan något av lagen ge sig själva möjligheten att avancera?

Kina

Det kinesiska landslaget på damsidan har alltid varit bra, åtminstone så länge jag kan minnas. Det märks dock att många andra landslag inte bara kommit upp i en jämn nivå utan också klivit förbi. I mötet med Danmark kunde man mycket väl dock ha fått med sig alla tre poängen, istället blev det 0. Nu tvingas man i princip att vinna mot Haiti för att ens ha en möjlighet att avancera. Är det möjligt?

Haiti

Ja det var nog inte många, inklusive mig själv, som trodde att Englands segersiffror endast skulle skrivas till 1-0. Dessutom kom målet på straff. Haiti visade verkligen att man inte endast har ett par skickliga spelare i Mondesir, Louis och Borgella. Man hade en handfull chanser och var i ärlighetens namn nära att kvittera och sno med sig en poäng mot europamästarna England. Nu väntar en inte lika svår uppgift men ack ytterligare en match där man är tydlig underdog. Kan man “skrälla” igen?

Analys och speltips

Två lag som mer eller mindre är piskade att ta tre poäng, två lag som bägge är relativt offensivt lagda i grunden. Det kan bli en rolig lunchmatch i Adelaide. Kina må inte vara den stornation och kraft som man tidigare varit men jag tycker att man i matchen mot Danmark, framförallt första halvlek, visade att man kan kontrollera en matchbild med sitt passningsspel och höga presspel. Det kommer vara högst användbart och nyttigt mot ett Haiti vars styrka ligger i det fysiska och kontrande spelet. Jag tror att vi får se ett Kina som styr matchbilden och kommer försöka såra Haiti med inspel och skott utifrån för att skapa lägen, något som jag inte tror Haiti kommer att ha så mycket att säga till om men där man också kommer vara nöjda med hörnor emot sig snarare än spel i boxen. Jag väljer därför den “snälla” hörnlinan på Kina:

Kina över 4,5 hörnor till oddset 1,65 spelas hos Unibet med 4/5 units.






Levande spel

2023-07-28 13:00
Kina över 4,5 hörnor @ 1.65
Kina
Haiti


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt