Speltips: Championship: Formstark duo mot formsvag dito

Middlesbrough och Stoke City
Två av seriens allra formstarkaste lag tar sig an två av ligans allra mest formsvaga lag och jag slår för ovanlighetens skull till med en dubbel.

Detta speltips innehåller något så udda som ett kombinationsspel, en dubbel, från min sida. Men jag tycker att stjärnorna står helt rätt nu på lördag då två av seriens allra formstarkaste lag tar sig an två av ligans allra mest formsvaga lag.

Matcherna som vi skall titta närmare på är Blackpool mot Burnley som spelas på Bloomfield Road i Blackpool och Middlesbrough mot Reading som avgörs på Riverside Stadium i Middlesbrough.

Blackpool - Burnley

Blackpool FC - Burnley FC

Lördag 16:00, Championship

Blackpool

Nästjumbon Blackpool är ett av ligans allra formsvagaste lag med 6 poäng från de senaste 10 matcherna.
De tre senaste hemmamatcherna har Blackpool skapat i genomsnitt 2,3 avslut på mål per match vilket är en av de sämsta offensiva siffrorna i ligan just nu. Samtidigt har man släppt till 4,7 avslut på mål per match vilket är en av de allra sämsta defensiva siffrorna i ligan de senaste omgångarna. Totalt sett har Blackpool en av de allra sämsta avslut-på-mål-differenserna i Championship just nu.

Burnley

Serieledarna Burnley är ett av de två formstarkaste lagen i Championship oavsett om man räknar poäng från de fem/tio senaste matcherna eller hemma/borta.
De tre senaste bortamatcherna har Burnley skapat i genomsnitt 3,7 avslut på mål per match vilket är klart över genomsnittet i ligan just nu. Samtidigt har man släppt till 2,0 avslut på mål per match vilket är en av de allra bästa defensiva siffrorna i ligan de senaste veckorna. Totalt sett har Burnley den allra bästa avslut-på-mål-differensen i Championship just nu.

Middlesbrough - Reading

Middlesbrough FC - Reading

Lördag 16:00, Championship

Middlesbrough

Tabelltrean Middlesbrough är också ett av de två formstarkaste lagen i Championship oavsett om man räknar poäng från de fem eller tio senaste matcherna. Speciellt på hemmaplan går man som tåget och har nu 6 klara vinster i rad.
De tre senaste hemmamatcherna har Middlesbrough skapat i genomsnitt 7,0 avslut på mål per match vilket är en av de allra bästa offensiva siffrorna i ligan just nu. Samtidigt har man släppt till 2,3 avslut på mål per match vilket är en av de allra bästa defensiva siffrorna i ligan de senaste omgångarna. Totalt sett har Middlesbrough en av de allra bästa avslut-på-mål-differenserna i Championship just nu.

Reading

Reading har visserligen två segrar på de fem senaste matcherna men dessa två vinster har kommit på hemmaplan mot de två formsvaga bottenlagen Rotherham United och Blackpool. Summerar man matcherna på bortaplan denna säsong är Reading ligans näst sämsta lag.
De tre senaste bortamatcherna har Reading skapat i genomsnitt 1,3 avslut på mål per match vilket är den sämsta offensiva siffran i ligan just nu. Samtidigt har man släppt till 5,7 avslut på mål per match vilket är en av de allra sämsta defensiva siffrorna i ligan de senaste veckorna. Totalt sett har Reading en av de sämsta avslut-på-mål-differensen i Championship just nu.

Fler odds till Championship hittar du här!

Slutsats & Speltips

Burnley och Middlesbrough är seriens två formstarkaste lag oavsett om man räknar inspelade poäng eller ser till skapade/tillsläppta målchanser.
Blackpool och Reading är två av ligans formsvagaste lag, speciellt om man tittar på skapade/tillsläppta målchanser.
Speltips: Burnley + Middlesbrough (Dubbel).
Allra bäst odds just nu finns hos bwin: 2,39.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Blackpool och Burnley här!

Du hittar fler odds för matchen mellan Middlesbrough och Reading här!

Det är 16 miljoner i jackpott på Stryktipset nu till helgen! Analys och systemförslag till Stryktipset hittar du som vanligt på vår avdelning dedikerad till Stryktipset och du kan hålla utkik efter andelsspel från såväl medlemmar och experter på vår sida för andelsspel.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt