Speltips: Huddersfield - Wolverhampton Hopplösa Hudds en mumsbit för Wolves?

Wolves 2/26

Tisdag och fullt med matcher i både Premier League och Championship. Lite konstigt kan tyckas att alla top 6 lag spelar sina matcher imorgon, onsdag vilket gör att vi ikväll bjuds på en "mindre attraktiv" TV-match än man kanske är van med. Newcastle - Burnley. Jag har spel där också som ni hittar här. Denna text kommer dock handla om en parallell match där jag tycker mig hittat värde i en bortaseger

Matchen

Huddersfield - Wolverhampton är väl på förhand kanske inte en speciellt sexig match. Huddesfield, där tåget i princip gått och där man med största sannolikhet kommer spela Championship fotboll nästa säsong och ett Wolves som bäst jagar en sjundeplats denna säsong och därmed skulle kunna titulera sig bästa lag utanför top 6. Såklart en riktigt bra prestation för en nykompling, även om många ifrågasätter deras metoder med storagenten Mendes högst delaktig i detta bygge.

Huddersfield

Hudds var ett utropstecken förra året. Med Wagner i förarsätet och en budget mindre än samtliga lag i PL så tog man skalp på skalp och höll sig kvar i PL. Det tuffa andra året har dock skördat ytterligare ett offer. Wagner är ett minne blott och man har enbart 11 poäng inspelade på 27 matcher och man utmanar nu på allvar Derby om den sämsta säsongen någonsin av ett PL lag.

Det är nu 15 matcher sedan man vann sist, faktiskt emot just Wolverhampton. En fin och överaskande seger, men efter denna skalp har man 14 förluster och 1 oavgjord. Jag kan inte minnas när jag såg ett mer hopplöst lag i denna serie och även när man spelar okej i vissa matcher så uppstår alltid situationer som påminner om att laget helt enkelt inte har kvalitet för Premier League.

Med 14 poäng upp till säker mark finns nog ingen som tror att Hudds har ens en mikroskåpisk chans att hålla sig kvar och tankarna finns nog redan nu på nästa säsong då man säkerligen vill ta sig tillbaka till PL. Man saknar Mbenza, Williams och Diakhaby, medan Pritchard och Durm kan vara tillbaka i laget efter lättare skador. Kanske kan vi få se Grant från start idag. Den unga anfallaren värvades från Charlton och kommer bli en viktig pjäs för Hudds när resan tillbaka skall påbörjas. En stor talang och jag hoppas han får chansen från start nu när säsongen i stort sett är körd. Det skulle ge han bra erfarenhet till framtida matcher.

Wolverhampton

Wolves fortsätter att imponera och man har siktet inställt på en sjunde plats. Emot top 5 finns inget att göra. Kollar man på laget så är det kvalitet rakt igenom. Med Neves, Jota och Jimenez har man offensiva kvaliteter, men jag blir nästan mer imponerad av deras försvarsspel. I många matcher väldigt stabilt försvarsspel och med endast 34 insläppta är man tillsammans med Newcastle det lag utanför top 6 som släppt in minst denna säsong.

Wolves kommer till denna match utan några skador och kan möstra samma lag som spelade oavgjort senaste emot Bournemouth. Man har nu 8 raka matcher utan förlust och den senaste torsken kom emot Man C, vilket såklart är helt naturligt.

Matchen

Som man kanske kan utläsa av texten ovan så lutar mina tankar åt en bortaseger. Man har ett bättre lag och dessutom betydligt bättre form. Skall man säga något som talar emot Wolves är det väl historiken lagen emellan. Hudds vann som sagt första mötet laget emellan denna säsong, och man har faktsikt vunnit 11 av de senaste 13 inbördes. Dock är detta historik och vi vet alla vad som hänt med Wolves de senaste två säsongerna. Det är ett nytt lag. Ett annat orosmoln skulle kunnna vara om Huddersfield ser detta som sin sista chans. Hopper är det sista som överger än, och det är klart att ska Hudds ha någon som helst chans så är detta en match man bara måste vinna.

Detta till trots så ser jag inte hur Hudds ska kunna knipa poäng i denna match. Jag spelar den raka tvåan till 1,84 på Coolbet.

Vill ni ha fler ideer så gå gärna in i min spelbok där jag har ytterligare tre speltips till kvällen.

Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.