Speltips: Milan vs Sassuolo - Fint spelvärde hittat.

AC Milan 3/1

Vi ska titta till ett möte under lördagen i Serie A där vi inför Romderbyt bjuds på underhållning ifrån San Siro. Där gästar Sassuolo ett Milan som vill se till att man fortsatt har beslag på den viktiga fjärdeplaceringen i ligan.

Milan

Det är ett högpresterande och formstarkt Milan som innehar tre raka segrar i ligan där man gjort hela 9 mål framåt. Det mesta 2019 har stämt för Gattuso's mannar och både defensiven och offensiven fungerar för tillfället prickfritt. Man var i tisdags och besökte Lazio i Rom för Coppa Italia-semifinal nummer ett där man fick med sig precis det man var ute efter, ett 0-0 resultat att bygga vidare på inför returen.

Under matchen skadade sig Kessie dock och är osäker inför fighten mot Sassuolo, vilket i sin tur innebär att om han saknas förväntas Calhanoglu gå ned och spela en vänster centralmittfältarroll, en position han hanterar mycket bättre än när han positioneras på en ytterplats. Bakåt kliver Rodriguez tillbaka in i elvan på sin vänster ytterbacksposition och eftersom Calabria spelade mot Lazio spelar Conti på andra sidan med största sannolikhet. I övrigt lär inte några andra förändringar göras.

Sassuolo

De Zerbi's Sassuolo och deras säsong efter årsskiftet har inte många ljusa punkter att bjuda på, just förutom lagets enda vinst under året som kom sent i januari när ett ursvagt Cagliari besegrades hemma på Mapei-stadion. I helgen ställdes man mot SPAL men misslyckades med att imponera och laget krampar rejält i de offensiva delarna efter att Prince Boateng lämnade i januari. Man har försökt med Babacar och Matri på topp utan att lyckas och förnärvarande är det Djuricic den som åtminstone ser ut att ha lite liv i sig, vilket inte är ett bra tecken.

När laget redan från början innehar en ganska svag defensiv uppsättning så är man i ett knivigt läge, dock helt bortom hot om att blandas in i en nedflyttningsstrid ska sägas. Bossen på mittfältet, Duncan, saknas på grund utav avstängning och istället är det Locatelli och Sensi som förväntas att dra i trådarna, man kommer inte att fila på sitt spelsätt utan kommer till San Siro för att göra sin grej.

Oddsjämförelse inför matchen hittar du här

Speltips

Det är också beundransvärt och under höstsäsongen många gånger väldigt effektivt där man stört Juve, Inter och Lazio till exempel. Ett lag man inte störde var dock Milan som under Gattuso bara älskar att ge över intiativet och fokusera på att straffa misstag genom ett effektivt presspel. Milan pulveriserade Sassuolo med 4-1 där och då och något liknande är absolut inte omöjligt under lördagen, eftersom Sassuolos grundspel med varierande kvalitet på spelarna som utövar den passar spelarna i hemmalaget perfekt. Milan har ledigt i en vecka efter den här matchen och det faktum att cupmatchen mot Lazio spelades i tisdags istället för till exempel onsdag eller torsdag gör mycket skillnad, här ska man ha all vilja i världen att köra slut på sig själva.

Vi lär få se ett Milan som tar vara på misstagen från sin motståndare och löser den här uppgiften med lätthet tillräckligt ofta och ett liknande resultat som i sina tre senaste ligamatcher är att förvänta sig, åtminstone oftare än oddsen just nu indikerar. Milan -1.5 spelas till 2.49 hos Svenska Spel.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt