Speltips: #AsianCup2019: Grupp F

Fotboll 1/1

Turen är kommen till grupp F som även är sista gruppen i ordningen. Efter att ni läst detta kan vi luta oss tillbaka och låta mästerskapet börja. Hur många ytterligare blogginlägg som kommer från mig under mästerskapet är svårt att säga på förhand men speltips kommer iaf att komma i massor. Se till så ni följer @1x2se på twitter och gå med i gruppen Sverige Spelar på Facebook för att säkra er om att få tillgång till alla spelen som blir både pre och livespel!

Grupp F(Japan, Uzbekistan, Oman, Turkmenistan):

Den här gruppen innehåller inte bara mästerskapets kanske bästa lag Japan utan även Uzbeikstan som kan ta sig långt om man får spelet att stämma. Oman skulle kunna hota Uzberkerna om andra platsen men Turkmenistan hinner knappt packa upp väskan innan allt ska packas ner igen för hemfärd.

Japan är de flesta ansedd att vinna hela mästerskapet och det med all rätt. För ca ett år sedan uppdagades det att spelarna i laget var missnöjda med dåvarande tränaren. Det låg och pyrde samtidigt som svaga resultat radades upp. Strax innan VM fick spelarna till slut sin vilja igenom och ny inhemsk tränare anställdes. Hur det gick under VM behöver jag inte gå in närmare på. Efter VM har laget spelat en del träningsmatcher som man bokstavligen sprutat in mål på. Bortser man från ett oavgjort(1-1) resultat emot Venezuela har man gjort hela 14 mål på fyra matcher.

Uzbekistan är laget som många trott på under flera år men som aldrig lyckas. Man skulle kunna säga att laget är Sven Nylanders motsvarighet i asiatisk fotboll, dvs faller på målsnöret gång efter annan och kan aldrig ta sig upp på pallen. Kan det vara under #AsianCup2019 som förbannelsen bryts?

Oman kommer med stort självförtroende till mästerskapet efter att överraskande vunnit Gulf Cup för ca ett år sedan och följt upp med bra resultat i träningsmatcherna. Lagets största stjärna är Wigan och PL-bekantningen Al-Habsi har vaktat målet under många år och gav laget både stabilitet men även säkerhet. Mycket av hoppet stod till Al-Habsi men han har skadat sig och kommer att missa mästerskapet. Enormt avbräck för laget som även kommer att sprida viss osäkerhet i försvaret.

Turkmenistan är laget som överraskade många när man tog sig vidare från kvalet men väl här lär det ta stopp med dunder och brak. Landets bästa klubblag är Altyn som även är mer eller mindre landslaget. Samma tränare, nästan samma elva och identisk taktik. Har vi eller kommer vi någonsin åter få uppleva landslag som är näst intill identisk med ett klubblag?

Sammanfattning grupp F:

Att Japan vinner gruppen är det ingen tvekan om. Inte heller att Turkmenistan slutar jumbo. Däremellan har vi uzbekerna och Oman som slåss om andra platsen. Här tror jag att uzbekerna är snäppet bättre och vassare och därmed hamnar före i tabellen.

Speltips:

Målglada Japan möter Turkmenistan i sin premiär och lär fortsätta måla. Jag tror inte man håller igen och även om man skulle göra det så är man så pass överlägsna att man skulle kunna skapa målchanser på löpande band. Al-Habsis frånvaro gör att pendeln väger över på uzbekisk seger!

Japan-Turkmenistan: Japan -2,5 @ 1.98 hos Unibet

Uzbeksitan-Oman: Uzbekistan -0,5 @ 2,03 hos bet365






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt