José Mourinho är historia. Nutiden – och kanske framtiden – tillhör Ole Gunnar Solskjaer, som har lett Manchester United till åtta raka segrar i tävlingssammanhang. Och hemma på drömmarnas teater kommer verkligheten vara alldeles för hård för motståndarna Burnley.

Håll koll på Sveriges bästa bettingsidor här

Läget i Manchester United

Länge har jag menat att Paul Pogba är världens mest överskattade fotbollsspelare. Det var liksom en sak att glänsa bredvid eleganten Andrea Pirlo och energiknippet Arturo Vidal i ett fungerande Juventus, en helt annan att bli världens dyraste spelare och återvända till Manchester United med fokus på varumärket, på #pogboom, medan spelet knappast utstrålade dominans och kvalitet.

Om det är läge att krypa tillbaka till korset. Kanske. Kanske inte än. Oavsett vilket – den franske mittfältaren glänser under Solskjaer, och hela United vädrar morgonluft. Borta är handbromsen och i horisonten ligger den nionde raka vinsten och väntar på att erövras. Solskjaer kan dessutom bli den förste tränaren i Premier Leagues historia som vinner sina sju första ligamatcher. Just nu är han jämsides med Pep Guardiola och Carlo Ancelotti på sex vinster.

Form: V-V-V-V-V

Skador och avstängningar: Marouane Fellaini

Läget i Burnley

Efter en oerhört svag period inledde Burnley året med tre raka vinster. Därefter har man blivit 5-0-nollade av Manchester City i FA Cupen, men trots allt ser formkurvan mer positiv ut än i början av säsongen. Laget parkerar på sextonde plats och har full koll på att kvällens motstånd är en formtoppad skara som fått nytändning. Det räcker med att lyssna på tränare Sean Dyche:

”Solskjaer verkar ha fått spelarna att slappna av och vara lite mer fria i sitt spel”, säger Dyche inför matchen. Och visst är det så. Frågan är om Burnley är avslappnade och fria i kväll – och svaret är: förmodligen inte. Den irländske landslagsmannen Robbie Brady är osäker till spel, liksom Phil Bradsley och Matt Lowton – och Burnley har inte vunnit mot United i tävlingssammanhang sedan september 1962. Sedan dess har det gått 19 matcher.

Form: F-O-V-V-V

Skador och avstängningar: -

Slutsats & speltips

Jag sätter en mindre peng på att Marcus Rashford blir tvåmålsskytt till 5,50 gånger pengarna. Engelsmannen har gjort mål i fyra raka matcher och nätar han även i kväll han blir tidernas tredje yngsta PL-spelare att näta i fem raka.

Jag testar även mål inom första kvarten, vilket ger 2,70 gånger pengarna på Unibet, då ett taggat United lär sätta tonen tidigt i matchen. Ska vi tippa slutresultat i vanlig ordning säger jag 3-0 till hemmalaget. Det spelas till 8,50 på bet365.

Innan du spelar – ta en titt på vår oddsjämförelse här

…och håll ögonen på: Paul Pogba. Ett pånyttfött monster – liksom hela United.

Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Nemrud Kurt Nemrud Kurt