Speltips: Bristol City - Birmingham City: Bra spelvärde i Bristol

Bristol Rovers - Millwall
Bristol City mot Birmingham City på Ashton Gate i Bristol och jag tror att detta kommer bli en väldigt målsnål tillställning.

Jag har sedan tidigare skrivit flera speltips till Premier League-matcherna som spelas nu till helgen. De känns fortfarande som bra spel rakt igenom men frågan är om inte helgens bästa spel hittas i Championship.

På lördag spelas Championship-matchen mellan Bristol City och Birmingham City på Ashton Gate i Bristol och jag tror att detta kommer bli en väldigt målsnål tillställning.

Bristol City - Birmingham City

Birmingham City - Bristol City

Fredag 20:45, Championship

Bristol City och Birmingham City är bland de lag med lägst målsnitt i Championship denna säsong på hemma- respektive bortaplan. Bristol Citys hemmamatcher denna säsong har innehållit i genomsnitt 2,15 mål per match. Birminghams bortamatcher denna säsong har innehållit i genomsnitt 1,92 mål per match.

Bristol City

Bristol City har skapat i genomsnitt 3,5 avslut på mål per hemmamatch denna säsong, vilket är en av de sämsta offensiva siffrorna i ligan just på hemmaplan. Man har samtidigt släppt till i snitt 3,5 avslut på mål per match på hemmaplan denna säsong vilket är ungefär som genomsnittet i serien.

Även de senaste omgångarna har det sett väldigt snålt ut. De tre senaste hemmamatcherna har Bristol City skapat i genomsnitt 3,3 avslut på mål per match vilket är en av de sämsta offensiva siffrorna i ligan och alltså sämre än det egna snittet för säsongen som helhet. Samtidigt har man släppt till 2,3 avslut på mål per match vilket är en av de bästa defensiva siffrorna i ligan och alltså också klart bättre än det egna snittet för säsongen som helhet.

Birmingham City

Birmingham har skapat i genomsnitt 2,6 avslut på mål per bortamatch denna säsong, vilket är en av de allra sämsta offensiva siffrorna i ligan just på bortaplan. Man har samtidigt släppt till i snitt 3,9 avslut på mål per match på bortaplan denna säsong vilket är strax under genomsnittet i serien.

Även de senaste omgångarna har det sett väldigt snålt ut. De tre senaste bortamatcherna har Birmingham skapat i genomsnitt 1,3 avslut på mål per match vilket är den sämsta offensiva siffran i ligan och alltså mycket sämre än det egna snittet för säsongen som helhet. Samtidigt har man släppt till 3,7 avslut på mål per match vilket är under genomsnittet i ligan och alltså också bättre än det egna snittet för säsongen som helhet.

Fler odds till Championship hittar du här!

Slutsats & Speltips

Både Bristol City och Birmingham City är bland lagen med lägst målsnitt i Championship denna säsong. Detta rimmar väl med den underliggande statistiken som visar att båda lagen skapar och släpper till förhållandevis få avslut på mål per match, i synnerhet de senaste omgångarna.
Jag tycker att oddsen för få mål totalt i matchen är för höga just nu.
Speltips: Totalt antal mål: Under 2,5.
Bäst odds finns just nu hos Pinnacle: 1,75.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Bristol City och Birmingham City här!

Det är 15 miljoner i jackpott på Stryktipset i helgen! Analys och systemförslag till Stryktipset hittar du som vanligt på vår avdelning dedikerad till Stryktipset och du kan hålla utkik efter andelsspel från såväl medlemmar och experter på vår sida för andelsspel.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt