Speltips: Hörnrikt när Inter gästar Barcelona

Marcelo Brozovic tar en hörna
Viktiga poäng står på spel när det bjuds på returmöte mellan FC Barcelona och Inter i Champions League på onsdagskvällen. Barca åkte på stryk när de gästade Inter i Milano och nu är det ett pressat hemmalag som jagar tre poäng på sin hemmaplan!

Levande spel

2022-10-12 21:00
Inter över 2,5 hörnor @ 1.73
FC Barcelona
Inter Milano


Läget i denna grupp efter tre matcher är att Bayern München toppar gruppen på nio poäng av nio möjliga. Sedan har vi Inter på andraplats med sex poäng och som grupptrea har vi således Barcelona på tre poäng och gruppjumbon är föga överraskande Plzen som hittills inte spelat in en enda poäng i denna tuffa grupp.

Barcelona gästade Inter på bortaplan senat och den matchen förlorade de med 1-0. Statistiken därifrån vittnar dock om att Barcelona var bättre spelmässigt, men de fick inte något mål gjort och då är det också svårt att leverera poäng med tanke på att Inter inte gick mållösa.

Domaren hade förvisso en rätt så avgörande roll senast och i denna retur hoppas jag att det är spelarnas prestationer som blir avgörande och inte domarens insats. Senast skulle Barcelona haft minst en straffspark och de fick också ett gjort mål något märkligt bortdömt, så... det är läge för revansch på många sätt.

Min teori inför denna viktiga gruppspelsmatch är att Barcelona inte lämnar hemmaplan mållösa och då Inter lär jaga kvittering (som minst) så kommer de förmodligen komma upp i en del hörnor.

SPELTIPS Unibet sticker ut hakan lite och ger hela 1.73 på över 2,5 hörnor för bortalaget. Det oddset tycker jag ska ner till i alla fall under 1.70 för 2,5 hörnor för ett lag med offensiv skicklighet är inte jättehögt ändå.

Visst, det är "Barca" borta, men hallå - det är Inter som är på besök!

Kör ni samma spel som jag så tror jag att vi går en spännande och fin kväll till ända och som alltid, må bästa lag vinna i kampen om avancemang till CL-slutspel.






Levande spel

2022-10-12 21:00
Inter över 2,5 hörnor @ 1.73
FC Barcelona
Inter Milano


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt