Speltips: Varbergs BoIS vs IFK Göteborg - Kommer blåvitt ha det fortsatt svårt mot Varberg?

IFK Göteborg
Idag, måndag spelas det två allsvenska fotbollsmatcher klockan 19:00. Vi ska fokusera på matchen mellan Varberg och IFK Göteborg som enligt uppgifter ska ha lockat storpublik.

Söndagens speltips blev en skön studs tillbaka efter förra helgens mindre smickrande resultat. Kalmar FF vann inte bara matchen mot AIK med 1-0 utan hade flest hörnor i matchen vilket resulterade i att vi fick rätta med vinst på ett spel som hade 2,28 i odds. Kul! Idag, måndag spelas det två allsvenska fotbollsmatcher klockan 19:00. Vi ska fokusera på matchen mellan Varberg och IFK Göteborg som enligt uppgifter ska ha lockat storpublik.

Varbergs BoIS

Jag läste dig som en öppen bok, Jocke Pehrson. Nja, kanske inte riktigt men visst valde Varberg att “tanka” i matchen hemma mot Hammarby för att sedan gå fullt i mötet borta mot GIF Sundsvall. 3-1 blev slutresultatet och en viktigt vinst för BoIS som nu inte ska behöva vara oroliga för en nedflyttningsstrid när säsongen skall summeras. Visserligen är det endast 7 poäng ner till Degerfors men jag anser laget vara klart bättre än lagen bakom en i tabellen. Nu ska man ge sig på IFK Göteborg som man haft bra siffror mot senaste säsongerna. Kan man “skrälla” igen?

IFK Göteborg

Dubbla kamratmöten mot IFK Norrköping slutade i två raka 2-0 segrar och visst blåser det lättande och positiva vibbar kring kamratgården och Blåvitt. Faktum är att vid en vinst ikväll så har man endast 4 poäng upp till Djurgården som i skrivande stund leder den Allsvenska tabellen. Marcus Bergs roll i detta IFK går inte att belysa nog men det som imponerat på senaste tiden är andra spelares förmåga att kliva fram, inte minst i målprotokollet. Senast gjorde Carneil mål och Bångsbo imponerade i baklinjen och det är återigen dags att lyfta på hatten för IFK Göteborgs akademi. Kan man ta sin tredje raka seger ikväll?

Analys och speltips

Det är som sagt ett Varberg som inte alls haft det tufft att möta IFK Göteborg de senaste matcherna. De tre senaste matcherna har sett ut på följande sätt:

IFK Göteborg - Varbergs BoIS 1-1 IFK Göteborg - Varbergs BoIS 1-2 Varbergs BoIS - IFK Göteborg 2-0

När lagen möttes i maj månad blev det alltså 1-1 och det var en match som var både jämn och relativt innehållsrik. En matchbild jag tror vi kan förvänta oss även i afton. Det är två lag med en positiv känsla som går ut på naturgräset ikväll framför ett starkt bortastöd av IFK Göteborg. Jag tror inte att varken Varberg eller Göteborg går mållösa ikväll samtidigt som jag också har svårt att se Berg eller någon av Varbergs hundratals (så det känns åtminstone) målskyttar inte bjuda på något chockartat och väljer därför att spela överspelet ikväll.

Över 2,25 mål spelas till oddset 1,81 hos Pinnacle med 3/5 units.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt