Speltips: Djurgårdens IF-Malmö Redhawks: Djurgården är farliga på Hovet!

Torsdagen består av fem stycken SHL-matcher!

Jämför alla odds på SHL här

I det här inlägget fokus på matchen mellan Djurgården och Malmö. Returmöte från tisdagen!

Djurgårdens IF-Malmö Redhawks, 24/1, 19:00.

Returmöte från tisdagen då Malmö vann med 3-1 hemma i Skåne. Trots nederlaget för Djurgården där tycker jag man ska ha goda chanser till att få revansch på Malmö här.

Djurgården starka på Hovet

Hemma på Hovet i Stockholm har man visat upp styrka på sistone i och med tre raka segrar. Innan förlusten mot Malmö hade man dessutom fyra raka segrar totalt.

Inte bara resultaten som varit imponerande på sistone, utan jag tycker Djurgården dessutom visat upp bra kvalité i spelet vilket bäddad för dessa segrar.

Hemmasegrarna har varit imponerande, mot Växjö, Linköping och Brynäs. 4-2, 6-3 och 3-0 i dessa matcher och lägg därtill 3-1-segern uppe i Skellefteå och 2-1-segern uppe mot Brynäs.

I matchen mot Malmö sköt laget 36 skott på mål, men Malmös målvakt Oscar Alsenfelt stod för en kanoninsats och tog 35 av dessa puckar. Spelet och chanserna fanns där men inte utdelningen. Nya möjligheter idag. Med tanke på att de sett riktigt bra ut sista tiden, finns stora chanser till seger här, mot ett lag jag tycker man ska vara klart bättre än.

Malmö Redhawks har det tufft på bortaplan

Emil Sylvegård tillbaka efter sin avstängning men lagkaptenen Fredrik Händemark och Henrik Hetta fortsatt på läktaren på grund av sina förseelser i matcherna mot Timrå respektive Färjestad. Två ganska så tunga avbräck, speciellt Fredrik Händemark som är lagets klart bästa center. Klarade sig utan dessa sist, men frågan är om det räcker idag.

På bortaplan har man det tufft. Innan övertidssvinsten borta mot Timrå i helgen hade man fyra raka förluster på bortaplan. Mot Färjestad, Rögle, HV71 och Växjö. Tuffa bortamatcher, ja, men sanningen är den att dagens bortamatch är allt tuffare än ett par av dessa åtminstone.

Inte varit särskilt spelförande i majoriteten av matcher den här säsongen och förlorar ofta skottstatistiken. Förvisso håller man sina motståndare på utsidan och låter dem ta skott från dåliga vinklar. Har också Oscar Alsenfelt i målet, som spelade riktigt bra senast mot Djurgården. En lika bra insats krävs idag för att kunna vinna, det är jag ganska övertygad om med tanke på att laget och utespelarna ska vara klart sämre här.

Ta de bästa bonusarna innan du placerar ditt spel

Slutsats och speltips

Djurgården var rättmätiga favoriter på bortaplan i tisdags, men förlorade där. Återigen favoriter, rättmätiga sådana. Är i grund och botten bättre och med tanke på läget i de båda lagens trupper och form, så ska Djurgården vara bättre här. Starka hemma, och Malmö svaga på bortaplan. Goda vinstchanser för Djurgården och spelar således:

Djurgårdens IF -1.0 Asian Handicap - 1.98 - Bethard - 5/10 Units

Insatsen tillbaka vid uddamålsseger (Fulltid)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt