Speltips: Cardiff City - Birmingham City: Blekt bortalag blir besvikna

Reading FC v Cardiff City - FA Cup Fourth Round

På onsdag kväll tar Cardiff City emot Birmingham City hemma på Cardiff City Stadium. Jag tycker att oddset för att bortalaget gör mål är lite för generöst just nu och väljer att kliva in med spel till standardinsats.

Cardiff City

Walesklubben har efter en lite tveksam start på säsongen hittat stabiliteten igen och är det formstarkaste laget i ligan med 3 insläppta mål de fem senaste matcherna.

Bara 4 lag har släppt till färre avslut än Cardiff hittills denna säsong (Cardiff har släppt till i genomsnitt 9,6 avslut per match).
Bara 7 lag har släppt till färre avslut på mål än Cardiff hittills denna säsong (Cardiff har släppt till i genomsnitt 3,3 avslut på mål per match).

Hemma på Cardiff City Stadium ser siffrorna ännu lite bättre ut:
Bara Stoke City och Reading har släppt till färre avslut än Cardiff på hemmaplan denna säsong (Cardiff har släppt till i genomsnitt 8,3 avslut per match).
Bara 6 lag har släppt till färre avslut på mål än Cardiff på hemmaplan denna säsong (Cardiff har släppt till i genomsnitt 3,3 avslut på mål per match).

Räknat på enbart de fyra senaste ligamatcherna så har Cardiff släppt till i genomsnitt 2,5 avslut på mål per match, vilket är lägre än genomsnittet för ligan som helhet och även lägre än Cardiffs snitt för säsongen hittills.

Birmingham City

West Midlands-klubben går en ganska blek säsong till mötes. Med nye tränaren Aitor Karanka ligger fokus på det defensiva spelet vilket ger avtryck även i offensiven: Birmingham har endast gjort 0,7 mål per match.

Bara 7 lag har skapat färre avslut än Birmingham hittills denna säsong (Birmingham har skapat i genomsnitt 10,2 avslut per match).
Bara Sheffield Wednesday och Wycombe Wanderers har skapat färre avslut på mål än Birmingham hittills denna säsong (Birmingham har skapat i genomsnitt 2,8 avslut på mål per match).

Summerar man enbart de fyra senaste ligamatcherna så har Birmingham skapat i genomsnitt 2,2 avslut på mål per match, vilket är lägre än genomsnittet för ligan som helhet och även lägre än Birminghams snitt för säsongen hittills.

Mer statistik kring Championship hittar du här!

Slutsats & Speltips

Cardiff är ett av lagen som släppt till allra minst antal avslut på mål i Championship denna säsong, speciellt de senaste veckorna.
Birmingham är ett av lagen som skapat allra minst antal avslut på mål i Championship denna säsong, i synnerhet de senaste veckorna.
Speltips: Exakt antal mål för Birmingham City: 0.
Insatsen är 5/10 units.

Läs gärna mer om units och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för Cardiff City - Birmingham City här!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt