Speltips: Speltips: Björklöven-Leksand - Omgångens match!

Björklöven 25/9

Det har strulat sig lite för mig såhär i början av året i och med den nya licensen och de medhörande nya konton som medföljde men nu kan man säga att jag är tillbaka på banan igen! Börjar dra ihop sig i Hockeyallsvenskan då det enbart återstår tio omgångar av grundserien. Otroligt jämnt i mitten där det kommer tillslut hamna om marginaler vilka som går vidare samt vilka bonuspoäng man tar med sig in i slutspelslutspelsserien. Ikväll väntar ett viktigt möte mellan Björklöven-Leksand!

IF Björklöven

Björklöven är det lag som närmast jagar en plats i slutspelsserien då man i skrivande stund ligger tre poäng bakom Södertälje som befinner sig på åttonde och sista slutspelsplats. Björklöven blandar och ger fortfarande väldigt mycket och är som en berg och dal-bana. Man vinner tre raka, för att sen förlora fyra, sen vinner man sex raka igen för att sen förlora sju osv så väldigt svajiga resultatmässigt där man egentligen aldrig fått något riktigt flyt under hela säsongen som bland annat varit en orsak till att man ligger där man ligger. För i grunden har man potential att befinna sig högre upp i tabellen, men kan ändå trots att jag tycker att man är bättre än vad man egentligen visat upp på isen att målvaktssidan är alldeles för svag för att kunna utmana de allra bästa.

Leksands IF

Efter tränarbytet har Leksand gått som tåget där man vunnit tio matcher av tretton möjliga med Roger Melin vid rodret. Det har gjort att man klättrat upp till en sjätteplats och är väl det lag som för tillfället känns som favoriter att ta hem den viktiga tredjeplatsen (hoppas jag har fel dock). Leksand har en förmåga att alltid få något ryck såhär i slutet av säsongen då man mer eller mindre ratat dem helt och hållet där allt pekat på att det här blir inte Leksands säsong, och det är lite så det brukar se ut för Leksand. Stora förväntningar inför säsongen med bra nyförvärv osv för att sen gå dåligt fram till jul och inte alls kännas som någon kandidat till att utmana om ev SHL-plats till att börja håva in poäng efter poäng efter nyår där man visar upp ett helt annat spel och tillslut är man där i toppen ändå på något konstigt sätt efter att man varit uträknade och slåss i de viktiga matcherna.

Speltips och Slutsats

Leksand har imponerande form men ställs mot en av seriens svåraste bortamatcher i form av Löven och det är normalt hemmaspelet som är Lövens melodi med ett jäkla driv och nu den senaste tiden har ju powerplay börjat lossna med. Helt klart omgångens match och jag tror man kommer få valuta för pengarna. Björklöven med en kritiserade målvaktssidan med ett försvar som stundtals kan bjuda på både det ena och det andra (normalt stabilt dock) mot ett Leksand med nytt självförtroende och ett bra go i gänget där det finns massvis med offensiv talang. Jag tror vi kommer få en match med mycket mål här än fast de två tidigare matcherna slutat under (1-1 samt 2-1) då jag kan tycka det är två helt "nya" lag som möts då lagen var i ett helt annat skede tidigare under säsongen.

Över 5 @ 2.17 - LeoVegas 1.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt