Speltips: Liverpool avslutar året med stil

Liverpool
Liverpool får avsluta året på hemmaplan då Anfield är spelplatsen när de tar emot Leicester City under fredagen. Hemmalaget är favoriter och som hemmalag ska Liverpool så också vara. Jag tror nämligen att hemmalaget är favoriter med all korrekthet och ser i min spåkula att de avslutar året med en stabil seger!

Liverpool har med 25 poäng på 15 omgångar i Premier League hittills under säsongen placerat sig på en sjätteplats. Just nu jagar de topp fem och upp till United som är första lag man jagar på just femteplatsen är det just nu fyra poäng. Liverpool vet alltså vad som gäller då de är i en jagande position och det är att rada upp segrar. Senaste matchen de gjorde var mot Aston Villa och den tog de hem med 3-1. Nu väntar årets sista prövning och detta hemma på Anfield. Liverpool är här favoriter igen och ja, jag tror som jag redan avslöjat för er att de löser en relativt bekväm seger!

Leiceister City som gästar Anfield har bara spelat in 17 poäng och det på 16 ligamatcher. Bortalaget är inte i allt för bra slag och kommer heller inte ses med allt för stor segerchans i denna tuffa bortamatch. Gästerna föll senast hemma mot Newcastle United och det med 3-0. Denna match lär inte bli enklare och en förlust med två bollar eller mer är långt ifrån någon högoddsare och ju närmare matchstart vi kommer, desto lägre betalt tror jag vi kommer få på detta speltips då många nog anser att Liverpools chanser till tre poäng här är bra!

SPELTIPS: Liverpool -1,5 (asian hcp) betyder att de ska vinna matchen med två bollar eller mer. Jag tror Liverpool med deras offensiva bredd löser den uppgiften. Resultat? 3-0... eller 4-1!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt